Abomination of Mixing the Races, Race-mix är den bibliska definitionen av Abomination

Sprid kärleken

valfri bibelbokhandel, bibliotek eller bokhandel, du kan alltid hämta en kopia av Strong's Concordance med ordboken.

I den, som de flesta ordböcker i världen, får du fakta utan fluff av radikal vänster (och satanisk) STUNTPOLITIK. Låt oss hindra blinda från att leda blinda en gång för alla. Vi hoppas att de kommer att erkänna och omvända sig från alla dessa synder och ta emot Jesus Kristus som Herre. Gå med i den sanna Christian Defense League, den ortodoxa kyrkan! Bekämpa kommunismen!

FÖRLYGNING I STRONGS Bible Dictionary

Ordet "styggelse" som det visar på hebreiska är ordet "tow`ebah", kodat till Strongs nummer 8441. I Strong's Dictionary, på baksidan, listas det på andra raden som beskriver styggelser som ”Blandade äktenskap” eller ”äktenskap mellan ras”.

Som är tillgängligt från vår online bokkatalog, flera upplagor:

Strongs uttömmande överensstämmelse med Bibeln. (Hb) Med nyckelordjämförelse. $23.00

Du kan också beställa ordböcker oberoende av Strong's, även tillgängliga på vår webbplats: http://www.celticorthodoxy.com/christian-book-catalog/TCAWW-reference-book-catalog.html (Som Brown Driver Briggs som ingår i de flesta utgåvor av Strongs Concordance)

King James Bible är tillräckligt

Även om sådana verktyg är användbara och finns på hela vår webbplats, tror vi att Bibeln är tillräcklig, och vi kan alltid använda Bibeln för att tolka Bibeln. Vi tror att King James-versionen är den mest bokstavliga översättningen och att den bör användas framför alla andra översättningar. Dessa dagar är det bra att använda moderna verktyg som konkordanser för att bekräfta definitionerna genom att se hur ett visst ord används konsekvent i hela Skriften. Vi har många kommentarer och böcker tillgängliga på den här webbplatsen som hjälper till med djupare betydelser, sammanhang, historisk förståelse etc.

Det viktigaste verktyget skulle vara engelsmännens att se hur original- ordet används genom hela Bibeln. Istället för att använda den engelska översättningen kan du slå upp varje gång det hebreiska eller grekiska ordet dyker upp i Englishmans Concordance av Wigram-Green. Eller så kanske du vill använda online Strong's Concordance som finns längst ner till vänster på vår webbplats.

Innan vi studerar fakta om rasblandning, måste vi se var andra ord kom ifrån. Ordet rasism uppfanns av massmord på kommunister (som dödade 66 miljoner av sitt eget folk). En av de mest onda människorna som någonsin levt, Trotskij, den största massmördaren av Stalin och Lenin, uppfann ordet rasism. RACISM ÄR ETT KOMMUNISTISKT ORD! De skulle inte bara märka dig som rasist utan de skulle döda dig. Precis som idag säger så många vänsterledare i samhället ”Döda alla vita människor”Och de säger att de vill döda den amerikanska presidenten när han aldrig har sagt något rasistiskt. Alla märker inte bara att de attackerar och ofta med dödliga attacker mot dem som de kallar rasistiska, som ligger längst ifrån att vara rasistiska.

Trotsky uppfann ordet rasist, använde det som en motivering för att döda miljontals människor.

Har du det här kommunistiska ordet i ditt ordförråd? Enligt amerikansk lag kan du arresteras och prövas för att stödja kommunismen och deras efterträdande organisationer som ANTIFA. Man kan argumentera för att använda ordet rasism för att störta regeringen kan hamna någon 20 år i fängelse. Vi täckte nyligen de lagar som flera amerikanska borgmästare kan hittas skyldiga till, som för närvarande konspirerar med terroristkommunistorganisationer för att stänga ICE och främja helgedomstäder. Framför allt säger de att de försöker att mörda presidenten medan de förtalar honom med detta kommunistiska ord "rasist".

41 stater i Amerika förbjudna rasblandning som ett stort brott fram till 1968! 

