Vet du vem du är? Spåra israeliska rötter, judiska rötter, anor, historiaarv

Sprid kärleken

Vet du vem du är?

Vet du vem din verkliga fiende är?

 

Passet för Israels kaukasiska berg

ISRAELSPASSET, CAUCASUS FJÄLLEN

 

Vi det kaukasiska folket är idag inblandade i en dödlig kamp som vi har gjort i många århundraden. En gång var vi den mest folkrika rasen på planeten, men är nu nästan i minoritetsstatus och bara 8% av världens befolkning. Denna trend fortsätter i takt med att den vita rasen har den lägsta födelsetalen av alla raser på jorden.

Det var Napoleon som sa; “95% för att vinna striden är att veta vem du är verklig fiende är, resten är att veta vem du är ”

Vår fiende Edomiten / Khazarerna, maskerade som "Guds utvalda" som har stulit vår identitet, har hållit oss okunniga om vårt ursprung genom deras absoluta kontroll över media.

Det är vi, kaukasierna som är sanna Israel. Namnet kaukasiska ger oss en ledtråd, för vi kom från Kaukasusbergen genom Israels pass efter att ha rymt från assyriska fångenskap. En annan ledtråd är att Abrahams avkomma skulle ha fått sitt namn efter Isak varifrån vi får ordet saxiska eller Isaks söner! En del av dessa människor, i förfluten tid, var också kända som goterna, vilket betyder Guds söner, eftersom skrifterna säger att vi är hans barn, medan de edomitiska judarna kallades av Kristus som djävulens barn!

Många av platsnamnen i Europa hänvisar till vår hebreiska identitet, såsom Hebridian Islands utanför Skottland (hebreernas öar) och sedan har vi Iberia, som nu är Spanien, betyder också hebreernas land, det finns många fler, men för många att nämna i den här artikeln.

Vår fiende har infiltrerat och korrumperat kyrkan, precis som fariséerna gjorde under Kristi tid där de undervisar om universalism, även om Kristus sa, jag har inte kommit utan till de förlorade fåren från Israels hus. De lär att budet, ”Du ska inte begå äktenskapsbrott, innebär att ha sexuella förhållanden utanför äktenskapet, när det faktiskt betyder, du ska inte rasblanda - den oförlåtliga synd!

Den korrupta kyrkan lär också att alla härstammar från Adam, när det i själva verket bara är den vita rasen som kommer från Adam.

De lär också att alla kommer efter Noah efter översvämningen, återigen inte sant eftersom Noas flod var en stor lokal översvämning som drabbade Adamiterna. Detta är straff för deras synd av rasblandning, precis som det som händer idag - skrifterna säger att de sista dagarna kommer att vara som Noas dagar. Hur sant det är, vi kan se att vi är under de sista dagarna och väntar på Yahwehs (Kristus - Gud) återkomst när han kommer att uppmana sina änglar att bunta i sig malet (Edomiten / Khazarerna) och bränna dem.

Våra västra israelitiska nationer har redan tagits över av fienden i namnet ”demokrati” eller ”demokrati” och vi bör därför ta hänsyn till vår Frälsares varning för de sista dagarna när vi talar om förstörelsen av Jerusalem och de sista dagarna: -

Lukas 22:36: Då sade han till dem, men nu, den som har en handväska, han ska ta den, och likaså hans skript (plånbok) och den som inte har något svärd, han sälja sitt plagg och köpa ett.

Lämna ett svar