KRISTENDOM: Det förbjudna kulturföreningen

Sprid kärleken

Orden europeisk och kristenhet har varit en och samma sak som har skrivits ut i över 1600 år, eftersom nästan alla Europas städer hade kopior av evangeliet under 2000-talet e.Kr. via apostelns trosbekännelse och officiellt var ett enat kristet imperium i 3: e århundradet. Araber erkänner att Europa är kristenhet som de är i krig med och försöker erövra det för att bli deras land, Islam. Vem som helst kan göra en snabb undersökning av kyrkans historia för att bekräfta det faktum att kristendomen fram till 1600-talets början var begränsad till den kaukasiska befolkningen i västra Asien, Europa, Skandinavien och de brittiska öarna. Rom organiserade inte de första råden för uppdrag till den icke-europeiska världen förrän på 1600-talet.

Att älska vår egen kultur är tabu

När utlänningar och klasser av andra kulturer främjar att deras kultur är överlägsen, kan ingen i väst föreställa sig att det är rasistiskt eller hatiskt. Vi tror faktiskt att det är vackert för utlänningar att vara stolta över sig själva, att älska och respektera det som Gud har gjort dem. Det är bara i de icke-kristna, icke-europeiska länderna som utlänningar ignoreras så fullständigt. Endast i västkristna länder får utlänningar protestera mot våra regeringar på gatorna, även om de för närvarande befinner sig i landet på en målmedveten olaglig grund (som att de 6 miljoner mexikanska marscherna i år viftade med sina mexikanska flaggor på US Soil). Deras hemländer välkomnar inte så öppet fientliga utlänningar, än mindre ge dem sådana ytterligare rättigheter. Många av dessa folk som översvämmer våra gränser har olika ideologier; för vissa är de alla överens om islamisk erövring av väst som deras religion kräver; medan andra har en ideologi att mexikaner har rätt att erövra Kanada som återbetalning för så kallade stulna länder av en ras som de blindt hatar, kallad kaukasiska. Många asiater känner att de har hållits under tumme av tyranniska västerländska ockupanter och deras handelsembargon. Oavsett vilket land de är överens om är de övertygade om att förstöra våra ekonomier, exportera alla våra jobb och stänga företag för sina hemländer för att äntligen höja sig över tredje världens status. Många utländska medborgare delar denna nära sammansatta opposition mot värden och förenas tillsammans med varandra om gemensamma attacker mot och mot allt de hatar. Deras hat är inte dolt, du kan höra deras fördomar högt och tydligt när europeisk kultur och historia diskuteras. Alla är förenade för det kristna samhällets fall och förstörelse under demonisk / satanisk vägledning mot Jesus. Våra åsikter och nyheter lämnas noggrant till oss av brottslingar som har kapat vårt land, som drar nytta av vår egen förstörelse. Kraftfulla bankfamiljer, tjuvar, tyranner, lögnare och hädare som talar mot Kristus Frälsaren driver våra medier och nästan alla institutioner utanför Guds kyrka som påverkar våra liv. De tror alla att de har förankrat oss men Gud och de som är med Gud kommer att skratta åt det.

Det stora misstaget

Det första varningstecknet för vårt folk borde ha varit om de talar emot Jesus för att inte lyssna på dem eller tro dem. Det var olagligt fram till mitten av 1900-talet att öppet tala emot Jesus i Amerika. Gud hade förvarnat oss, ”Den som inte tror att Jesus är Messias, Guds Son är en bedragare, en LIGARE och en ANTIKRIST” (1Johannes 2: 22,1Johannes 4: 3 och 2Johannes 1: 7). Ett snabbt bevis på att någon står på det goda är att de kommer att säga att Jesus Kristus är Herre och erkänna det öppet. Ändå leds många kristna att få all sin vägledning från dem som faktiskt säger det motsatta; som förkastar Kristus, många som föraktar kristendomen. Till vår skam går många kristna till vantro rådgivare och psykiatriker som inte tror på Kristus; för att inte tala om advokater, finansplanerare, läkare, etc, som lägger hela deras förtroende och liv under deras kontroll, precis som Gud hade varnat oss för att inte göra. Svaret är dock enkelt, avstå från icke-kristna råd. Ett snabbt varningssignal är att du hör att de kommer från en annan religion, eller att det bara inte finns några kristna symboler på deras kontor. Vissa kyrkor får till och med dessa teologikonsultationer från öppet Kristi förnekare, sådana präster bör skämmas. I stället för att höra de vanliga vackra sakerna med kärlek och kristna kulturella metoder i media har vi främmande baserade källor till kulturindoktrination som är emot Kristus. De största (mest välfinansierade) radiokommentatorerna talar emot allt moraliskt, mot allt av gemensam anständighet och kristen kultur. Du kommer bara att höra och se förhärligade profanen; bara några minuter av MTV eller en gemensam kanal bevisar denna punkt. Vi hör hur nya steg tas för att gå ännu mer emot själva väven i det som höll vårt folk välsignat och skyddat. Kanske är det värre att ha så kallat kristet ledarskap som indoktrineras av dessa antikrister; blinden leder blinden i ett dike.

