Kingdom Come, Sanctuary for True Juda, and the coming Judgment

Sprid kärleken

Det är verkligen dags att komma rätt med Yahweh och så skickar vi detta årliga festliga meddelande. Låt oss i bön komma till honom och studera, reflektera och be om hans förlåtelse för oss själva och vår nation (som hans bön ber oss att be för VÅRA synder, som är hans kungarike, Israels synder). Att vi alla kommer att tvättas i hans blod och att våra hem ska skonas från de stora kommande dagarna, så att vi kan undkomma de straff som kommer över hela jorden, fram till dess andra ankomst. Vi förenas i Kristus i firande med hela kyrkan över hela världen på den tiden av Kristi stora lidande och stora seger, den tiden hans folk (det enda folket han kontaktade direkt som skapare, hans enda brud i det nya och gamla testamentet osv., Israels hus kristenhet och Judas hus blandning Nedan hittar du en kompletterande teologisk artikel, som stöder vår leksakpredikan från vår liturgi inför helgonet med de osyrade brödens dag 1. Idag är den höga heliga dagen, och så delar vi det budskapet med dig idag. Lektion förklarar * som det är i de flesta av världens dagliga helgdagar *, vi firar Kristi återkomst att vara vår domare. Det är i våra trosbekännelser och böner som vi upphöjer på ett större sätt idag som i hela kristenheten.

Läs detta meddelande på följande webbadress: https://www.facebook.com/notes/orthodoxchurchnl-orthodox-church-of-the-culdees/kingdom-come-sanctuary-for-true-judah-and-the-coming-judgement/2633101950133813/