DEFEATING LAND TYRANNY i nordamerikanska och europeiska republiker

Sprid kärleken

DEFEATING LAND TYRANNY i nordamerikanska och europeiska republiker

Det finns många nivåer av tyrannisk statlig markupptagning (i strid med de mänskliga rättigheterna som anges i våra många stadgar), men det finns en som hävdar att de alla överlämnar länderna till de så kallade ”offentliga” elitförsvinnare. Det här VILDA KORTET för alla nivåer av marktyranni är för "offentliga tjänstemän" att stjäla och använda sin makt för att tjäna pengar på mark för sig själva (och en snabb vinst för att betala tillbaka lån till centralbanken), för att centralbanken få mer makt. Huvudnamnet detta är känt av kallas ”HÅLLBAR UTVECKLING” eller FN: s agenda 21. Vissa är bra avsedda, medan andra är rädda för att arbeta i en affärsmentalitet snarare än som en republikansk regeringsform som deras stat grundades. Detta vilda kort för hållbar utveckling gör det möjligt för elitens så kallade ”tjänstemän” -familjer att få in miljarder dollar och förbli vid makten i generationer. Obama har till och med gått så långt som att nominera flera "tsrar" över sådan markförverkande centralbank-vinst, program och sociala ombyggnadsprogram.
Varje president tillbaka till 1950-talet fram till idag skulle upprepade gånger hålla stora tal om ”hållbar utveckling” för att locka människor att komma ut ur de naturliga landsbygdarna och jordbruksmarkerna och leva i en sluten och centraliserad, kraftigt reglerad och kontrollerad gemenskap. I varje definition av ”hållbar utveckling” (vare sig BLM eller FN) nämns det att allmänheten tar bort allt privat ägande, för att omarbeta sådana marker för att tillhandahålla bostäder (som höghus) som alla kommer att leva lika som ”världens fattigaste nationerna ”.
FN: s Agenda 21-skott som hördes runt om i världen var Bundy Ranch-skandalen eller "Dirty Harry Reid-skandalen"  Korruptionskandaler ledde till Harry Reids plötsliga ”pension” - Judicial Watch. Den så kallade offentliga tjänstemannen Harry Reid som fångades på nytt när hans son försökte tjäna pengar på att stänga de goda och naturliga livsmiljöerna i Clark County Nevada, allt för att installera en miljarder dollar solgård. Allt detta kom fram efter att så långtgående tyranni kändes av familjer som har använt landet sedan dessa länder var en del av en repulik. Det var inte förrän god frihetsälskande naturliga kristna män som Herr Bundy bara fortsatte som hans familj har gjort i minst 150 år, att sådan tyranni har blivit utsatt.
Vissa människor säger att Bundys också är okunniga om Nevada-konstitutionen. Innan Nevada blev en bedräglig företagsenhet (som jag kommer att ta upp i den här artikeln) under lagens färg som en fiktiv "stat" inom det amerikanska företaget, var det dock en del av den suveräna nationen i Republiken New Mexico. Den östra gränsen för New Mexico var Texas och västra gränsen var Kalifornien. (klicka här för karta)
Varje president sedan 1960- och 50-talet har åtminstone hållit sådana övertygande tal om denna "hållbara utveckling" men ingen vågade föra den så extremt som man gör idag. Kärleken till pengar och att få snabba pengar när ekonomierna faller kan ha orsakat flera av de senaste övervakningarna. Men hållbar utveckling, även om det låter bra för att skydda jorden, missbrukas för det mesta som en grön krigsbrottsmask / skydd eller etikett för att fungera under. Under de många konspirationerna mot folket som bor i republikerna har denna bedrägliga mask av hållbar utveckling olagligt genomförts ovanpå oss utan vårt samtycke. Vi får höra i nya medier och andra kontrollerade medel för offentlig propaganda att på något sätt att ge våra länder till eliten superrika kommer att skydda miljön om vi bara ger dem alla lite mer makt över oss, och att vi kan lita på dem att ta bort mer av våra rättigheter för att socialt omformulera vår tro och vårt sätt att leva. Vi får höra att vi borde lita på dem att ta bort alla våra rättigheter, till och med att vi bara får barn med tillstånd, och att barn uppfostras ensam av staten. Vi ska lita på att sådan superelit är änglar över allt vi ger dem, inklusive vår förverkan av markrättigheter, och önskar och hoppas att de på något sätt väljer att ge tillbaka de miljarder dollar de tjänade i vinst för att gå mot allmänhetens bästa snarare än för deras eget bästa. Historien har emellertid visat motsatsen, att när någon nation har litat på en superrik grupp av människor, att de fodrade sina egna fickor och använde sådan ekonomi bara för att öka sin egen makt.

