Guds utvalda (Ekklesia Holy Church) kommer i slutändan att bli starkare än den någonsin har varit i historien

Sprid kärleken

av pastor Dr Stephen MK Brunswick,

Primace, OCC https://OrthodoxChurch.nl

Gud sa

“Ockupera tills jag kommer”

Guds utvalda (Ekklesia Holy Church) kommer i slutändan att vara starkare än den någonsin har varit i historien. Läs om detta och hur vi kommer att bli en stor världsmakt med stor militär och politisk styrka, helt förenade i Kristus. Dessa oundvikliga verkligheter av de goda nyheterna kommer snart att förverkligas av kvarlevan som valde att vandra i de andliga befallade aktiviteterna (kärlek, glädjefred, uppbyggnad etc etc) snarare än i köttets destruktivitet (negativitet, brott mot hans lagar för kyrkan församlingar, hat för bröderna, etc).

 

Vi Hans stridsyxenationer kommer att återställa hans rättmätiga styre som står klart i Guds ord! Det har alltid undervisats, men på sistone och gradvis har en vänster nederlagsdoktrin lärt sig in i kyrkan.Det pågår en stor kätteri dessa dagar där människor säger att Guds kyrkans triumferande kommer att förstöras i slutet. Även om det är sant har det alltid förekommit förföljelser, och i slutändan kommer dessa att vara de värsta. Det står dock att han kommer att förfina sina tjänare som guld genom elden för att vara mycket starkare. Gud har i sitt ord sagt till oss att hans ”kungliga prästadöms utvalda kyrka” kommer att bli större än den någonsin har varit. I den här artikeln finns flera obestridliga bibelverser som bekräftar det faktum att kyrkan inte bara kommer att vara starkare, men ännu kraftfullare som en världsmakt än den var i kung David av Israel.

Ska vi säga detta med djärvhet? Om vi tror på Guds ord och våra vanliga löften vid dopet, borde det vara något som vi också talar om!

För de flesta som ber bönen som vår Herre gav oss (vår Fader) borde detta vara tydligt.

Vi ber alla för hans kungarike (lagar om nationell styrning osv.) "Att komma" och "att ske på jorden." Som det står om vi först söker hans kungarikets lagstyrning, kommer livets nödvändigheter att läggas till oss. (fortsätter nedan)

Få vår bok som förenar kristna överallt till den sanna och ursprungliga ortodoxa apostoliska kyrkan

För fler bilder klicka här                              $18 per kopia, köp nu

 

Det senare regnet kommer att ha en dubbel del. Tror du att det var fantastiska mirakel i kyrkan under det första århundradet? Jesus (YAHWEH YAHSHUA) sa att vi kommer att göra STÖRRE gärningar än till och med han själv gjorde. Jag tror att detta beror på att miljoner av oss kommer att göra sådana mirakel.

Som diskuterades varje sabbat på "Rikets budskap" (nedladdningsbara mp3-filer) och nu på video: HANS EKKLESIA KOMMER STARKARE ÄN DET NÅGONSIN har varit.

När Jesus sa att han bygger sin ”kyrka” är det ordet ekklesia. Vid tiden i Rom menade Ekklesia hela den härskande eliten, regeringen. Dom måste först börja i Guds hus. Det kommer bara att uppnås under de sista dagarna. Han samlar oss i luften genom sin sanning. Internet möjliggör tillräckligt med kunskap och information för att hans folk ska bli FRI och slänga NWO.

Vi lever i de tider som allt kommer att uppfyllas, de ”sista dagarna”, eftersom de flesta profetior innehåller termerna ”sluttider” som erövrar satans onda synagoga. Den synagogen är alla de som anställer adamisk angelsaxisk kristen, den sanna israeliska lag som ges av YAHWEH. (Hans lag är frihet och livets väg. Satan ligger och kommer för att döda, stjäla och förstöra.) Vi som är med YAHWEH främjar hans tio bud och hans son Jesus Kristus att vara vår kung. Det säger att vi kommer att vara ett vittne om kungariket (hans lagstyrning) på jorden (70% av hans lag är nationell INTE personlig). Jesus sa att vi skulle vara ett vittne om den nationella lagstiftningen som främjar ALL MOSES LAG till alla nationer som ett fullständigt vittne om det innan slutet äntligen kommer. Alla de heliga som levde före oss är avundsjuka på oss på jorden nu vid denna stora tid för de kommande segrarna.