Guds skydd och välsignelser

Det finns tre stora förbund (löften) om Guds välsignelser och skydd av hans folk som beskrivs i hans ord.

#1 Välsignelser och skydd för att ta emot Jesu Kristi blod försoning för våra synder (Galaterna 3), till och med de stora välsignelser och arv som Abraham gavs.

#2 Välsignelser och skydd för att lyda Guds ord.

#3 Välsignelser och skydd för att hålla blodets / rasens renhet.

Alla våra välsignelser kommer från Jesu Kristi nåd och att leva efter hans ord. Djävulen och alla världens krafter är mot de kristna folken som har det gudomligt lovade välståndet. De enda förbannelserna kommer från att avvika från Guds väg. Vi är främst inspelade som ett välsignande och tjänande folk till världen genom historien. Det enda folket som ger fritt till hela världen av vårt överflöd och verkligen välsignar alla världens nationer med uppfinningar, företag, mat, sanitet och medicin med de välsignelser som Gud gudomligt bara har gett vårt folk genom Jesu Kristi nåd. . Det enda folket som har Jesus är också de människor som är mest välsignade så att de kan göra sitt jobb att vara välsignare och präster och älska resten av världen. Gud kontrollerar regnet, ökningen och idéerna i våra sinnen. Alla från hela världen vill översvämma våra gränser, för vi har de välsignade fredsstäderna, Guds städer, de nya Jerusalem-städerna över hela våra länder, av de skäl som beskrivs ovan. Som pastorn i den största icke-konfessionella evangeliska kyrkan i Amerika, sade Chuck Smith med rätta: ”Gud tillåter all elände och förbannelse att komma över vårt land för att få in alla främmande avgudar och gudar”.

Kristendomen har varit europeisk i 2000 år, Guds samma brud av det gamla testamentet är samma kristna-israeliska brud i det nya testamentet. Enkelt uttryckt, de som har rätt ståndpunkt och lever som kristna används av den Helige Ande. Deras kroppar, sinnen och andar används av Gud. Till och med våra kroppar ensamma kallas den helige Andens tempel. När det andliga folket väl har ”tagits ur vägen”, kommer vilddjurets stora ondska att avslöjas såsom beskrivs i 2Thesselonians kapitel 2, som beskriver den stora trängselperioden. Men i allt detta är svaret enkelt i vers #15: ”Därför, bröder, stå fast och håll de traditioner som ni har lärt er, vare sig genom ord eller i vårt brev.”

Framsteg inför växande opposition

Folken i utländska samhällen och deras allierade är tusen gånger värre än Hitler mot judarna, de tappar aldrig i deras angrepp på kristenheten. Det är nu den största marknaden som går (på grund av utomlands kontrollerad invandring) och finansieringskampanjer som enbart går mot attacken av allt kristen i våra egna kristna samhällen och
landar. ”Diskriminering” är en term som endast används mot kristna. ”Diskriminering” är nu en anklagelse mot alla kristna som är så förföljda att de tvingas avslöja sin skada. Hat tal mot kristendomen gäller inte. De förväntar oss att vi ignorerar alla övergrepp och är diskriminerande.

Ordboksdefinition av INDISCRIMINATE: “Förvirrad, kaotisk, gör inte noggranna skillnader, slumpmässig, Haphazard.” (American Heritage Dictionary) Välj.

Om vi ger ljus för att exponera för de flesta brott som begås mot vanliga kristna finns det en uppsjö av statligt finansierade förtalskommittéer med sina vapen som alla är inriktade på attacken. Ett exempel är LaRaza-organisationen i Amerika, en latinoversion av KKK, förutom att de öppet finansieras av den federala regeringen och Bank of America, Budweiser-öl och ett stort antal ytterligare stora sponsorer. För närvarande var ett av få politiska partier i Storbritannien, som för närvarande vann cirka 170 lokala platser, British National Party, för rättegång för att släppa ett uttalande om att andra generationens pakistanier kommer att bomba tunneln. Då blev det sant, inte en gång utan två gånger, att samma människor som växte upp i en mångkulturell stad inte kunde tolerera det som nu bara är rester av ett kristet samhälle. Flera BNP-medlemmar som prövades för att avslöja sanningen beslutades tack och lov INTE SKYLDIG av juryn. Denna typ av yttrandefrihet kan vara lika viktigt som att rädda oss från kallblodiga mordbombningar som faktiskt inträffade den 7 juli 2005 och den 21 juli. Det är synd att det finns motstånd mot yttrandefrihet i våra egna regeringar. Miljontals muslimer erkänner öppet för alla på gatan för sin ras- och religiösa kamp mot islam, även om mycket av den dåliga rap som folk ger dem. Mexikansk rekonstruktion undervisas i alla amerikanska samhällskollegier, där man lär fullständigt hat mot den vita rasen. Det finns bara ett tabu över vilket någon vill slösa ditt blod, och det är främjandet av kristenheten. Detta är en andlig krigföring som bara kan vinnas genom att be, bekänna våra synder för Gud och lyda Gud igen som hans tjänare kollektivt. Endast Jesus kan få oss ur den här röran, om vi omvänder oss, ödmjukar oss inför honom och återvänder till honom, kommer han att återvända till oss och läka vårt land.