 

Den tvingande emotionalismen att motivera hjärntvättade massor till vad som än låter "grönt" har slagit tillbaka varje gång, med studier som visar framstegen förstör den goda hälsosamma sociala ramen, förstör lokala ekonomier, förstör naturen, ekosystemen, folkets kulturella värden, ökar sjukdomen , ökar beroendet av regeringen och bankrotar alla system som är kopplade till den. På varje våning är det bevisat (och till och med skrytat av makthandlarna) att vara ett massivt system för att förstöra de enade republikerna i USA och alla andra suveräna människor på jorden, för att minska befolkningen till ett antal som lättare kan kontrolleras. De skryter av det i vanlig syn, till och med får utmärkelser för att främja exakt detta, och sedan när de konfronteras skrattar det som ett skämt. Dessa visar emellertid gång på gång, som Bill Gates, att säga "med sina vacciner kommer de att minska befolkningen med flera miljarder och därigenom lösa vårt Co2-utsläppsproblem". Eller av andra, för att bli applåderade av andra skäl för social ombyggnad genom att göra ännu djärvare påståenden om att ha för avsikt att döda och slakta befolkningar i en hållbar utvecklings namn (ett kodord för brutalt mord på miljarder i stor skala av kommunism, bolsjevism) , etc). Sådana kontrollmetoder Bill Gates sa att de inte alltid vill avslöja, men att de finns och att de kommer att minska befolkningen med miljarder människor genom det nya centrala medicinska systemet. Avsikten att förstöra Amerika citeras av de flesta ledarna för hållbar utveckling i sina tal. Glen Beck har skrivit en fantastisk bok på FN: s dagordning 21, som lyfter fram sådana uttalanden om deras avsikt.
Svaret är att komma tillbaka till de friheter som anges i våra lagar som garanterar markrättigheter till våra efterkommande. Hela vägen tillbaka till Magna Carta har det beskrivits att en mans hem är hans slott, och det kan inte tas eller hans mark som regeringen äger. I några få fall kan det finnas ett undantag från denna regel, det måste bara finnas ersättning (inte bara i ekonomiska kostnader) men motsvarande levnad. Men människor ljög för och berättade att det är bättre att bo i en höghus mitt i en stad än att bo i naturen på landet. De kan inte bara devalvera dollarn och säga nu får vi alla två cent på dollarn tillbaka, när våra förfäder alltid har hållit en dollar för att vara värt en dollar. Inte för att sakna 98 cent är en eftersläpning av slaveriskuld som berättigar till centralbanken för kreditbedrägerier, och de återstående två centen går till ceasar för att omfördela rikedomen. De federala reservnoterna hävdade aldrig att de var något av värde, det är som om det var planerat att misslyckas. Ändå säger vår Gud oss att ha en rättvis vikt och mått, att hålla värdet värdefullt och att alla ”små mått” är en styggelse för den allsmäktige Gud. Vi bör inte acceptera bedrägerier som värderats för att ersätta sanningsvärdet som Gud sa att vi måste använda för att överleva och inte bli en styggelse.
Varje bedrägligt system av en ny företagsenhet som kallar sig själv som vilken lagstiftning som helst i namnet på en stat eller en nation är fortfarande utan effekt. De har ingen makt, de är ogiltiga och i slutändan kommer de gå i konkurs som alla företag gör, och vi kommer att vara kvar med de allmänna rättsliga strukturerna de försökte ta till sig sina falska och icke-existerande myndigheter och befogenheter över för att förslava oss genom bedrägeri. När allt har fallit kommer bara några nationer att stå kvar.
Harry Reid fortsätter att göra patetiskt försvar av sina brott med lögn på lögn. Han tror verkligen att sanningen inte kommer till slut. Det enda på hans sida är de företag som inte är besläktade med regeringen eller antagits av någon kongress eller senat kopplad till våra regeringar. Han söker något skydd för att gömma sig bakom en lagfärg, ett icke-offentligt, icke-statligt företag som kallas Beaurau of Land Management och företaget av stater som olagligt och författningsvis utnämns av Lincoln i en stat av marskalklag, utan någon lagstiftning från någon person i någon regering. Då vågar han fortfarande (i sina juridiska bedrägerier) att uttrycka mot alla människor att "detta är en nation av lagar, inte en nation av människor".
Att skydda markrättigheter är bara en aspekt av de lagliga de jure-regeringarna i Amerika som har ratificerats med ”antagande klausuler”(Något som de nuvarande regeringarna inte har gjort sedan inbördeskriget, och några ännu längre). Således bevisar att de inte har verkat för folket, inte heller de oberoende staterna ännu längre. Gör bara lite djupare forskning om antagandet klausuler, eller få böcker om det som "lagens auktoritet" av Charles A. Weisman. Denna landtyranni och alla strukturer som är knutna till den är bara ett tentakel hos centralbanken för kreditbedrägerityranni mot folkets lagar som faktiskt har antagits och står som landets lag. Vi är ofta förvånade över hur lite lag har blivit av folket, av folket eller för folket.
Det andra ändringsförslaget definierar att det kommer att vara milisen i varje stat som kommer att försvara alla oberoende sovjetstaters rättigheter, och att de INTE är en del av den organiserade militären utan är vanliga medborgare, känd som den "oorganiserade milisen". Till och med federal lag avdelning 10, avsnitt 311 b, erkänner att de är den "oorganiserade milisen" som ansvarar för att skydda "folket" i varje stat. Federal lag fortsätter till och med att de kan uppmanas av deras statsrepresentanter att avvisa invasion, inte bara så omfattande som det andra ändringsförslaget förklarar som för deras friheter inom sin stat, utan även mot invasioner av andra stater eller nationer, vare sig av företagskontrakt, genom villkorade eller ovillkorliga suveräna konstitutioner av regeringar som syftar till att skydda folks rättigheter under olika definierade omständigheter.
Många informationswebbplatser och organisationer arbetar för att avslöja FN: s dagordning 21. De har dock ingen verklig lösning förutom att sprida budskapet om hur eller friheter stjäls och hoppas att allmänheten kommer att hitta lösningarna. Sådana TV-värdar och författare som Glenn Beck har i stor utsträckning täckt de onda landgripanden och sociala kontrollmakter som ges till regeringsoligarker i FN: s Agenda 21.

