Grassroots Knights Templar, inte en del av NWO

Sprid kärleken

Grassroots Knights Templar, inte en del av NWO

Detta är en utdragartikel från Good News of the Kingdom E-Newsletter från www.ChristsAssembly.com. Vi inbjuder dig att lyssna på vår live-radiosändning varje vecka och att prenumerera på framtida nyhetsbrev i tryck och via e-post.

 

Grassroots Knights Templar

 

Viktig bakgrundsinformation om de defensiva korstågen:

Även om Mohammeds anhängare erövrade Sicilien, Sardinien och Korsika, liksom en stor del av Spanien, och förslav alla otrogna nationer enligt hans sharialag, förblev vårt kristna folk blindt för vad som hände. Majoriteten förblev självbelåten, även om de öppet och djärvt attackerades i ett krig (allt utom Charles Martel från Frankrike 732) som som en rik politiker. Han organiserade sig självständigt för att hindra muslimerna från att gå förbi hela kristenheten.

Resten förblev emellertid fortfarande "passiv" tills slutligen tillkännagavs av Saracens 1095, att kristna inte längre skulle tillåtas fortsätta sina pilgrimsfärder till de kristna heliga länderna. Förklaringen att även pilgrimsvägarna även inom Europa skulle attackeras! Det var då, och först då insåg slutligen varje härskare i kristenheten hur allvarlig stöld, våldtäkt och förslavning var.

Palestina var ett kristet land längre än det har varit ett judiskt land, och naturligtvis längre än det har varit ett muslimskt land (Islam är en av världen

Lämna ett svar