I många asiatiska länder har kristna kyrkor varit förbjudna i tusentals år eftersom de öppet främjar sin etniska kultur som högsta. Vi vet alla att araber tror att islam är högsta, och många av deras länder har dödsdom över alla som konverterar till kristendomen, som för närvarande Egypten, Saudiarabien, Afghanistan och Iran. Svarta islamiska grupper i Amerika hotar, dödar och bränner ner hus för alla vita personer som öppet främjar historisk kristendom, precis som marockanerna hotar Europa, men detta tolereras. Vi måste använda pennames, postlådor och självcensur av rädsla för repressalier från alla icke-europeiska och till och med icke-kristna och omoraliska som kan bli ännu lättare förolämpade än en muslim när vi bekänner öppet att vi tror på Jesus Kristus. Han är den de fruktar mest så vi måste be upp och vara beredda, Gud leder oss till seger i Jesu namn. Det är dem som har rädslan, så låt inte deras ilska och rädsla skrämma dig. Vår kristna kärlek kommer alltid att vinna. Det är genom hans namn vi har segern, inte bara talar utan använder namnet / karaktären, genom att vara en god kristen. Ändå försöker vårt eget folk inte bara gå i pension av kristna rektorer utan också aktivt slåss mot de fattiga och oskyldiga; till och med att bli krigare för den andra sidan som sodomitbefrielsegrupperna etc. Många av dessa grupper söker förstörelse av den kristna familjenheten med grymma avsikter som NAMBLA (North American Man / Boy Love Association) som har förändrat lagar när det gäller tillåter pedofili runt om i världen. Genom deras frukter kommer du att känna dem, och vi lär oss vem vi ska skilja mellan bekanta. Bibeln berättar att tiden är kort och vi har inte tid att göra de orättvisa att bli rättvisa, eller den smutsiga att bli rena, men låt den som är rättfärdig fortfarande vara rättfärdig, och de som är heliga låter honom fortfarande vara helig . Vi borde interagera med människor som är kyrktade i en god uppfostran eller ha det fullt villiga och dedikerade hjärtat att göra det om deras föräldrar aldrig gav dem fördelen. Det finns en så stor motkultur mot allt kristet, det gör det nödvändigt att vara uppmärksam på icke-kristna influenser i din familj och ge dina barn alla möjligheter till en obehindrad kristen uppväxt. Återigen kanske du undrar varför det finns en sådan attack mot vår kultur och inte någon annan. Det uttrycks helt enkelt att Satan inte är bekymrad över de andra kulturföreningarna eftersom bara Jesus är världens Frälsare och är det enda hotet mot djävulen som vet att hans tid är kort. Gud höjer också upp arvingar som kommer att förtjäna sin arv genom att ge efter för Andens kraft och vara överkommande, inte bara somna eller vara en kristen baby hela livet utan växa i nåd och kunskap, för att sedan använda det som Gud har gjort på mirakulöst sätt. välsignad och speciellt given dig. Men låt inte denna diskussion sluta med uttalanden om problemet, utan i lösningen och tala om de positiva sakerna. Att även om vi går in i prövningstiden och Jakobs problem kommer de som fortfarande lyssnar och lyder Gud att räddas ur det. ”Vi kommer att övervinna djävulen genom Lammets blod och genom vårt vittnesbörd.”

Rättfärdighetens vägar kan leda oss i dödens skuggdal, men vi ska inte frukta, som Psaltaren 23: 3-4 säger. Enligt Matteus 5:10 har de som förföljs för rättfärdighetens skull, himmelriket i sitt liv.

Gud vill leda oss till enhet inom kristenheten "För dom måste först börja i Guds hus", då kommer sociala orättvisor naturligtvis att fungera på egen hand. Även om bibeltroande kristna är en minoritetsröst i politik och media, säger 93% av amerikaner fortfarande att de tror på den kristna guden, och 70% tycker att kristna böner borde gå tillbaka i skolorna (Gallup Poll). Kristna måste förenas.

Lämna ett svar