mp3 på Jesaja 11 Holy Mountain Before Millennium

Sprid kärleken
En snabb introduktion till den sista sabbatsstudien. Vi diskuterade starkt det heliga berget i Jerusalem som jag snart kommer att besöka på den heliga dagen i den heliga kalendern för att hålla konsulmöten med delegater från Sydafrika för effektiv planering för att stämma den nuvarande förintelsen. Att beskriva berget som en bokstavlig fysisk plats före årtusendet (ta inte bort det forntida landmärket, det kommer inte att finnas några armageddonsoldater där eller något som är värdefullt för någon fiende att samlas mot tills det uppfylls att SANT ISRAEL INKAMPERAS DER, åtminstone en stor representation (åtminstone 1% av var och en av stammarna som samlades där), för närvarande tror ingen judar att alla stammar finns där, men be tre gånger om dagen att till och med 1 stamjuda samlas från jordens fyra hörn.
Även om vi också vet om den andliga platsen som sprids utomlands, är dock landet också fullt av fysiskt specifika profetior. Landet kommer att börja ha stora mirakel efter att dessa händelser äger rum som diskuteras i mp3 i mycket enkla termer. Full mosaiklag kommer att återställas under Josef (inte under judar). 70% i lagen är inte personlig, men nationell tillämplig. I Jesaja 11 och Sak 8 täcker vi hur någon (inte av Davids avkomma, utan av rötterna nedanför Isai, kanske Zara Juda kommer att lyfta upp nationernas baner på det berget som kommer att förändra berget) lejon kommer att lägga sig med lamm etc. Grannar kommer inte att slåss etc, men utanför det berget kommer människorna som kommer ner från det att vara mycket segrande i strid. De på den kommer att ges mycket fertilitet, livslängd och sträthet. Det kommer att hjälpa till att inleda kungarikets tidsålder som förväntas komma om cirka 15 år. YAHWEH GÖR INTE DET OM INTE HAN FÅR FULL KREDIT UTOM DE SOM ÄR SANN PÅ HANS LAG OCH SON.
I mer än 2000 år ber religiösa judar tre gånger om dagen till Jerusalem att hans folk ska samlas från jordens hörn, att folken (Israels nationer) ska höjas och att frihetens trumpet skulle vara blåst. Resten av de chockerande detaljerna i mp3: http://recordings.talkshoe.com/TC-73940/TS-738019.mp3  (grekiska och hebreiska ord lärda, rot, gren, kvist, stam, stam, skjut, alla olika släktträdsbetydelser. I Uppenbarelseboken 22 är ordet felöversatt rot ordet för stam eller skott av David.)
Det är dags att gå ombord och vara redo för Josefs regerings regering av hela Moses lag att vara ”vittnesbörd om kungariket, innan slutet kan komma (hans lagstyrning på jorden). VI ska söka det först och be att det ska ske på jorden (all hans lagstyrning). DE HELA MOSAIKLAGARNA, men INTE under judarna!
Alla vill vara chef, men bara YAHWEH kan välja chefen. När Saul officiellt smordes av Samuel tog det fortfarande flera mirakel innan alla israeliterna var övertygade om att de skulle följa honom, och en del av det bara under hot och grov kraft som YAHWEH gav honom inspiration att göra när möjligheterna uppstod. Så vi går i anden och litar på YAHWEH han hanterar resten genom vår lydnad och villighet att göra allt han säger i sitt ord. Min släktforskning är alltid förestående (medan jag förblir ödmjuk) låter vi alltid YAHWEH bestämma, och tillsammans söker vi hans vilja.

Här är en bra förrätt, lektionsserien ”Hur Paul lärde att vi måste hålla lagen” (grund för hedningarna, Paul lärde levitiska diet- och blodlagar är för hedningarna) http://www.youtube.com/watch?v=JIfed1K6z2E

Med vänliga hälsningar till vår kung YAHWEH Yasha (Jesus Kristus)
Rev SM

Lämna ett svar