För att komma tillbaka till lag och ordning och veta varför du inte har hört talas om detta kan du nu veta. STUNTPOLITIK i Babylon och en ond anti-Kristus-regim är anledningen. Amerika förbjöd rasblandning i mer än 300 år. Det var inte förrän ett tyranniskt högsta domstolsbeslut 1967 ”Loving vs Virginia” som alla stater tvingades ta ner sina lagar mot felförstöring. 1967 hade 41 stater lagar mot racemix. 28 av dessa stater definierade förhållande mellan äktenskap som en FELONY. Det betyder att dessa 28 stater fortfarande hade blandat som ett så stort brott att du kan få 5-10 års fängelse. Detta inkluderade mannen, kvinnan och ministern som genomförde äktenskapet. När skolorna först integrerades i Little Rock Arkansas, var de tvungna att ringa in armén för att leda de första svarta eleverna till klassen. Militären använde våld och bajonettade och dödade en av de vita föräldrarna. Så mycket för friheten! Detta är allt bevis på att krigsrätten inte slutade i slutet av inbördeskriget. Fortfarande har militären använts på civila och i militär taktik i en konspiration för att sätta stopp för våra kristna rättigheter till självstyrning, rätt och obegränsad. ”Föreningsfrihet och avskiljning”. Detta och HBT-agendan är ett bevis på en militär totalitär diktatur som uppstod genom korrupt och olagligt centralt ledarskap.

 

Vad är den bibliska innebörden av styggelse?

Låt oss vända oss till ordboksdefinitionen från Strong's Exhaustive Concordance. Detta är den mest använda ordboken i det kristna västern. Det säger oss tydligt att "intermarrige är en styggelse".

Ordet "styggelse" på hebreiska är tow'ebah. I Strong's Dictionary listas det på andra raden som beskriver styggelser som varande ”Blandade äktenskap” eller ”äktenskap mellan ras”. En gratis onlineversion av ordboken finns här: https://www.blueletterbible.org/lang/lexicon/lexicon.cfm?Strongs=H8441&t=KJV, Brown Driver Briggs-lexikonet som ingår i concoransen kan också användas eller köpas separat. Flera universitet kallar det ”lexicon of strong's concordance”, eftersom det ingår som Strong's som finns i alla bokhandlar. Vi måste vara noga med att kontrollera vad hans ord säger, Israels Gud. Han är densamma igår, idag och för alltid. Glöm inte hans ord, "Jag är YAHWEH och jag förändrar inte".

Du kan få många böcker om ämnet som täcker detta mer detaljerat. Här är några:

Innan du läser den här artikeln föreslås att du läser artikeln:

Gud ger dig inte alla

 

Amost All Mixing (eller Adulteration) är en styggelse

Många saker kallas en styggelse i Skriften. Dessa är främst relativa styggelser. Vad kan vara en styggelse för en israelit, som att äta djur som strypts, skaldjur, fläsk eller anka, som kanske inte är en styggelse för icke-israeliter. (Naturligtvis betyder ordet Gentile på grekiska, latin och hebreiska, och särskilt i skrifterna “Den utvalda nationen / rasen” av Abraham. Historien visar att Israel har varit de kristna nationerna som är det bibliska Israel som är de mäktiga nationerna som sägs vara ”Nord och väst”. Så det är därför YAHWEHs ord och lag egentligen bara har hittats i dessa nationer under de senaste 2000-3000 åren.) Resten av världen kanske aldrig tänker på det, vet om det eller förstår det.

Nästan alla typer av blandningar (eller äktenskapsbrott) kallas en styggelse i Skriften, oavsett om det blandar frö i dina åkrar (till och med bin tycker att det är en styggelse), eller om det är att blanda tråd av ditt plagg (många nya kött som äter bakterier och virus överens), eller om det är att blanda ditt boskap. Racemixing kallas äktenskapsbrott, kontrollera i någon engelsk ordbok ordet "äkta" och "oförfalskat" för att bekräfta innebörden är att lägga till blandning till det som är rent. Guds ord säger att det är en styggelse, och vetenskapligt sett fortsätter vi bara att se fler och fler exempel på hur det i Guds rike på jorden inte kommer att bli mer hybridisering.

Vår kung YAHWEH Yasha sa att även om du äktenskapsbrott i ditt hjärta har du redan begått äktenskapsbrott. Ja, varje DNA och varje cell har antennereceptorer för att skicka och ta emot signaler på en fysisk elektrisk nivå, och det är därför kvinnor ska "Täck huvudet på grund av änglarna" (1 Korintierna 11:10). Äktenskapsbrott kan till och med äga rum på en subtil energinivå och ge korruption inte bara till själen, utan också på fysisk nivå som nämnts. 98% i vår kropp är elektrisk eller skräp-dna som de kallar det. Regeringen försöker snabbt implementera fler och fler vacciner för att dämpa eller vad de kallar "tysta / tysta" olika gener. Sådana program har ökat på sistone i en alarmerande takt, vilket skulle få det att låta som "Noas dagar" att endast ett fåtal familjer kommer att vara rena i sina anor längre. Ja, de säger att drogerna och vaccinerna stänger dina gener som ett stopp från att skicka ett ljud till andra. Kanske är det verkligen därför vi kan hitta förbannelser och plågor kan komma över människor bara genom att tänka på äktenskapsbrottets synd i hjärtat. Ja, du kan till och med föra dessa plågor till andra omkring dig precis som i forna tider, allt för att du tänker i ditt hjärta / attityder som en icke-Adamisk person är önskvärd att blanda med / förfalska.

