Obama redo att "stänga av" 16 amerikanska stater - Texas kan uppstå tidigare snarare än senare

Sprid kärleken
Obama har en plan att upplösa 16 stater och återkalla sin statliga stadga genom verkställande fiatorder med den påstådda budgetkrisen och avstängningen. Om han gör det, några mycket intressanta saker kommer att hända med Texas. med en planerad utbrytningshändelse i Republiken TexasTill och med generaladvokaten, Greg Abbott från staten Texas, talar om det nu och har publicerat en plan och en förklaring att arbeta med och hjälpa Texas Nationalist Movement för fullständig Texas Independence om detta scenario händer, säger han. Bläddra ner till mitten av artikeln nedan för att läsa vad dessa händelser är.
Mycket väldigt intressant. Håll dig uppdaterad.
Rav Jeff L. Smith
Seniorminister / lärare / ledande äldste
Beyth Yahowseph * MinisterierTEXASNATION
Beyth Yahowseph * • Ett förbundsministerium för återställande av Yahowseph / Josephs hus över de norra tio stammarna för Israels 12/13 och för det särskilda ministeriet för Menashshe / Manasses hus och denna ”glömda” 13. stamns särskilda roll som ”Nassiy”, nu väckt från vila för att vara den sista dagens överherde-bevararstam i Onyx-stenriket i dottern Sions vildmark Land fader Yahwehs folk i den andra israeliten * (Hesekiel 37:22) Profeterade att bli i de heliga skrifterna (Hesekiel 36: 1 - 37:28) INNAN Messias Yahshua HaMashiyach återvänder • • •http://freepatriot.org/2013/10/06/obama-ready-shutdown-16-u-s-states/

Obama redo att "stänga av" 16 amerikanska stater

Postat av: Brandon Walker Upplagt datum: 06 oktober 2013 I:BlogginläggEkonomiNyhetervideoklipp

Google +

obama FN
Det har aldrig hänt tidigare i USA: s historia. Vi folket ser ett politiskt schackspel utvecklas från våra nationsledare och befinner sig precis vid randen av en finansiell katastrof som ingen annan sedan våra nationer grundade. När och om detta inträffar på bara 11 dagar, den 17 oktober, vill president Obama inte fixa det utan snarare "stänga av" eller avsluta stadgan för 16 amerikanska stater!
Tågvraket som förutspåddes med Affordable Care Act, AKA Obamacare, planeras. Vår statsskuldsklocka tikar ner som en tidsbomb. Den 17 oktober, för första gången i USA: s historia, kan vi komma att betala våra lån. Inte ett skämt. Den 17 oktober är checken på utestående konton som vi lånade från för att finansiera vår Federal Reserve på grund av länder som Kina som president Obama lånade under enBiljon dollar från.
Tänk om du vill:
Händelseförloppet skulle troligen gå enligt följande ...
 
Inom några sekunder efter nyheterna om att USA missade en betalning, nästan samtidigt, skulle aktiemarknaden och den amerikanska dollarn sjunka i värde.
 
En super-topp i räntorna skulle följa i kort ordning.
 
En liter mjölk skulle plötsligt kosta uppåt $100.
 
En bröd, $44.
 
En liter bensin, mer än $1,000.
 
I en panik för att skydda sina lager, skulle företagsägare stänga dörrarna och utlösa omfattande plundring och kaos.
 
Sedan, inom en timme senare, skulle den federala regeringen utfärda ett nödmeddelande om att dess katastrofkarta är i kraft.
 
