Awards Theme: “The Elect Will Gather At Palestine For Armageddon” – from the Jerusalem Kingdom Concepts Series.

Sprid kärleken
Our Templar/Legitimist Angevin States will re-establish, and thrive in Jerusalem before Christ returns! – True Israel under Christ the King of kings and Lord of lords.

 

Article “The Elect Will Gather At Palestine For Armageddon”  – Jerusalem Kingdom concepts series.
God promised to multiple and restore the true House of David if they begin obeying His laws again. We believe the book “Sabbath in the True Orthodox Church” has marked this turning point for the family, under covenant promises.
Templar States will re-establish, and thrive in Jerusalem before Christ returns! We will occupy Jerusalem before Christ returns! His return begins with His elite guard, on arrival at the literal geographical location of the Mt of Olives, at our restored thriving Kingdom Government land!

Join us this year at the Eagle Rock Outpost, Priory of Salem, for our Investiture Ceremony 2022. We will also be honoring several members for their committed service. Medals / badges include awards within private House estate grants.

Over the last 2,000 years, members of the family of Rev Dr Stephen MK d’Guelph Brunswick have been crowned with the title “King of Jerusalem” although often their thrones remained in Western European “birthright” nations. However recently over the last 800 years this house (legitimist Angevin-Brunswick) was crowned as reigning on the throne of Jerusalem 11 times, in the Crusader States. The Kingdom Israel church in the end times will be a more powerful superpower than at any other time in history.

More from this series:

 

Over the last 2,000 years, members of the family of Rev Dr Stephen MK d’Guelph Brunswick have been crowned with the title “King of Jerusalem” although often their thrones remained in Western European “birthright” nations. However recently over the last 800 years this house (legitimist Angevin-Brunswick) was crowned as reigning on the throne of Jerusalem 11 times, in the Crusader States. The Kingdom Israel church in the end times will be a more powerful superpower than at any other time in history.

The Elect From the Corners of the Earth to Return to Palestine For Armageddon. by Rev Stephen MK, TCAWW Pub. 2006

 The Word of God plainly says that His Elect will be gathered to Jerusalem for Armageddon in the latter end time days. This would come at the worst time of Jacob’s trouble (the punishments for our rebellion from YAHWEH’s LAW).

I Uppenbarelseboken 2: 9 och 3: 9 talar det om de som kallar sig judar kommer att inse att de inte är det historiska folket och kommer att böja sig för våra fötter (folket i de utvalda kristna nationerna) och de kommer att säga att Gud har älskat oss .

 I Jesaja 11 talar det om att vi har samlats från jordens fyra hörn för att åter ta folken som bor där, och de kommer att lyda oss, och alla platser, folk och namn anges i detalj.

Utdrag från vers 12:

   ”Och han skall sätta upp ett banal för nationerna och samla Israels utkast och samla Judas utspridda från jordens fyra hörn.”

Vid denna tid och plats, som anges i Joel 3:17, kommer vi att kontrollera en del av landet där inga utlänningar tillåts passera alls. I Jeremia kapitel 30 står det att på denna plats och tid, det främlingar kommer inte längre att tjäna sig själva av oss.

 Uppenbarelseboken 16:16 ”Och han samlade dem på en plats som kallades på hebreiska Harmageddon.”

“Josefats dal”, “platsen för Harmageddon” och “Kidron-dalen” är alla en och samma. "En plats öster om Jerusalem som sträcker sig ner till en del av Döda havet."  (Zondervan's Bible Dictionary)

Mycket tydligt är det en geografisk plats. ”Ta inte bort det forntida landmärket” (Ordspråksboken 22:28)

 MULTITUDE AV NATIONERNA I ISRAELS STAMAR

 ”Proklamera detta bland hedningarna” ”. .. Samla er alla er hedningar ... ” "Kom alla till dalen av Josefat där Gud kommer att döma." (Joel 3: 9--11)

 Over 2,500 books have been written on the subject that the North Western European Christian Nations are the Modern Israel of the Bible (Multitude of Mighty Nations). See our British Israel book section. Perhaps the most important truth to line up with the will of the Almighty, is to know that Palestine was the land of the fathers of Israel and Christendom.