Men racemixing är något mycket värre än bara avsky för äktenskapsbrott. Det står i Skriften att det är en typ av trolldom att blanda rasen, och vi kommer att gå in på detta. Denna information är inte för att attackera någon som är av blandad härkomst. Eftersom det förstör DNA-signalerna och stänger av de goda signalerna YAHWEH har gjort, är det verkligen en "avsky som gör öde" åtminstone för dig själv. När folket nationellt upphöjer och dyrkar denna synd av blandning kan det vara att de bjuder in full ödeläggelse så att YAHWEH måste återvända och döma oss alla.

Detta betyder inte att det inte finns främmande vapen som attackerar dem som har perfekt DNA. På Noahs tid kom ihåg att det bara säger att Noas familj var PERFEKT i deras anor (te-lo-dah) ja anor. Det var på grund av mångfalden av blandning att YAHWEH förde översvämningen, liksom dömde Sodom och Gommora (”För att gå efter konstigt kött” Jud 1: 7).

Vi måste ta hand om den andliga verkligheten och den andliga sanningen. Vi kan inte tillbe YAHWEH i lögner, utan bara i sanning. Vi kan inte vända oss undan för att tjäna de populära sakerna hos Babyon som ersättning för det sanna, suveräna och perfekta ordet YAHWEH. Många föredrar att bara göra och säga vad som är populärt, vilket ger skam och förbannelse över sig själva.

”Den som därför ska skämmas för mig och för mina ord i denna äktliga och syndiga generation; av honom skall också Människosonen skämmas, när han kommer i sin Faders härlighet med de heliga änglarna. ” (Mark 8:38)

Alla våra farföräldrar i varje ras kände till dessa andliga sanningar. Det var så väl förstått att det förankrades i de nationella lagarna i större delen av världen för att hindra rasen från att blandas. I Amerika så var det fram till 1968 att fortfarande 28 stater höll interracial äktenskap som ett allvarligt brott, som sodomi, med obligatorisk fängelsetid och höga böter även för medbrottslingarna. Dessa dagar är ett ögonblick bort för de flesta. För bara 20 år sedan hade större delen av Europa ett förbud mot tredje världsinvandring. De flesta som växer upp i Europa har fortfarande aldrig sett någon från utländsk ras under större delen av sitt liv. Amerika godkände invandringslagen för att låta andra raser komma in 1965. Många europeiska länder behöll förbudet till och med för 10 år sedan, som Island och östeuropeiska länder. Dessa lagar kommer tillbaka igen på grund av de katastrofer som det har orsakat.

 

Pre Adamic Nations

Skriften talar ofta om de andra raserna som fanns innan Adam bildades och nådens återskapande arbete. Många äldre teologiböcker täcker detta ämne, vilket förklarar beviset för "äldre jord" etc. Liksom bokenGenesis avslöjad”Publicerades för ungefär 150 år sedan och till och med ingick i Library of Congress. Detta bevisar hur allmänt uppfattningen var för 150 år sedan i frågan.

Kain var säkert rädd för att lämna Adams militära fästning när han sa att alla andra utländska folk skulle döda honom. Ja, det första kommandot YAHWEH gav Adam var att klä trädgården och behålla den. Det på hebreiska är orden för att bygga en militär fästning med motsvarande moderna landminor eller taggar / taggar som omger den. I Hesekiel 31 står det i Guds trädgård att det fanns många nationer som kallades träd som var avundsjuka på varandra etc.

Innan satan föll med 1/3 av änglarna styrde han de andra nationerna och försvagade dem.

”Hur har du fallit från himlen, o Lucifer, morgonens son! [hur] är du huggen ner till marken, som försvagade nationerna! ”(Jesaja 14:12)

Andra skrifter säger att titeln ”morgonens son” gavs den som styrde och dömde alla nationerna och bröt dem som ett krukmakarkärl.