Det finns en stor uppvaknande av hans förbundsfolk för deras identitet som hans ”Kungliga prästadömet och den heliga nationen”, Den angelsaxiska kristenheten, det sanna historien Israel. Tusentals böcker har skrivits om ämnet brittisk israelism. Den traditionella och forntida kristendomen som har undervisats och fortfarande finns i våra liturgier och psalmer som förkunnar att KIRKAN ÄR Bibelns ISRAEL. Detta överensstämmer med skrifterna angående tolvstammarna i slutet.

Men idag har en kommersiell och vänster falsk doktrin nyligen lärt sig att 1 stam Juda ersätter de tolv stammarna i Guds triumferande kyrka. Många har lärt sig falskhet mot den bibliska läran från en stam (av de 13 israeliska stammarna) som kallas jud / Juda, att de plötsligt kan ersätta de 100 gånger större och större 12 stammarna i Israel. (I Bibeln finner vi aldrig att Israels hus någonsin kan bytas ut mot Judas hus. Det står även efter den nya himlen och den nya jorden att fortfarande är Judas hus och Israels hus separata. Så vi gör inte vet var eller hur sanna troende verkligen har kommit över till den doktrinen att 1-stammens jude ersätter Israels 12 stammar. Du måste gå till icke-kristna religioner för att hitta det, och några av de nyare kätterierna verkligen. Detta har varit konstruerad av vänsterkrigare för att ta ”Guds folk” av hela de tolv stammarna helt ur ekvationen från deras grundläggande principer för seger i Kristus.

Hundratals bibelverser i Nya testamentet hänvisar till KIRKAN som ISRAEL Guds brud som var gift med honom, och som var skild och avskild från Israels samväldet för sin avgudadyrkan och nu kan gifta sig om till Gud genom Sonen. Denna händelse hände under det första århundradet. Om du tror att Gud inte misslyckas och du är öppen för att lära dig hur Gud lyckades att gifta sig igen med sin israeliska brud, läs gärna vidare. Kyrkan var triumferande när hon förde evangeliet till alla hörn av den ”kända världen” som romarna kallade Europa och ”jordens ändar”. Detta framgår av de "Apostles Creed" texter som har blivit avtäckta och de lokala heliga traditionerna i de yttersta hörnen av Europa. Till och med Storbritannien har dussintals heliga från första och andra århundradet som officiellt erkänns över hela världen som deras evangelister.

Det verkar som om vissa har fallit in i de mörka åldrarna av desinformation och statliga hjärntvättprogram av TV för att tro att det finns något sätt att våra biblar har varit felaktiga och att Jesus på något sätt misslyckades i sitt uppdrag, eftersom han skickade sina apostlar för att gå till ” Lost Sheep of the House of Israel ”och INTE till de andra nationerna:

Mat 10: 5-6 ”Dessa tolv sände ut Jesus och befallde dem och sade: 'Gå inte in på hedningarnas väg, och gå inte in i någon stad av samariterna, utan gå snarare till de förlorade fåren från Israels hus. ”

Mat 15:24 ”Men han svarade och sade: 'Jag är inte skickad utan till de förlorade fåren från Israels hus.'

I Harvard, Princeton, Union och andra toppkollegor i Amerika lärde man sig officiellt att världens kristna nationer är Guds moderna Israel. Lärorna om "uppenbart öde" och andra att återta länder för Kristus har varit centrala i temat att veta att kyrkans brud är Guds moderna Israel. Våra förfäders traditioner försvann nyligen.

Om du checkar in Bibeln (KJV) dyker ordet ”jud” bara upp 30 gånger i Gamla testamentet, men icke-judiska israeliter nämns cirka 3000 gånger i Bibeln. Som vi visade er har Judas hus, och särskilt namnet ”jud” som fristående, aldrig i något sammanhang hänvisat till alla 12 stammarna. Det erhölls nyligen en $25,000-utmärkelse av en högskola för alla som kan hitta till och med en enda bibelvers som säger att judarna är Israel. Det har körts i årtionden och ingen har kunnat hävda det.

Men först nu i denna tid av historien har namnet Jud ändrats och stulits främst under de senaste 50-100 åren av vänsteratister i deras populära kultur av materialism, förtal och hjärntvätt via TV och media. Det kan finnas gott om judar som också är släktingar till Israel, men många judar har kommit fram och medgett i sina encylopedier att de främst härstammar från en icke-semitisk jafetisk gren av Ashkanazim eller Khazars. Hur som helst, av många skäl är judarna självbelåtna i de ateistiska planerna för edomitiska sataniska edomiter för att utesluta resten av Israels stammar från deras rättmätiga arv.

