Drottning tillkännager nya Magna Carta för 2000-talet för en ny homosexuell livsstil i väst

Sprid kärleken
I en uppenbar "hantera djävulen" studsar drottningen av sin sjukhussäng med löfte om att underteckna en stadga som heter "Magna Carta för 2000-talet". Detta är en gång i 1000 år! Med tanke på tiden för den sista Magna Carta var det ett avtal som tvingades först efter mycket blodsutgjutelse och inbördeskrig. Det formade de närmaste 1000 åren av vårt sätt att leva i väst. En sådan revolution utlovas nu av drottningen.
Utan att gå in på stadgens innehåll verkar tidpunkten verkligen stämma överens med hennes sjukhussjukdom. Hon hade samma fel som Hillary Clinton fick. Det verkar som om sådana utslag är inget nytt. Onda drottningar som tappade styrka, ingick en pakt med onda andar och lovade en revolution är något som är katalogiserat även i folkloren som Snövit.
Som rapporterats i ”Daglig post”Drottningen följer denna stadga "Kämpar för homosexuella rättigheter". Innehållet i denna stadga ses nästan uteslutande som ett löfte om att föra krig mot alla som tror att äktenskapet är mellan en man och en kvinna eller är född heterosexuell.
Daily Mail säger vidare:
”Ingenting denna progressiva har någonsin godkänts av FN. Och det är mest ovanligt för drottningen att begära att underteckna dokument offentligt, utan att ringa in kamerorna. 'Insiders säger att hennes stöd för full '' jämställdhet mellan könen '' och `` kvinnors bemyndigande '' - genom att använda språk fram till nyligen betraktas som bevarandet av vänsteraktivister - är lika viktigt.En talesman för Buckingham Palace sa: "I denna stadga godkänner drottningen ett beslut som fattats av Commonwealth." Men han tillade: 'Drottningen ser inte personligt på dessa frågor. Drottningens ståndpunkt är opolitisk, eftersom det gäller alla frågor av detta slag. 'Detta går i takt med Obamas strikt genomförda transgender-homosexuella stolthet. Där alla statsanställda är skyldiga att berömma dem för deras bidrag till det amerikanska (religiösa Babylon) samhället. Vi ser allt detta som bara mer av den ena världens "statsreligion" i Babylon. Dessa attacker mot familjenheten kommer bara att försvaga våra nationer väsentligt. Mental hälso- och sjukvårdspersonal har inte haft tillräckligt med tid för att bedöma den skada det kommer att orsaka i barndomsförvirring och identitetskris hos normala heterosexuella. Sådana radikala statliga lagar har tvingats genom att vi tror för att ytterligare kontrollera de vanliga människorna. Detta verkar vara ännu ett program från samma kreditbedrägeribanker som har förslavat oss alla i den värsta skuldkrisen som mänskligheten känner till.

Ryssland å andra sidan antar lagar för att förbjuda all offentlig demonstration av homosexualitet eller vad de kallar "gay" Klicka här.

Lämna ett svar