Adam var i återskapandet för att rensa Djävulens röran och vara en rättfärdig domare som en jämlik son. Nu har Adam och i sitt nyfödda liv genom vår kung Jesus inte bara en andra chans utan en nyfödd ande att vara uppe med YAHWEH i stjärnorna där Satan ville vara.

Alla dessa nationer kallades på hebreiska "alla levande" eller "chaim", som KJV ofta översätter som "djur". Alla de som hade livets andedräkt som det sägs togs på arken med Noa också, inte bara de sex själarna i Adams skapelse.

Endast Adam-typen hade en inandad levande själ. Resten medan de har själar är inte samma typ av Adam. Blandningen av det i Skriften kallas den värsta typen av trolldom och äktenskapsbrott.

 

Är andra lopp verkligen kallade Chayim i Skriften

Vilken typ av ”odjur / levande varelse” är * ONDEL * och kan beröva oss våra barn och göra oss få i antal, såsom skrivet i 3 Mosebok 26: 6 & 22?
Vilken typ av odjur har händer?
”Och ditt blod av dina liv kommer jag säkert att kräva; av alla djur kommer jag att kräva det och av människans hand; av varje människas bror kommer jag att kräva människans liv. ” (1 Moseboken 9: 5)
Vilken typ av djur har en annan ande än människan?
”Vem känner Adam-människans ande som går uppåt och djurets ande som går ner till jorden?” (Predikaren 3:21)
Talade Joel om ett djur (levande varelse) eller fälthand i Joel 2:22?
Vilken typ av djur (levande varelse) känner du som bär kläder (säckduk) som vi läser i Jona 3: 8?
Vilken typ av djur (levande varelse) har händer som rapporterats i 2 Mos 19:13?
Vilken typ av djur (levande varelse) kan blanda eller "så" sitt säd med "Adams säd" som beskrivs i Jeremia 31:27?
Vilken typ av manligt djur (levande varelse) kunde en kvinna begära och "ligga därpå" och få Gud att få dem avrättade i rättfärdig dom? 3 Moseboken 20:16
Vilken typ av ett kvinnligt djur (levande varelse) kan en man begära och få en dödsstraff att förordnas av Gud? 3 Moseboken 20:15
Vilken typ av djur (levande varelse) skulle ha förmågan att ”hålla vingården” som vi finner i Salomos sång, kapitel 1?
Vilken typ av djur (levande varelse) ”ropar kraftigt till Gud” i Jona 3: 8-10?
Vilken typ av djur (levande varelse) skulle ha ”ögon fulla av äktenskapsbrott”, som det framgår av 2 Petrus 2: 12-14?
Vilken typ av djur (levande varelse) älskar att göra upplopp på dagtid? 2 Petrus 2: 12-14
Vilken typ av djur (levande varelse) kan prata eller tala? 2 Petrus 2:12

 

Hur man skiljer Adam från resten

Adam kommer från ordet “awdawm”, #190 på Strongs hebreiska. Den läser, 'adam aw-dam' för att visa blod (i ansiktet), dvs spola eller bli rosigt: –be (färgat, gjort) rött (rödigt). Så som du kan se är detta verbet för att spola eller bli rött i färg. Endast en ren ras kan göra detta handlingsord för att ändra rött.

 

Trollkarl av blandning

2 Mos 22 vers 18 och 19 är en del av samma mening i originalet. King James översatte en del av meningen ”du ska inte låta en häxa leva”, det är fantastiskt var de fick det för i originalet finns det bara två ord där. De två verserna borde säga ungefär som “Trolldom av levande varelser / djur som ligger tillsammans med en kvinna ...” Du kan kontrollera alla interlinjära eller till och med blueletterbible-verktyg till exempel för att se detta mycket tydligt. I Malakias kapitel 3 vers 5 står det att YAHWEH kommer att vara ”Ett snabbt vittne mot dem som bedriver äktenskapsbrott”.

 

Verses Against Racemixing i allmänhet

Många varningar ges i Bibeln om att inte para sig med främlingen. De hebreiska orden som översatts främmande i dessa verser är zuwr, nekar och nokri, var och en betyder en person av en annan ras än vår. Det finns andra hebreiska ord, ger och toshab, vilket betyder personer som bara är utomjordingar i politisk mening men av vår ras. Varningen mot rasblandning är alltid mot de främlingar som är zuwr, nekar eller nakri. Till exempel säger Ordspråksboken 23:27, ”För en hora är en djup dike; och en konstig (zuwr) kvinna är en smal grop. ”

(Det hebreiska ordet här för Bastard är 'Mamzer' som betyder blandad person med föräldrar från separata raser i vilken hebreisk ordbok som helst) ”En jävel ska inte komma in i HERRENS församling: till sin tionde generation skall han inte komma in i HERRENS församling.” 5 Moseboken (23: 2)

"Noah var en rättvis människa och perfekt (taw-meem, utan fläckar) i sina generationer (till-led-aw, härkomst, anor)." (1 Moseboken 6: 9) Därför räddades Noah och hans familj medan munkarna torkades bort.

