När tystnad är lika med att täcka över Satan

Sprid kärleken

Jag förespråkar inte på något sätt att vara en upptagen kropp i andra mäns angelägenheter. Men det finns välfinansierade kulturella krigsgrupper som strategiskt arbetar på många sätt dygnet runt för att kringgå alla grundläggande principer i kristendomen.

I alla fall som Kristi fiender har försökt attackera hans kyrka, har dessa hädare förlorat hemskt. Inte bara det, i alla fall är hans kyrka garanterad att "segra över helvetets portar" och att "utvisa onda andar".

Om din pastor inte vidarebefordrar de goda nyheterna om dessa segrar uppmanar jag dig att leta efter en ny församling. Vi behöver sällan ta med våra egna åsikter om de väletablerade fakta i de vanliga nyheterna! Även om jag personligen inte skickar det tillräckligt, försöker jag göra en punkt i hjärtat och avsikt att uppfylla dessa krav för alla troende när de konfronteras med hädiska lögner.

Låt mig ge ett exempel. Någon berättade för mig nyligen att Vatikanen, världsmästarna och USA: s federala regering är alla de högsta makterna och vi måste stödja dem oavsett vad de gör eller säger. Deras skrift var "det finns inga krafter förutom de som ordinerats av YAHWEH." Jag förstår inte hur de kunde få den där bakåt, men ändå, när vi får höra sådana lögner blir det automatiskt att vi antingen kommer att stödja lögnen eller åtminstone göra det känt att vi inte stöder det med de specifika skälen. (Vi måste vara "redo att ge var och en svar", "att uppriktigt kämpa för tron som en gång förlåtts till de heliga" och att "bevisa allt, håll fast vid det goda". Jag var tvungen att påminna broren om att det står att vi (hans ecclesia som samlas på hans dagar) har fått all auktoritet och makt.

Om vi inte säger någonting inför en total hädelse som inte kan vara längre ifrån sanningen, blir vi part i dessa lögner och strider mot budet att inte vittna falskt. Din uppförande inför en lögn gör att du nu bär lögnen till andra som en levande epistel, och du kommer en dag att behöva redogöra för allt gjort (eller inte gjort), och varje ord som sägs (eller inte sagt) för att få din belöning eller förlust av belöningar. För vissa kommer det att vara mycket stort, särskilt när det finns en avsiktlig kunskap och avsikt att kringgå YAHWEHs rike. Vi som älskar varandra behöver inte oroa sig, eftersom allt kommer att fungera för gott så småningom.

I en tid av hädelse och lögner mot vårt ansikte blir det en plikt för alla åtminstone att bara sprida de GODA NYHETEREN om ordet om YAHWEHs segrar, med försiktighet och vädja om fred (först fred med YAHWEH) och sedan fred med andra. Pastorerna (de sanna ledarna) borde åtminstone visa det goda exemplet på hur man gör detta för att resten av de vanliga folken ska följa. Om inte dessa pastorer får en dubbel dom.

Om de inte "glädjer sig mycket" över hela hans lag är de inte av YAHWEH, eftersom det står att de inte känner honom, och han känner dem inte och de har en falsk ande. Så vi firar den sanna verkligheten i alla fall av hans fantastiska kärlek till alla. Vi främjar bara fred, och det inkluderar naturligtvis fred med naturen och skaparen. Den enda giltiga freden kommer från YAHWEHs lag. Exempel, när rättfärdigt styre befinner sig som landets fullständigt erkända lag kommer det att finnas dödsstraff som döms genom att hänga i slutet av ett rep

5 Mos 21:22 ”Och om någon har begått en synd som är värdig att dö, och han skall dödas, och du hänger honom på ett träd:”

Naturligtvis gäller det inom det kristna samhället och inte för att tillämpas utanför en sådan fullt fungerande styrning. Skäms över prästerna som vägrar att vara ärliga i vår dagliga bön för hans styrning! Det säger att var och en av dessa präster kommer att ha en dubbel dom och kommer att hamna som det säger "brinnande i all evighet" med alla lögnare. Det säger ungefär ett dussin gånger i Nya testamentet att alla lögnare kommer att brinna för alltid i eldsjön. Låt oss hoppas att de omvänder sig. Till och med alla icke-kristna lögnare kommer att tas bort och snart. När alla lögnare äntligen är borta, är de enda som ligger kvar alla så kallade troende. Jag tror att vi bättre ska samarbeta förr snarare än senare. YAHWEH rotar ut lögnerna, och i slutändan kommer bara sanningen att bestå.

