Rikets förbund om "tusen generationer"

Sprid kärleken

MP3 från TCAWW, “Rikets förbund med 1000 generationer

Denna Mp3 går in på många aspekter av förbundets "1000 generationer".

Jag tror att du kommer att finna denna MP3 väldigt uppmuntrande, den heter “de 1000 generationerna“. Från denna sabbats bibelstudie som jag gjorde för TCAWW. Följ med oss live nästa vecka i chattrummet för gemenskap, frågor och svar!

Klicka här för att lyssna på: http://recordings.talkshoe.com/TC-73940/TS-750335.mp3 var snäll och sprid den till andra.

Som alltid i den veckovisa sändningen ”Rikets budskap” diskuterar vi de grundläggande förbunden för kungariket som vi fick höra att be att det skulle ske på jorden och ”söka det först” tills vi blir ett fullständigt vittne om det och slutet kommer.

Lämna ett svar