Nedan följer ett utdrag ur en artikel med titeln 200 bibelverser som befaller rasegregering

Judas 1: 7: ”Liksom Sodom och Gomorra och städerna kring dem på samma sätt, som överlämnar sig till otukt och följer konstigt kött, framställs till exempel för att hämnas för evig eld.”

Sodom och Gomorra gick efter "STRANGE" kött, på grekiska är det "främmande", vilket betyder kött som inte var deras, eller kött av ett annat slag; mongrelization är synden för vilken Sodom och Gomorra förstördes!

Esra 9: 2 ”Ty de har tagit av sina döttrar för sig själva och för sina söner, så att det HELIGA FRÖ har blivit blandat med folket i dessa länder: ja, fursternas och härskarnas hand har varit den främsta i detta TRESPASS . ”

Nehemia 7: 5 ”Och min Gud lade mitt hjärta ihop för att samla adelsmännen och härskarna och folket, så att de kunde återkallas av generologin. Och jag hittade ett register över släktregistret för dem som först kom upp och upptecknade där, ... ”

Nehemja 9: 2 "Och Israels säd skilde sig från alla främlingar och stod och bekände sina synder och deras fäders missgärningar."

Nehemja 13: 3 "När det hördes lagen, skilde de från Israel hela den BLANDA skaran."

Hos. 5: 7 "De har handlat trolöst mot YAHWEH: de har fött främmande barn."

Kristus sa att han bara skickades till Israels huss förlorade får och bad sina efterföljare att hålla sig borta från andra folk. Bibeln säger i Matt 10: 6 & 15:24. Apostlagärningarna 26: 7, Jakob 1: 1 och många andra visar att alla Israels tolv stammar var kristna. De ENDA kristna som hade bibeln från 1700-talet var vita västeuropeiska nationer (INTE TREDJEVÄRLDSNATIONER NÅGONSIN).

Rasblandning är strängt förbjudet av YAHWEHs bud. Det finns flera som säger att inte blanda loppet, låt oss ta en titt på några av dessa. Helt från början betonas starkt budet att inte tillåta mongrelisering. Till exempel:

Josua 23: 12-13 ”Om ni på något sätt går tillbaka och håller fast vid resten av dessa nationer, även de som finns kvar bland er, och ni ska gifta sig med dem och gå in till dem och de till er: vet för en säkerhet att de ska vara snaror och fällor för dig och gissel i dina sidor och taggar i dina ögon, tills du försvinner från det goda land som HERREN din Gud har gett dig. ”

5 Mosebok 7: 3 ”Inte heller ska du gifta dig med dem; din dotter får du inte ge till hans son eller hans dotter ska du ta med din son.”

2 Mosebok 33:16 "Så ska vi separeras, jag och hela ditt folk, från allt folket som är på jordens yta."

3 Mosebok 20:24, 26 Men jag har sagt till er: Ni skall erva deras land, och jag kommer att ge det åt er att äga det, ett land som flyter med mjölk och honung. Jag är HERREN, din Gud, som har skilt dig från andra människor, att du ska vara min ”

Ex. 33:16 ”För varifrån ska det vara känt här att jag och ditt folk har funnit nåd i dina ögon? Är det inte då du går med oss? Så ska vi separeras, jag och ditt folk, från allt folket som är på jordens yta. ”

Lev. 20:26 "Och ni skall vara heliga för mig, ty jag är helig och har avskilt er från andra människor för att ni ska bli mina."

Deut. 14: 2 "För du är ett heligt folk åt YAHWEH din Gud, YAHWEH har utvalt dig till att vara ett märkligt folk själv, Ovanför alla nationerna på jorden."

 

Så vad är då det fredliga och bra svaret?

Etnisk och kulturell separatism är tolerans för andras fortsatta existens.

 

Se denna rapport från “The Priory of Salem, Peace Institute”:

Hur mycket kräver revisionism (och tar bort nationella symboler) för att "bota rasism" från nationen?

 

Lämna ett svar