** video ** Återställa Honor Pilgrimage Festival - Dag 2

Sprid kärleken

Snabbintroduktion ges om kungariket YAHWEH och varför vi håller de tre pilgrimsfesterna.

Nu kan du förenas tillsammans med oss i bön via video. För alla som inte kunde följa med oss personligen i Tyskland och Nederländerna under den heliga festivalveckan på den heliga kalendern. Använd vår videolänk:

Här är videon du kan titta på och delta med oss i bön och i denna evangelistiska uppsökande. Detta är för dag 1 av YAHWEHs eviga högtid som kallas osyrade bröd. Gå med när vi ber om att Sann ära ska återställas enligt YAHWEHs 5: e bud.

Återställa sann ära i en tid av vanära. Att hedras av varje ord från YAHWEH och strida uppriktigt för det i denna syndiga och otuktiga generation.

http://somup.com/cIfOFFi

Lämna ett svar