Street Marches for Festival?

Sprid kärleken

Street Marches for Festival? Kära vänner till Pilgrimage Festival Crusade,       Frågan ställdes. ”Gör du gatomarscher” vid pilgrimsfärdståget (Tabernaklesfesten 2010, 22 oktober - 1 november).   Vi tog ursprungligen bara med Israel Tribal-bannrarna i TCAWW för att ha inställningar under bibelstudier. Bannermarsidén uppstod när pastorn som ledde oss i Skottland sa att han skulle vilja ha en bannermarsch. Han klargjorde dock omedelbart att han vill ha en mer högtidlig händelse, så det är en mycket liten chans att vi gör några ”gatumarscher”, såvida inte flera vi möter i London kräver det. Vi kommer att ha en högtidlig andlig procession på olika heliga platser. Dessa betraktas inte som ”gatumarscher”.   Festdagarna kallas repetitioner av Guds kommande kungarike, varför vi måste vara redo att gå i marscher, och skötare bör öva dessa texter och sjunga dem på sabbater (tillsammans med deras andra dyrkande musik). Vi måste vara överens med vår kung Jesus som snart kommer tillbaka på en vit häst till Armageddon för att trampa vinpressen, där de ondes blod kommer att rinna ut ur vinpressen kommer att vara upp till hästens träns i 200 mil, det är långt förbi Jerusalem, och resten av dessa drakrar säger det att dessa platser skulle vara. PÅMINNELSE: Ryan Air erbjuder flyg till festivalen för 9.99, från nästan var som helst i Europa. Alla européer som älskar sin Gud och sitt folk borde översvämma till den här händelsen för att stå upp mot mörkret.
Senaste uppdateringarna http://www.christsassembly.com

Highland BagPipers, online-registreringsformulär, ChipIn-widget, nya låtar, ny webbsida, radiosändningar och mer läggs till för Pilgrimage Festival Crusade som planeras den 23 oktober - 1 november. Kolla in det och sprida ordet!
Tackar dig, frivilliga i Kristi församling över hela världen
Drivs av YMLP.com

Lämna ett svar