mp3 * Path of Restoring Honor

Sprid kärleken

Sann skam och sann ära definierad av Gud,

”Den som därför skäms för mig och för mina ord i denna äktliga och syndiga generation; av honom skall också Människosonen skämmas, när han kommer i sin Faders härlighet med de heliga änglarna. ” (Markus 8:38)

Dagens sabbatsbibelstudie handlade om ”Återställa ära” och Guds stora väg som alltid har fungerat.

Att samlas på de hedervärdiga platserna vid de tre pilgrimsfesterna är ett grundläggande krav från Gud.

YAHWEH Israels Gud skrev med sitt eget finger budet att återställa ära åt din far och mamma, i en tid av vanära. Det enda budet som kommer med ett löfte om välsignelse att leva länge på jorden.

Vi måste följa den modell som Gud lade fram för att be för återställandet av äran på landet. Vi med otroliga andra församlingar associerade och oassocierade samlas vid dessa tre pilgrimsfester under Israels Ensign och Banners. Också under symbolerna och heraldiska emblemen i vår fars hus som YAHWEH befallde de sanna israeliterna (observera att inga judar har någon heraldik, bara de sanna israeliterna har detta bibliska bevis på sin sanna identitet).

klicka här för att lyssna på mp3 *

Som hörs varje vecka i The Kingdom Message.

Lämna ett svar