 

Denna presentation är inte att klaga utan att prata om de fredliga lösningar vi redan har. I grund och botten går staterna i konkurs eftersom de inte bygger på någonting av substans. Som vår kung Jesus hade förutsagt, när allt annat faller kommer det enda som står kvar att vara hans ord (hans substans att vi lyder hans ord, inklusive hans många landlagar för att vi ska kunna besitta det för att komma ut ur Babylon).

 

Åter bebo de ursprungliga konstitutionella republikerna.

 

Varje stat har två konstitutioner: 1) en ursprunglig Common Law-konstitution med vilken staten, som ett suveränt land vars regeringsform skulle vara republik, ingick i unionen; och 2) en företagskonstitution skapad någon gång efter att staten gick in i unionen och hade införlivat.

 

 
Detsamma är i Europa, även om deras situation är nyare med Europeiska unionens band till centralbanken för kreditbedrägeri ombyggnad av samhället. Nationer som Ukraina kämpar främst mot en sådan centralisering för att vara förslavade till denna bank med kreditbedrägerier.

 

Nevada var ett undantag från den normala grundandet av stater. Nevadas konstitution började rakt ut som en företagskonstitution. Inom konstitutionen för detta företag som heter Nevada finns terminologi som bevisar att det aldrig var en kropp av folket. Det fanns ingen grupp människor som någonsin ansåg Nevada vara en stat. De hoppade helt enkelt från att vara en del av republiken New Mexico, och medan de var under marskalk av Tryannical inbördeskrig verkställande order, bildades det till ett företag som heter Nevada. Några av de inledande deklarationerna i denna Nevada-konstitution är helt bedrägliga (och alla närvarobedrägerier överträder kontrakt). Sådana okända uttalanden finns i en sådan konstitution, som all makt finns i USA: s federala regering. Det strider helt mot den amerikanska konstitutionen som säger i artikel 1 avsnitt 1 att makten är i folket som representeras av de oberoende staterna.
Före inbördeskriget kallades gränserna för sådana länder som kallades Nevada "New Mexico Territory", och de hade sin egen nationella konstitution, som finns här:

