SNAPPER BANDEN AV ESAU PHARMAKIA Witchchcraft!

Sprid kärleken

SNAPPAR BANDEN AV ESAU PHARMAKIA Witchchcraft

De rädda, fega och lögnarna borde inte läsa detta, eftersom det står att var och en av er kommer att kastas i eldsjön.

För de med de heliga i ljuset så älskar du detta ljud av jubileet och du kommer att älska att lita på och att tro på YAHWEHs fantastiska ord som alltid är de underbara goda nyheterna!

En stor del av fångenskapen under Esau är bedrägeri, men en viktig del av deras band är ”orenhet”. Detta är allt fast förankrat i deras rot till allt ont "pengarsystemet", och den största tillgången i det systemet är deras helägda läkemedelshäxverk, försäkring, politiska och juridiska system.

Pharmas häxotillgångar i Esau är ett band av orenhet som håller Sion tyst. När vi befrias från fångenskap och vi följer befallningen att skilja oss från alla i Nya testamentet som "väljer" att vara orena,

Låt de orena förbli orena och de döda begrava de döda, kommer vi till denna passage (före de ytterligare 900 generationerna där fortfarande alla lagar för orenhet ska tillämpas för alla israeliter):

Jesaja 52: 1-2

”Vakna, vakna; sätt på din styrka, du Sion! sätt på dig dina vackra kläder, Jerusalem, den heliga staden, ty hädanefter kommer det inte mer att komma in till dig, de omskärda och orena. Skaka dig från dammet; stå upp och sätt dig ner, Jerusalem! lossa dig från dina halsband, du fångade Sions dotter. ”

SKAKA! STIGA UPP! OCH SIT NED! YE SOM BORNAS I ZION OCH SITT I TREDJE HIMMELEN redan! TA UPP NU RIGNINGAR PÅ JORDEN VAR ZION HÖRER!

 Obs: Paulus var inte emot omskärelse. Han sa bara att inte avvisa de ”yttre hjordarna som började lära sig lagen om Mose” (fyra föreskrifter i mosaiklagen för att hedningar ska göra det bra, inte för evig frälsning).

Det berättar för oss när vi kommer tillbaka från exil och fly från vårt andra fångenskap i Jeremia 30, det säger att detta kommer att vara under tiden för Jakobs problem. Det kommer att bli tiden för stora plågor när Anti-Biotics inte längre fungerar! Vi befinner oss nu i den perioden som den officiellt tillkännagavs. vi befinner oss i tiden efter antibiotika! Alla läkare förnekas fortfarande och tar sina antidepressiva medel, men allt kommer snart att komma runt. Det officiella ordet i alla deras vetenskapliga tidskrifter är att det är över! och människor dör igen av detta så litet som en repa på knäet! De flesta läkare har avslutat prenumerationen på sina medicinska tidskrifter för mer än 30 år sedan och lämnar de där sakerna åt någon annan och lämnar skulden. Det kommer alla att bli för sent för dessa läkare eftersom de inte kommer att leva i många år till i det nuvarande viraklimatet, dvs. NDM-1, supervirus (noro och koronal, etc).

Det kommer emellertid en dag som det står i Jesaja 52: 1-2 när Sion kommer att befrias från denna andra fångenskap, och det kallas tydligt en Esau-kedja, fysisk orenhet. Läsa: Det glömda tvättbudet för alltid, för de återlösta hedningarna!  Eller lyssna på mp3 här:  http://recordings.talkshoe.com/TC-73940/TS-810867.mp3

Det står då INTE MER kommer det att vara tillåtet att de omskärda eller orena till och med närmar sig Sion! De får tillåtas närma sig de yttre ”stadsportarna” men de får ALDRIG IGEN närma sig Sions inre portar (Sion är hans utvalda). De måste alla följa lagen som säger att de måste göra sig rena under en vecka om de överlever så länge! De med orenhet (blod i huden, infektioner etc. ALLA VIRUS) kommer att hållas vid de yttre stadsportarna eller längre bort. Vi har sett nog helt friska unga människor dö under de senaste fem åren av de nya superbakterierna. Det börjar på huden med röda sår och går sedan direkt till lungorna, ögonen, hjärnan, hjärtat etc (ungefär som psoriasispsoriasis, som ligger nära spetälska).

Sion kommer att säga att det räcker! Och de fyra föreskrifterna från Paulus (grunden för levitisk lag) kommer att återställas (inte för frälsning men så vi gör det bra, som Paulus sa).

"Esaus dotter" håller en krigföring och träldom av "Sions dotter" ända till slutet, när (som det står i klagan 4: 20-22, Esaus synder kommer att avslöjas! Som Jesus sa är de skyldiga av allt rättfärdigt blod som utgjutits på jorden, inklusive Johannes döpares far som dödades medan han tjänade vid altaret!

Jag tror att detta är en av de sista viktigaste obligationerna, att vi inte längre litar på orenheten hos läkare av häxkonstnär. Förfarandena med att lägga till fler toxiner och medicinera effekterna snarare än att ta itu med orsakerna är redan över och en stor del av befolkningen har dött bara av grundläggande virus de senaste åren. YAHWEH skiljer vete från agnar. Mjölkningen skiljer sig åt, så låt dem! Denna träldom är nästan över, så beröm YAHWEH och tacka honom för denna härliga nya era som kommer när vi bara litar på honom och lyder!

För mer information, se följande videor:

De fyra föreskrifterna (Hur Paulus lärde hedningarna MÅSTE hålla lagen) http://www.youtube.com/watch?v=JIfed1K6z2E

Hebreisk karantendeklaration för nya SARS MERS och mer http://www.youtube.com/watch?v=7t0YKPNsSK0

 

Lämna ett svar