Om vi slutar berömma honom kommer de mycket stenarna att ropa. Om du håller din mun förseglad när det sker massbrott mot YAHWEH Skaparen, blir vi skyldiga till dessa brott. På senare tid är så kallade kristna nu kända för att följa de största formerna av hat mot Skaparen och hans goda skapelse (som sodomi). Handlar så svårt mot naturen att de inte ens är kända bland andra hedniska länder. Dessa främjas bara i postkristna länder som ett djärvt hat mot Israels Gud för att kringgå vårt kristna samhälle. Ett sådant hat mot Skaparen och hans skapelse måste föras fram i ljuset för vad det är och be om snabb omvändelse. Som det står om de inte gör det, bör de överlämnas till satan för att förstöra deras kött så att deras själ kan frälsas (Paulus ord när han hanterar sådana sexuella synder).

 Principen för Salem Priory (Peace Institute) är "Neutralitet utan hädelse". Vi vägrar helt enkelt att vara part i hädelse och stödja en neutral fri viljemiljö för att välja Hans nationella lagar eller inte. Låt resten alla ha frihet att ha sin egen nationella oberoende som de så uppriktigt kämpar för. Vi kommer att rapportera de fredliga goda nyheterna ärligt utan att trampa vad YAHWEH gör på jorden, eftersom det står "YAHWEH är en krigsman". Det finns ingen större krigstillverkare än YAHWEH. Om du inte inser att det är så han arbetar, kommer du inte att rapportera exakt om Israels Gud, och du kommer att bära falskt vittnesbörd och ta hans namn förgäves (två av de tio stora buden och kanske andra).

Vi kan bara tillbe honom om vi gör det både i ande och i sanning. Glöm inte att han är Israels eviga Gud som inte förändrar sig! Vi lämnar våra vilja ut ur saker, hans vilja är hans många lagar om kungarikets nationella styrning. Så vi ber att hans lag ska ske på jorden som i himlen. Hans styre för kungarikets lag ska främjas på en sådan nivå som att vara DE BÄSTA BRA NYHETERNA I GALAXIEN och firas så mycket, glädja sig mycket åt det, tala om det hela dagen tills folk också har det på sina kärleksfulla hjärtan och gör det lika bra som det görs i himlen! Det är så vår kung Jesus YAHSHUA befallde oss att be. Nu har vi den Helige Andens kraft att äntligen uppfylla hans lagar med kärlekens fullhet, med samma lagar skrivna på våra hjärtan.

Tror du att djävulen inte kommer att attackera dig bara för att du lägger dig och drar ner dina byxor åt honom? Människor är äktenskapsfulla med satans synagogor, och de vet hur de gör det, jag behöver inte utarbeta. Var och en är på sin egen nivå, och det är inte min poäng att döma eller attackera någon. Den här artikeln är bara för att sätta rekord på varför vi ska rapportera om nyheterna, särskilt de GODA NYHETERNA om vad YAHWEH gör på jorden. Vi ska rapportera om alla politiska aktiviteter som en ståndpunkt om (vår fader till hans nationella Israel) att föra oss ut ur sådana synagogor av satan och komma ut från Babylon så att vi inte tar del i deras synder eller deras plågor. Detta uppnås genom enkel tro genom nåd, som alltid har en handling när du bemyndigas av samma övernaturliga kraft som väckte Yahshua och talade världen till existens, nu för att kunna göra sina goda förtjusande lagar för sitt förbundsfolk.

 Mar 8:38 ”Den som därför skäms för mig och för mina ord i denna äktliga och syndiga generation; av honom skall också Människosonen skämmas, när han kommer i sin Faders härlighet med de heliga änglarna. ”

 YAHWEH: s lagar är vad som definierar honom som vår Gud, och som han har sagt vet de inte vem han är om de inte känner till och följer hans lagar, och han kommer att säga till dem: "gå ifrån mig, jag har aldrig känt er, ni som utövar laglöshet. ”

 Jes 52: 7 ”Hur vacker på bergen är fötterna på honom som kommer med ett gott budskap och som förkunnar frid; som kommer med gott budskap om gott, som förkunnar frälsning; som säger till Sion: Din Gud är konung! "

 Följ med oss varje sabbat i chattrummet på Kingdom Message på www.ChristsAssembly.com. Där vi (med miljontals andra helgon i ära) tillber honom både i ande och sanning.

Upp 21: 8 “Men de fruktade och vantro och avskyvärda och mördare och horor och trollkarlar och avgudadyrkare och alla lögnare ska ha sin del i sjön som brinner med eld och svavel: det är den andra döden. ” (Var inte en feg, men var klok som ormar, mild som duvor.)

Beröm YAHWEH

Pastor Stephen MK

Lämna ett svar