 

se karta här:
Företagsenheten kallade USA kränkte New Mexico suveränitet för att reformera länderna efter inbördeskriget. Dessa länder stulits för att skapa vad som är en motsägelse från en stat, vilket framgår av dess egen konstitution som pekar på att en icke-befintlig enhet i federal har den högsta makten.
Kalifornien har till exempel två konstitutioner: den ursprungliga Common Law-konstitutionen från 1849 och den lagstadgade ("Corporate") konstitutionen från 1879. Båda konstitutionerna är fortfarande i kraft. Företagsförfattningen citerar den ursprungliga gemensamma lagstiftningen och är en ersättning för den. Termen ersättare har särskild betydelse i lag. Det betyder inte "att ersätta" eller "att ersätta". [2] [2] Varje suverän stat efter att ha gått in i unionen så småningom inkorporerad. Varje stat har två flaggor: den suveräna statens flagga och företagsstatens flagga. Företagets konstitution är konstitution som är full av alla lagstadgade "lagar" som gäller för dess invånare. Allt som företagsstaten skapar är underkastas det. Den amerikanska regeringen är också ett företag.
USA har också två flaggor: den suveräna USA-flaggan och den federala företagsflaggan, som med guldkant också är en militär- eller krigslagsflagga. Statskonstitutionerna och den federala konstitutionen är dokument som specifikt skapar och avgränsar den skapade regeringens befogenheter och begränsningar. Alla andra makter ska förbli hos folket och alla befogenheter som beviljas regeringen kommer från folket. Konstitutionerna ger en suverän medborgare inga rättigheter alls, för en suverän medborgare hade redan alla möjliga rättigheter: medborgaren var och är den ultimata suveräna i detta land. Konstitutionerna erkänner och anger helt enkelt förekomsten av dessa "omöjliga rättigheter" och garanterar att regeringen inte kommer att
på något sätt bryter mot eller tar bort dessa rättigheter. Bland annat anger de olika konstitutionerna att någon regering inte ska kränka enskildas rätt att ingå avtal.
Nu är de goda nyheterna. När dessa stater blir konkurs och likvideras inte bara på den nordamerikanska kontinenten utan i andra stater som verkar enligt allmänna rättsprinciper kommer det fortfarande att finnas några ursprungliga (de jure) statsrepubliker. En av de bästa av dessa tror jag kommer att vara Republiken Texas.
I stället för att gå i konkurs kommer flera korrupta ledare att fortsätta att avstå mer och mer av sina medborgares rättigheter, vare sig det är land eller annat, i utbyte mot mer ekonomisk ersättning, andra förmåner och sociala program från det amerikanska företaget, EU och andra enheter i centralbanken för kreditbedrägerier tills de dör i total förslavning.
Många stater kanske inte väljer att gå den vägen för att dö, utan väljer att leva. Flera stater har en bra historia av att inte avstå saker till federalerna och deras centralbankmästare av globala massakrer. Texas har till exempel fortfarande inte avstått några länder till den federala regeringen (fortfarande har Feds begränsade hyresavtal på någon del av marken de vill bedriva inom Texas). Människor har redan tröttnat på vad deras stat har frivilligt överfört till de centrala Feds för att sänka kostnaderna och för snabba mutor till politikerna. De är trötta men känner inte till de fridfulla svaren i landets lag som deras förfäder hjälpte till att säkerställa att de skulle ha. Vissa kanske inte har det i landet de bor i och kan behöva flytta. Annars kommer vi att sitta under kontrakt med företag som har så kallade politiker som tjänar på din bortgång. Många studier har visat flera politikerbrott som strategiskt har placerat sig ekonomiskt i generationer för att så småningom dra nytta av det massiva slaktet av människor i Obamacares medicinska system.
Det är bäst att flytta till en stat som förstår landtyranni. Det verkar bäst att vara Rebpulic i Texas. Biträdande sheriffar i Clark County berättade nyligen för federna att de inte hade någon jurisdiktion på deras mark och därför lämnade de. Som det är fallet med många familjer som äger gårdar och boskap, fungerar deras familjer fortfarande enligt lagarna i de ursprungliga republikerna. Så inte bara i lag garanteras kontinuiteten i de ursprungliga republikerna, utan också hos människor, de har fortsatt. Den högsta lagen är de valda sheriferna, deras suppleanter och eventuell suppleant.

