Etnisk och kulturell separatism är tolerans för andras fortsatta existens.

Sprid kärleken

Etnisk och kulturell separatism är tolerans för andras fortsatta existens.

För att älska mångfald måste du tolerera att den existerar. Att tvinga över människors olikheter och tvinga dem alla att vara en tolererar inte mångfald! Nu om dagen tolereras tävlingarna inte och de tvingas blanda ut sin goda unikhet som designades av deras kärleksfulla Skapare. Sådan förstörelse av våra hälsosamma kristna sociala strukturer och respektlöshet för Skaparen är inte klokt. Blandning visar inte bara förakt mot skapelsen utan visar ett hat mot Skaparen. Det är därför Guds straff mot blandning är så tydliga, dödsstraffet. I mer än 200 bibelverser gör Gud det klart att äktenskap utanför din ras är ett stort brott mot YAHWEH, till och med en styggelse. Ändå fortsätter människor mot naturen och mot Skaparens lagar för att tro att de vet bättre. Ändå vet vi stolthet går före ett fall. Vi måste förbli ödmjuka och öppna för de lagar som våra förfäder alla visste, att vi kristna nationer är Bibelns moderna Israel.

Det var inte förrän på 1970-talet som några europeiska länder någonsin BÖRJA tillåta tredje världsinvandring för ”gäst arbetare ”för att komma in i våra vita kristna (och stolta israelitiska) befolkningar. Island och Lettland ändrade för bara fem år sedan sina lagar så att icke-vita kunde komma in i sina kristna och rena israeliter.

FAKTA: I Amerika förbjöd 41 stater interracial äktenskap till de senaste åren.

En referens om de senaste amerikanska statliga lagarna:
http://www.lovingday.org/map_access.htm

För 99% av Amerikas existens har vi hävdat i 41 stater att äktenskap mellan ras är emot lagen, även i de senaste lagarna. Blandning var okänd när Amerika var stark. Interracial äktenskap FÖRblev en allvarlig GROV FÖRBRYTELSE CRIME 28 States of America hela vägen fram till år 1968!

Interracial äktenskap förblev olagligt i Alabama fram till år 2000. År 2002 innehöll Oregon-konstitutionen fortfarande referensen att någon neger eller Mullato inte kunde vara inne i staten eller äga fastigheter där, om de inte redan var före antagandet av statens konstitution.

År 1967 antog högsta domstolen ett beslut om medborgerliga rättigheter, i likhet med beslutet om homosexuellt äktenskap, att andra stater sedan började följa bort kristna lagar som kriminaliserade interracial äktenskap. Självklart följde vissa stater inte kursen förrän mycket senare som i fallet med Alabama år 2000. Så i nästan 400 år har det i denna nation "Amerika", en nation under Gud, varit en allvarlig brott att blanda ditt race! Detta uppror från Gud att tillåta interracial äktenskap är mycket värre än att låta homofile gifta sig, eftersom Bibeln befaller rassegregering mer än 200 gånger, och homosexualitet nämns bara några gånger.

När brottet var lågt och skolbetygen var högt, genomfördes våra kristna ideologier som landets lag och vi lyckades. På den tiden kunde du fritt äga ett helautomatiskt gevär och till och med en 50-kaliber utan pappersarbete, och det var den högsta tiden för rasharmoni. När svarta människor använde svarta toaletter och vita använde vitt hade ingen problem med det. Det var så skyddat att om en pastor gifte sig med ett blandat par skulle han gå i fängelse för ett stort brott i någon av 28 stater. Det fanns bara harmoni och godhet med skyddet av svart kultur och vit kultur genom segregering. Många av oss kan komma ihåg dessa ideologier som genomfördes genom lag i 28 stater för bara 35 år sedan. Vi borde titta på 99% för vår nation, vad som gjorde vår nation stor, sedan titta på alla de SENASTE problemen som är ett direkt resultat av att tyranner begränsar den första och andra ändringen. När det gäller människor som tycker att det är omoraliskt att äga en pistol, borde de titta på vad som alltid har varit omoraliskt och vad som alltid har varit kristen. Det skedde inga skolskott när en koppel hölls på de kulturellt icke-kristna raserna.

Kolla in en lista över statliga lagar om äktenskap mellan raser:
http://www.lovingday.org/map_access.htm

Samma händelse händer nu med de nyligen beslutade högsta domstolens beslut om homosexuella äktenskap när stater tar bort brottlagar som förbjuder sådana förbund. I Amerika var det riktigt att göra en medborgares arrestering av ett par med blandras. Ska vi göra samma sak för homosexuella par? De flesta statliga lagar tillåter medborgares arresteringar när du bara har "kunskap" om brott som begåtts. Sodomi är fortfarande ett brott i flera stater.

Vad kräver vår Gud?

Over 200 bibliska skrifter befaller rasegregering. Det är mycket.

 

 Jes 58: 1-2 ”Skrik högt, spar inte, lyft din röst som en trumpet och låt mitt folk visa deras överträdelse och Jakobs hus deras synder. Ändå söker de mig dagligen och har glädje att känna mina vägar som ett folk som gjorde rättfärdighet och inte övergav sin Guds förordningar. De ber mig om rättvisa förordningar de är nöjda med att närma sig Gud. ”

Hes 33: 9 Men om du varnar de ogudaktiga om hans väg att vända sig från den, om han inte vänder sig från sin väg, ska han dö i sin missgärning; men du har räddat din själ.

 

2Ch 19:10 ”Och vilken orsak som kommer till dig av dina bröder som bor i sina städer, mellan blod och blod, mellan lag och bud, stadgar och domar, du skall till och med varna dem för att de inte bryter mot HERREN och så kommer vrede över dig och över dina bröder: gör det, så skall ni inte begå överträdelse. ”

Om vi inte tar hand om att varna vårt folk och följa hans befallning, kommer våra barn att straffas för våra synder:

 Num 14:18 HERREN är tålamod och av stor barmhärtighet, han förlåter missgärning och överträdelse och rensar inte på något sätt de skyldiga och besöker fädernas missgärning hos barnen till tredje och fjärde generationen. (Se även Ex 20: 5, Exd 34: 7 5 Mos 5: 9)

Den praktiska tillämpningen av de bibliska segregationsbuden är att bo i en stad där det finns människor av din egen ras och tro. En plats där du vet att dina barn kommer att kunna hitta en make som också är av samma ras. När du bor i dessa områden dyrkar du bara med din egen ras, och umgås bara med din egen ras. Men på grund av de nuvarande bekräftande tyranniska förtryckmandaten från Babylon måste vi gå till jobbet integreratklassade arbetsmiljöer. Gud tillåter det medan han är i bablonisk fångenskap. Det är dock där affären med dem slutar. När vi väl har kommit hem från jobbet är vårt sociala liv och vårt kyrkoliv åtskilda som Gud föreskriver.

Det tar ingen raketforskare att se att när rasmässiga främmande religioner kommer in, så ersätts kristenheten. Läs artikeln Christendom The Forbidden Cultural Society.

Lämna ett svar