Avskyvärda Obama kommer genom Jerusalem King's Gate Samma dag som YAHSHA gjorde!

Sprid kärleken

Obama kommer på Hosannadagen och genom Hosanna (Yasha Ana) Passage for Kings!

Onda kohorter av Satans synagoga välkomnar Obama vid vår Kings gate, samma dag som vår kung kom in. Jag kallar det Hosianna kungarnas passage i Jerusalem. Han är planerad samma dag samma dag som vår Kung YAHWEH YASHA cyklade längs den rutten, den 10: e Nisan! Han har flera talförlovningar planerade längs denna heliga väg, denna heliga dag.

Det är samma port eller gång som Salomo gick igenom för att bli kronad. Men även Salomo skulle inte åka hit på en häst, utan åkte på en Jackass, av respekt för vår kung YAHWEH YASHA som en dag kommer hit på en vit häst för Harmageddons vinpress. Det är samma dag som de viftade med palmgrenar och ropade 'HOSANNA' eller på hebreiska YASHA ANA , REDDARE SPARA NU! När Yasha red in på åsnan. Kommer hans andra ankomst att provoceras tidigt om Obama inte avbryter?

Det är också dagen som kallas ”lammets plockning”. Vårt offerlamm utan fläck används för påsk, lammen korsfästs på det som ser ut som ett kors exakt i samma ögonblick korsfästes vår kung 15:00 (72 timmar före sabbat). Vilken avsky att ha Obama där, och på en sådan dag för att namnge kungen, lammet och frälsaren! Många hävdar att Obabma var född en styggelse, är en halv svart homosexuell jud. Kan det inträffa ett sådant brott under hans besök som kan kallas ”den styggelse som gör öde? ” Det kan vara möjligt att han stänger de sista förbannelserna för det landet.

”När ni därför ser den ödeläggelse av ödeläggelse som profeten Daniel talar om, stå på helgedomen (den som läser, låt honom förstå :) så låt de som är i Judea fly till bergen:” (Matteus 24: 15)

Det kan mycket väl vara så att Obama kommer med denna avskyvärda ödeläggelse till detta land, som hjälper till att inleda Armageddon. På vår veckosända sabbatsändning “Rikets budskap”Vi talar ofta om denna händelse, där vår kung YAHWEH YASHA kommer att kasta alla onda människor i vinpressen och blodet kommer att vara upp till hästens träns i 200 mil!

Någon bör läsa vår artikel om dalen Armageddon där. Yasha samlar förhoppningsvis dem där för den stora vinpressen!

Endast de som mycket specifikt använder namnet "Jud" kunde tänka på något så ont, för att låta denna avskyvärda varelse komma in i deras land på en sådan dag! (notera Skriftligt och faktiskt sett är Israels hus alltid skilt från Judas hus, och aldrig utbytbart att säga att jude hänvisar till israeliter etc. Israels hus var skilt och att gifta sig om en dag genom sonen. Samaritain-kvinnan förstod detta faktum att de INTE var relaterade till några judar, utan var israeliter. Skriftligt sett är det mycket sällsynt bara 30 gånger ordet jude dyker upp i hela det gamla testamentet, medan ordet "Israel" för icke-judiska israeliter dyker upp 2500 gånger.)

"Jag känner till dina gärningar och trängsel och fattigdom (men du är rik) och [jag känner] hädelsen för dem som säger att de är judar och inte är, utan [är] Satans synagoga." (Uppenbarelseboken 2: 9; se också Uppenbarelseboken 3: 9)

Lämna ett svar