 

Det är dags att sluta lyssna på bedrägliga lögnare som Reid. Vi behöver bara helt enkelt ignorera dem (eftersom Jesus gör resten bland sitt folk), men förbli kloka som ormar och milda som duvor. De kommer alla att försvinna, inklusive Babylon med alla dess bedrägerier, det onda kreditbedrägerisystemet och de babyloniska synderna och plågorna. Vår Gud sa till oss att "komma ut" från en sådan politisk, ekonomisk och falsk religion hos den ena världsregeringens falska gud. De tio buden säger att det inte finns några gudar (eller härskare) framför mig. Enkelt ignorera dem och tjäna Gud först. Det enda som står kvar är de som passar inom ramen för rättfärdiga lagar som är för vår överlevnad som goda naturfamiljer på hans goda jord.
Detta kan vara en bra tid att låta andra veta om de intakta rättigheter som deras stater har i sina ursprungliga konstitutioner. När saker faller sönder ser vi redan några som inte kommer att gå ner. Se den här videon om den regerande regeringen i Texas här:https://www.youtube.com/watch?v=vVmVoJth_-I Vi kan alla fredligt återbo de ursprungliga republikerna, tillsammans med de i landet som har stannat kvar där alla dessa generationer. Många välkända familjer i Texas har fortsatt på sin republikanska regeringsform i ord och handling. 1995 har detta gjorts mer formellt och offentligt med val etc för att återställa status som nation. Regeringen arbetar fortfarande med en kongress som föreskrivs i den ursprungliga konstitutionen för Republiken Texas, kolla in http://republicoftexas.info. Till och med statsmynt och valuta är tillbaka i omlopp, baserat på värde.
Sådana kriminella konspirationer om att stjäla land mot alla mänskliga rättigheter och sedan hjärntvätta folken är bra, är inte begränsat till USA. Detta bevisas genom att mer än 160 nationer har skrivit in på FN: s dagordning 21. Angreppen är mer skenande och tydliga i europeiska nationer eftersom dessa historiskt sett har haft flest kontroller och balanser mot sådan tyranni för att säkerställa friheten för den oberoende arbetarklassen med deras grund i en gemensam lagform. Valutan som stöds av något, och saker som egendom och ägande av mark definieras historiskt väl för att säkerställa folkets frihet. EU själv har bildats delvis för att kränka suveräniteten hos sådana nationer i sådana sociala och geografiska omstruktureringsbrott under FN: s dagordning 21. Detta har orsakat mycket ekonomisk förslavning och obehagliga levnadsförhållanden i stora delar av Europa eftersom de har tvingats till flytta ut ur landområdena till höghus i centrala städer där deras liv kontrolleras närmare av den som kommer till politisk makt under centralbanken för kreditbedrägerier internationell kriminell tyrannisk grön bedrägeri kriminella företag av eliten superrika .

 

EU: s centraliserade maktstruktur är alla under samma aktieägare som kontrollerar pengarsystemet i USA (Federal Reserve). Denna centralisering under EU har i flera publikationer visat sig bryta mot nationella suveräniteter, till och med mordbrott till förmån för nya gröna teknikföretag. Sådana brott ignoreras som att de kallas akut socialteknik för världens fattigaste, medan andra klumpar ihop dem om och om igen under falska namn som ”miljöism”, ”eko”, etc., som brådskande klimatförändringsinitiativ. Nu sammanfattar de det ännu mer som en ekonomisk nödsituation, för att göra saken värre har de trott att de kan komma undan med att märka om sådana brott som carte blanche ”antiterrorism” -makter. Hur som helst du skär det, det är absolut bevisat och till och med djärvt erkänt att det är en avsiktlig förstörelse av värdfolket.

 