Vi närmar oss de tillfällen då dessa uppvaknade äntligen kommer att delta i att uppfylla sitt stora öde, och förbundslöften från den allsmäktige Gud som förklarar att Guds sanna Israel kommer att råda över de lögner som begås på oss alla av dem i kohorter med förfalskade Israel som specifikt använd termen "jud", och vi tar äntligen nationellt ansvar för att hålla Moses lag. Slutligen skulle vi ordna vårt eget hus och vara ett vittne om Guds kärlek och sanning för alla människor.

Som det står i Upp 2: 9 och 3: 9, att det finns många ”som kallar sig judar som INTE är judar”, och att även de förfalskade judarna kommer att inse att de bara är Esau, inte ens sanna Juda, och att dessa falska- judar kommer att tillbe för våra fötter och säga "Gud har älskat dig". Esaus judar fanns på Kristus tid och förkunnade för dem att de var ”slangen och huggormens generation” (det ordet generation i grekiska Gennao som är ordet för släktforskning och fysiska avkommor). Jesus Kristus sa att de var ättlingar till Esau och Kain. Liksom alla andra icke-kristna religioner har de kollektivt förkastat Frälsaren (inte för att utesluta någon). Bibeln säger att alla som har avvisat Jesus kallas Anti-Kristus. Det finns många vänstern och andra som går med i sina program för förvirring och förstörelse av det sanna Israel för att berika och ge sig själva. Men Gud säger att de som är med dem och deras mångkultur mot Gud (ja, det sionistiska Israel är bara en annan ateistisk stat genom alla sina erkännanden, det är inte en religiös stat) kommer att vara kortlivad. Naturen själv kan inte upprätthålla ateister.

Profetian säger att alla dessa onda som förbannar Guds sanna folk kommer att kastas i den stora vinpressen vid Harmageddon. Vi hoppas att nationerna omvänder sig, så att Gud välsignar dem för att välsigna det sanna Israel. Annars står det att Gud kommer att förbanna dem som förbannar det SANNA Israel.

Gud hedrar sina förbund för att välsigna och lyckas med det sanna Israel. Det är därför fler katastrofer inträffar när människor blir mer och mer i linje med NWO-fientligheterna mot de institutioner som ordinerats av YAHWEH, som familjer, stammar, nationer och hans lagar. Först förbereder han sitt folk för att vara redo att fly och blomstra innan satans vakter kan försöka försegla vårt öde.

YAHWEH är på sin tron och kommer inte att gå tillbaka till jorden förrän ”Hans fiender är hans fotpall“Och”Han kommer tillbaka för en kyrka som är utan fläck eller skrynkla“. Eftersom "Guds gåvor och kallelse är utan omvändelse. ” detta betyder att det sanna kristna Israel inte bara kommer att se den ursprungliga militära världens supermakt för sin separatistiska nation återställas, men de kommer att ”gör större gärningar än Jesus gjorde“Och höja upp”Davids tabernakel", Med all den högsta makten och auktoriteten som alla de som"sök först hans rike", som "Ambassadörer”Och”överkommande", Som arbetar mot och ber dagligen att"Hans kungarike kommer och kommer att ske på jorden, som det för närvarande görs perfekt i himlen”Tills vi tar upp en”vittnesbörd om kungariket för alla nationer, och då kommer slutet“, En helig”staden ligger på en kulle som inte går att dölja“, Hans levande kyrka idag som”har redan levererats ur mörkret och översatts till hans kära Son“, Hans heliga nation av erövrare och med "ALL MYNDIGHET och kraft som ges till Yahshua, vår kung”Och vi i hans regering på jorden är andligt 1/3”redan sitter med honom på sin tron”Som hans kyrka, Ekklesia, det grekiska ordet som användes under romartiden och betyder” den härskande eliten ”. Och som "Hans levande kungliga prästadöme“, Vår tappert regerande”Kungpräst för evigt efter Melkisedeks ordning“, Lyda Hans levande ord, bevarade i de heliga skrifterna, fortsätter vi i lydnad mot hans stora uppdrag att ”lära alla nationer att lyda hans lag”Med gott exempel som hundratals verser befaller Hans sanna Israel att vara ett sådant heligt exempel, som befriar oss från förbannelserna av rasblandning, det kallas ”Ett straff och taggar i hans folks ögon“. Välsigna sitt folk med laglig och glädjande separatism och förbanna dem inte med förbannelsen av bastardisering och förfalskning av den heliga säden, utan ”räknar dem efter släktforskning", förbi "deras faders hus“Och straffar”förräderi av blandat frö. ” , håller den förbannade blandningen mamzer / mongrel “ut ur församlingen i minst tio generationer“. Påtvingar församlingen en välsignelse av förbannade kammare välsignar inte Israel. Välsignelsen blir ”rota upp varje träd som han inte har planterat”, Ur våra läger och mänskligt låta dem leva någon annanstans i fred.