"Amerikas förenta stater skulle se dramatiskt annorlunda ut", säger den kända globala analytikern Karim Rahemtulla och tillade att "inte alla stater kommer att överleva." -Stadshus
Stadshus rapporterar några intressanta kommentarer från Treasury Secretary, Jack Lew, om detta ämne.
"Om vi inte har tillräckligt med kontanter till hands, skulle det vara omöjligt för Amerikas förenta stater att fullgöra alla sina skyldigheter", säger finansminister Jack Lew på onsdagen.
Vad vår finanssekreterare antyder är större än vad vi kan tänka oss och ett nästan dommedagsscenario för USA planeras ut av president Obama och hans administration. Hur allvarligt är hotet? Tja, det är tillräckligt allvarligt för NSA, Department of Homeland Security och den federala regeringen att införa beredskapsplaner som helt annekterar 16 stater och ritar den federala USA-kartan.
Den federala regeringen har infört beredskapsplaner för om detta händer genomföra en virtuell ”regeringsavstängning” av 16 stater. Vilka 16 stater? Det beror på kartan, eftersom två spelas. Den ena stänger av de största välfärdsstaterna, den andra ritar in kartan över inbördeskriget!
Skall din stat på kartan bifogas?
illinois-välfärdsprocent
Denna karta visar den största TANF, eller federala medel till familjer med låg inkomst, mottagare. Detta är en av de största dräneringarna för statens upplåning från skatteintäkterna från socialförsäkring och Medicare som erhålls sedan 1996 års reform. Mörkblå indikerar den största andelen per befolkning som får dessa medel.
Enligt CNBC och National Counsel of State Legislatures (NCSL) de 15 bästa staterna som blir offer för Obamas regeringsavstängningar för att straffa folket skulle vara: 15. Oregon, 14. Pennsylvania, 13. Michigan, 12. Rhode Island, 11. Indiana, 10. New Mexico, 9. Washington , 8. Minnesota, 7. New York, 6. District of Colombia (inte en stat utan en av de högsta välfärdsmottagarna per capita), 5. Vermont, 4. Massachusetts, 3. Tennessee, 2. Maine, 1. Kalifornien. Den 16: e staten kan vara ett val från någon av de mörkare blå staterna från Virginia, Florida, Alaska, etc. Detta kan också upprättas av folkräkningen 2012 Hushållens medianinkomst vilket ganska skulle göra om några gamla stridslinjer och gamla sår från vår nation. Denna lista skulle inkludera från det lägsta till det högsta: 16. Mississippi, 15. West Virginia, 14. Arkansas, 13. Kentucky, 12. Alabama, 11. Tennessee, 10. Louisiana, 9. South Carolina, 8. New Mexico, 7. Oklahoma, 6. Idaho, 5. North Carolina, 4. Montana, 3. Florida, 2. Missouri, 1.Ohio.
I grund och botten Amerikas brödkorg. Det skulle vara jordbruksversindustrin. Resten av de sydliga staterna ligger inte långt efter på listan. Vi kan registrera regeringens inblandning i lantbruksindustrin och nyligen översvämmade, torka och naturliga händelser för klyftan.
Den som saknas på listan som en viktig aktör inom industrin i de gamla konfedererade staterna har en plan som gör detta ännu större.
Texas guvernör Rick Perry (R) gjorde ingen hemlighet sedan 2009 om hans känslor om USA: s federala regering och republiken kollapsade vad hans känslor var. Det är ingen hemlighet att Texas är en stor slagfältstat och en av branschledarna med till och med en plats i världsekonomin.
I år undertecknade Texas Attorney General, Gregg Abott, en beredskapsplan om att han skulle hjälpa Texas Nationalist Movement i händelse av en ekonomisk kollaps för att återställa Republiken Texas till den fulla ära för den nation som den en gång var. Detta har lett till en seriös debatt med konstitutionella advokater som om det ens var möjligt sedan inbördeskriget. Men Texas är fortfarande en stat som fortfarande klassificeras som en "republik" och är en av de enda stater som kan föra sin flagga på samma nivå som den amerikanska flaggan.
Detta fick lagstiftning i Oklahoma från Oklahoma House och Senaten och undertecknades av guvernören Mary Fallen (R) för att också lämna USA i händelse av en katastrof. Det verkar som Oklahoma skulle gå med i sin systerstat och lämna dem och de är på listan över de 16 stater som skulle skäras om president Obama gör detta genom rikedom.
Louisiana flirter med idén och Arkansas är bra. Delar av Colorado (med tanke på att de hade det första återvalet och ersatt lagstiftande församlingar för första gången i historien under en period) och New Mexico stämmer också med idén . Kan vi se uppkomsten av republiken Texas igen?
(Obs: Allt vi behöver nu är att Wyoming och Kansas ska ställa upp med oss här i Texas, och vi har tillbaka vår republik Texas, allt, ja faktiskt! Vi har nu alla andra delar av Texas redan uppradade med oss!)
Hur trovärdigt är hotet? (för dem, inte oss här i Texas). Det finns flera saker som gör detta dommedagsscenario möjligt. Nummer ett, regeringen har redan beredskapsplanen på plats och president Obama undertecknade redan den verkställande ordern.
Vi har lastbilsförarna att stänga av dollarn den 11-13 oktober för att få deras uppmärksamhet och kräva åtal. Vi har bankerna som hotar att följa efter i vedergällning. Omedelbar marknadsflöde eller kanske marknadskrasch.
De befogenheter som finns för att tjäna pengar på detta, faktiskt de strävar efter det:
"Det staplas in på mycket specifika globala marknader", säger Karim Rahemtulla, författare till den bästsäljande boken, Var i världen ska jag investera?
 
”Vissa insiders blir rika på detta evenemang. Det händer i varje kris som går så långt tillbaka till depressionen. Du behöver bara veta var du ska lägga dina pengar, tillägger Rahemtulla.
Nästa, The Blaze rapporterade medan vi skrev den här artikeln att talare John Boehner nu säger att om president Obama fortsätter att förhandla om att vi kommer att betala statsskulden. Här är videon som de pratar om:
Det är tillräckligt illa för att få talman Boehner att tala i ett annat tal direkt till Vita huset “Detta är INTE något jävla spel”!
Här är situationen i ett nötskal, OM presidenten kommer till bordet och förhandlar, så höjer vi skuldtaket; vi riskerar en kreditnedgradering igen i vår amerikanska historia, dollarn försvagas och vi riskerar ytterligare en katastrofal marknadskollaps.  Emellertid förblir USA intakt, och vi kan eventuellt upphöra med galenskapen för sent.
Om det inte händer, se då dommedagsscenariot på plats för oss alla. Vi har hans ursäkt för att förklara krigslag och riva USA i bitar.
Hur som helst, om din republikaner, demokrat, libertarian, oberoende eller inte är ansluten till något parti, ser det slutliga resultatet av den 17 oktober 2013 inte bra ut.  Kolla Mate!

Brandon Walker

Licensierad predikant och journalist från Texas. Veteran från den amerikanska armén, medicinskt utskriven under hedervärda villkor. Sjutton år veteran för brottsbekämpning som arbetade för sådana organisationer som Massachusetts State Police, Oklahoma Department of Corrections, Corrections Corporation of America (administratör) och Texas Department of Criminal Justice. Kristen konstitutionell konservativ med examen i affärs- och straffrätt.
Följ mig:
Facebook

Lämna ett svar