SVARET
Svaret är att placera oss som Bibeln säger (kom ut ur Babylon mitt folk, så att ni inte får del av hennes plågor eller hennes sjukdomar) som det säger att Babylon kommer att falla på en timme. Det står vad Babylon har gett dig, ge henne dubbelt. Att handla som i värden. Att lägga dina ansträngningar på saker som är mer värdefulla än värdelösa sopor som erbjuds av Babylons system. Kanske betyder det att investera i varor och råvaror som du kan hålla fast vid, som inte heller kan tas ut av en EMP, Solar Flare, krig, naturkatastrof, klimatförändring, nationella eller statliga bankinställningar, etc?
Jag föreslår att du placerar dig bland dem som har bevisat att de har samma värderingar som du känner. Till exempel är Texas känt för att vara ett av de mest kristna områdena i världen och den friaste delen av världen. De har skyddat landets rättigheter mer än någon annan plats på jorden. I Bibeln står det att vi ska "behålla herraväldet" över landet, inte överlämna det till större centraliserade makter. Texas har antagit lagar för att verkställa FN: s Agenda 21 till ett brott, i delstaten Texas! Markrättigheter ifrågasätts kraftigt, även om den federala regeringen försöker ta omstridda gränser. Varje år måste den federala regeringen förnya hyresavtal för sina markområden de driver i Texas. Texas är den enda staten i unionen som har behållit äganderätten till sina länder och inte överlämnat den till Feds eller deras vinstdrivande socialteknikföretag som heter BLM. Medan inget har avstått finns det inget behov av att gå, eftersom de fortfarande är en självständig nation, bara utan bra ledarskap. Men denna historia av att skydda sådana naturliga, mänskliga och gudomliga äganderättigheter och värde bör vara avgörande för ditt val för att ta bort de kommande kollapserna. Av själva karaktären av Texas ståndpunkter kommer de helt enkelt inte att falla lika lätt som resten.
De flesta europeiska nationer har historiskt varit allierade med Republic of Texas Nation. Republiken Texas bör i sinom tid officiellt återuppta alla ambassader i hela Europas länder. EU-kollapserna har bara börjat och det finns inget slut i sikte. För Europa ser vi bara ytterligare tragedi och förstörelse av folket. Förhoppningsvis kan texier som bor i Europa och de på ambassaderna ge dem hopp om ett bättre liv.
Som Harry Reid nyligen erkände "vi är en nation av lagar som INTE är av människor" och säger i princip att företagsenheterna han representerar är ett företag med falska lagar i en färg av lag, och att han bekräftar att han "inte tillhör människor". Detta borde berätta volymer av vad detta handlar om, eftersom allt samtycke till styrning sker av de styrda och endast folket kan auktorisera offentliga anställda och vara fria, som citerar från Förenta staternas självständighetsförklaring:
"... när någon form av regering blir destruktiv för dessa ändamål, är det folkets rätt att ändra eller avskaffa den,"
Dessa marionetter från centralbanken för kreditbedrägerier erkänner att de inte söker eller representerar något av folket, utan av deras laglighetssystem för förstörelse av folket.
Jag tror att det är dags att "komma ut från Babylon" och välja klokt var du skapar ditt nya hem. Det finns episka torka nu i flera områden i Texas. Men jag tror att när rätt personer flyttar dit kommer YAHWEH att ändra vädret för vår fördel.
För mer information om återupptagande av ambassader i Europa och anslutning till våra republiken Texas kommittéer och föreningar var som helst i världen, skriv mig på marshalofsalem@yahoo.com. Vi söker mer för att samarbeta om bra aktiviteter för att bevara familjer och Guds vägar på jorden tillsammans med andra ministrar inom och utanför republiken Texas.
Vi främjar en kampanj i Europa för de av oss som förstår detta lagliga och goda styre för att KOMMA TEXAS. Vårt "Come to Texas" -initiativ är att hjälpa till att bygga upp ett internationellt vittne om Guds goda nyheter om hans goda lagar. Ljuset av hans godhet kommer alltid att avslöja hur bedrägerierna från den mörka sidan är engagerade i ganska förrädiska kriminella aktiviteter som bara är fällor för folket att falla i. Deras fällor och hela deras system faller snabbt, går i konkurs och förstör allt som är fäst. till dem. Du kan gå med i Republic of Texas Association Today!
Med vänliga hälsningar och YAHWEH välsignar,
Biskop Dr Stephen Michael

Ordet rasism uppfanns av massmord på kommunister (som dödade 66 miljoner av sitt eget folk). En av de mest onda människorna som någonsin levt, Trotskij, den största massmördaren av Stalin och Lenin, uppfann ordet rasism. RACISM ÄR ETT KOMMUNISTISKT ORD! De skulle inte bara märka dig som rasist utan de skulle döda dig. Precis som idag säger så många vänsterledare i samhället ”Döda alla vita människor”Och de säger att de vill döda den amerikanska presidenten när han aldrig har sagt något rasistiskt. Alla märker inte bara att de attackerar och ofta med dödliga attacker mot dem som de kallar rasistiska, som ligger längst ifrån att vara rasistiska.

Trotsky uppfann ordet rasist, använde det som en motivering för att döda miljontals människor.

Har du det här kommunistiska ordet i ditt ordförråd? Enligt amerikansk lag kan du arresteras och prövas för att stödja kommunismen och deras efterträdande organisationer som ANTIFA. Man kan argumentera för att använda ordet rasism för att störta regeringen kan hamna någon 20 år i fängelse. Vi täckte nyligen de lagar som flera amerikanska borgmästare kan hittas skyldiga till, som för närvarande konspirerar med terroristkommunistorganisationer för att stänga ICE och främja helgedomstäder.

Lämna ett svar