1 Mos 12: 3 "Och jag välsignar dem som välsignar dig och förbannar den som förbannar dig, och i dig ska alla släkter på jorden välsignas."

Som alla kungliga präster sprider de goda nyheterna om hans sanna lag och ordning som kommer att återställas när vi går ”Att binda sina kungar med kedjor och deras adelsmän med järnband. Att verkställa på dem den skrivna domen: denna ära har alla hans heliga. Prisa HERREN. ” (Psaltaren 149: 8-9)

Matt 6:33 ”Men sök först Guds rike och hans rättfärdighet; och alla dessa saker ska läggas till er. ”

Det sanna Israel är fortfarande i majoriteten i Amerika, oblandat och bor utanför de stora storstadsområdena, på sådana landsbygdsområden, som hans kungpräst väljer, och bevaras för hans ära. Europa är också mycket rent! Israels kristenhet lever och har det bra enligt YAHWEHs ord. Vi av den israeliska kristenheten har alla kort, och ingen annan har sin kärlek, sanning, fred och återställande av ordning. Det finns inget annat sätt än genom hans Son den eviga Yahshua (Jesus Kristus) och lydnad mot hans eviga lagar som den eviga Jesus också gav till Mose, vi har allt genom löfte och födelserätt, vi ”Hans adopterade folk av ett raskött, kallade de sanna saxiska israeliterna“. Nog prat om loppet, hans NÅD är “Kraft från Gud att lyda”Romarna 1:15. Det är hans kraftfulla nåd som vi är kunna höra och förstå hans ord. En stor och mäktig kallelse och en ”bevis för att vi är hans får“. “Det är Gud som arbetar i oss både för att vilja och göra av hans välbehag. ” Vilken fantastisk ära det är om skaparen har lagt sin vilja att lyda i våra hjärtan, han är en med oss och gör ett arbete i oss. Och Han som började det goda arbetet i oss kommer att vara trogen att fullborda detoch Hans ord kommer inte tillbaka.
Må han tvätta oss i sitt blod, till oss som “bekänner vår synd”, Vi tackar dig för att du dagligen ger oss förlåtelse, och vi lyfter upp våra huvuden högt som hans ambassadörer eftersom den Helige Ande ger oss styrka och kraft, mycket mer gudomlig hjälp och kraft än de hade i det gamla testamentet, att lyda allt som han vill ha oss i sitt eviga ord, förbund, öde som kallar att leva som sanna kungliga präster för sitt kungarike, och uppmanar alla andra att omvända sig innan han återvänder, vilket också börjar med bekännelse. Må vi med all den smorda och kraften i den heliga anden utföra det i hans namn.

Gud sa det. Han går inte tillbaka på sitt ord, men allt fullbordar vad han har börjat. Det är absolut garanterat.

Många investerar sin tid i att attackera judisk sionism. De tycker att sionismen är en större makt än Guds kyrka och stridsyxenationer, hans sanna saksiska israeliska stenrik etc. Men de ljuger och främjar myter om att vi är svagare än dem. De fortsätter att säga i stället för Guds rättfärdiga straff mot vårt syndiga uppror från hans nationalistiska lagar, att vi istället kan skylla på zionisterna. Men de som gör det är tvåfaldigt helvetets barn och vänder människor bort från grunderna i Guds bud. Som det står "hela människans plikt är att lita på Gud och hålla buden".

Kristna ska investera sin tid i att fira den seger vi alla har i Kristus, hans underbara frihetslag (nationalistiska lagar) och att främja herraväldet för dem som är goda kristna. All korruption i världen försvinner, och vi som är hans heliga / separata folk råder alltid efter att den korrupta regeringen så småningom har misslyckats och tagits bort. Zionismskontrollen och makten är ingenting jämfört med Guds program med Jesus Kristus (Yahshua), vår främsta hörnsten.

Guds nya kyrkans makt får sionistiska judar att se ut som spädbarn i jämförelse!

Lämna ett svar