 Först kom Israels ättlingar, som aldrig kallades judiska, men kallades ordet "gentilis" på latin, vilket i vilken ordbok som helst betyder klan / folk eller nation. Det hela handlar om att kristenheten är Israel, eftersom det har varit kyrkans vanliga lära sedan Augustin till 1947 då staten Israel uppstod. TV: s falska propaganda och tidningar lurade kyrkorna att tro att "judar" är Israel. Till och med universitet som Princeton, Harvard, Yale och en av dessa kaliber som Union hade en universitetspresident Nott, som sa:

 Was Moses formed to rescue ancient Israel from bondage? So was Washington, to rescue Western and Modern Israel of The Lord.”  (Sida 24, ”Guds försyn mot det amerikanska Israel) 

 Det näst viktigaste kravet för män och kvinnor att se det bibliska behovet av våra utvalda att återvända till Palestina är att se att Palestina har varit ett kristet land mycket längre än någonsin ett islamiskt land. Det har till och med varit kristet territorium mycket längre än det har varit ett judiskt land!

St. George, skyddshelgon för många nationer, föddes i Storbritannien i 3rd Century, och han och hans familj var kristna guvernörer i Palestina. Efter hans martyrskap i Palestina hämnade hans kusin Constantine sin död och erövrade landet igen och byggde en katedral på platsen för martyrskapet.

Det är där en stor vinpress kommer att satsa på installationen. Vår kung Jesus (YAHWEH YASHA kommer att kasta alla onda i den stora vinpressen), och det är där blodet kommer att vara upp till hästens träns i 200 mil.

 Priory of Salem

Our Institute of Peace Studies, the Priory of Salem, has in-service staging sites at NorthWest Europe, the United States, Australia, and South Africa.

We’re currently active recruiting Marshals and members to other offices of Priory for the S.A.R.A.H. Brigade (South African Reality and Honesty). The purpose of this project is providing food donations for 1.5 million impoverished Afrikaners living on squatter camps with no government aide, dying of starvation and children without basic things like shoes. All other religious and knightly orders have recently been welcomed to join the SARAH Brigade. One order we are closely working with: www.GothianTemplar.org

Gårdar och ministerier i Jerusalem har öppnat sina grindar för vår brigad och välkomnar oss att protestera mot stora företagskontor i Tel Aviv som är mest ansvariga för lögnerna i Sydafrika som har resulterat i den nuvarande förintelsen. President Zuma i Sydafrika förra året sa att han kommer att skjuta, döda och köra ut alla vita. För närvarande pågår en oroväckande grad av långvarig hackning av vita människor i allvarliga tortyrdöd.

Vi har mycket arbete att göra, dagligen ber vi om hans styrelse av kungarikets lag på jorden. Som det står ska vi FÖRSTA SÖKA Hans kungarikslagsstyrning, (Ja 70% i Guds lag är nationell lag inte personlig lag som vi måste erkänna och ångra oss när vi bryter mot den. 1Johannes 3: 4 ”Synd är överträdelse av lagen.”)

Matt 24:14   ”Och detta evangelium av riket skall predikas i hela världen till ett vittnesbörd för alla nationer; och då ska slutet komma. ”

KRUSADE MED OSS

Vi är de sanna moderna korsfararna, som Skriften säger "under vår fars hus". Som Skriften säger, måste männen tre gånger per år dyka upp. Så också, tre gånger per år har vi på Kristi församling dessa pilgrimsfärdstågsfestivaler. Webbplatser inkluderar många i Europa, Jerusalem och andra hedervärda platser i världen.

 Fler verser om samlingen vid Harmageddon

 Matt 24:31 "Och han ska sända sina änglar (budbärare) med ett stort trumpetljud, och de ska samla hans VAL från de fyra vindarna, från den ena änden av himlen till den andra."

 Mar 13:27 "Och sedan ska han sända sina änglar och samla sina utvalda från de fyra vindarna, från yttersta delen av jorden till yttersta delen av himlen."

För mer info lyssna på våra veckosändningar eller ladda ner mp3-arkiven.

Nedan visas bilder från den sista festen för de osyrade brödens pilgrimsfärder

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0bLBdj9gMms[/youtube]

MP3 om att gå till det heliga landet och vad som förväntas hända där http://recordings.talkshoe.com/TC-73940/TS-738019.mp3

Lämna ett svar