Segregation Being the Cultural Vitality of Christendom, A Historical Fact of the Thriving of God’s Bride and Body Israel: the Church

Verspreid de liefde

(From Priory of Salem, Institute of Peace Studies, Pub 2008)

– Segregation Being the Cultural Vitality of Christendom –

Europe hasn’t had this problem, simply because there were no blacks or nonwhites living there, and very recently was illegal for nonwhites to live in any European country! It wasn’t until the 1970s that any European countries ever BEGAN to allow third world immigration as “gast workers”. Iceland and Latvia only 2 years ago changed their laws to permit nonwhites in their lands.

FEIT: In Amerika verbood 41 staten het huwelijk tussen verschillende rassen tot de afgelopen jaren.

Een verwijzing naar recente Amerikaanse staatswetten:
http://www.lovingday.org/map_access.htm

Voor het bestaan van 99% van het Amerikaanse bestaan hebben we in 41 staten gehandhaafd dat interraciaal huwelijk tegen de wet is, zelfs in recente wetten.

Het bleef ERNSTIG FELONY CRIME in 28 States of America until the year 1968!

Het bleef illegaal in Alabama tot het jaar 2000. In 2002 bevatte de grondwet van Oregon nog steeds de verwijzing dat een neger of Mullato niet in de staat mocht zijn of er geen onroerend goed mocht hebben, als dat niet al was voordat de grondwet van de staat was aangenomen. .

In het jaar 1967 nam het Hooggerechtshof een burgerrechtenbesluit, net als het homohuwelijk, dat andere staten daarna begonnen te volgen en de christelijke wetten die het huwelijk tussen verschillende rassen strafbaar stellen, schrappen. Natuurlijk volgden sommige staten hun koers pas veel later, zoals in het geval van Alabama in het jaar 2000. Dus gedurende bijna 400 jaar in deze natie "Amerika", One Nation Under God, is het een ERNSTIGE FELONY CRIME geweest om te mengen. jouw wedstrijd! Deze rebellie van God om interraciale huwelijken toe te staan, is veel erger dan homoseksuelen te laten trouwen, aangezien de bijbel meer dan 200 keer rassenscheiding voorschrijft en homoseksualiteit maar een paar keer wordt genoemd.

Toen de misdaad ooit laag was en de schoolcijfers ooit hoog waren, werden onze christelijke ideologieën afgedwongen als de wet van het land en waren we voorspoedig. In die dagen kon je vrij beschikken over een volledig automatisch aanvalsgeweer en zelfs een 50 kaliber zonder papierwerk, en het was de hoogste tijd van rassenharmonie. Toen zwarten zwarte toiletten gebruikten en blanken wit gebruikten, had niemand daar een probleem mee. Het was zo beschermd dat als een pastoor met een gemengd stel trouwde, hij in een van de 28 staten de gevangenis in zou gaan voor een groot misdrijf. Er was alleen harmonie en goedheid met de bescherming van zwarte cultuur en blanke cultuur door middel van segregatie. Velen van ons kunnen zich deze ideologieën herinneren die slechts 35 jaar geleden in 28 staten bij wet werden afgedwongen. We moeten kijken naar de 99% van onze natie, wat onze natie zo groot maakte, en dan kijken naar alle RECENTE problemen die een direct gevolg zijn van tirannen die de Eerste en Tweede Amendementen beperken. Wat betreft mensen die denken dat het immoreel is om een wapen te bezitten, ze moeten kijken naar wat altijd immoreel is geweest en wat altijd christelijk is geweest. Er waren geen schietpartijen op scholen als de cultureel niet-christelijke rassen aan de lijn werden gehouden.

Bekijk een lijst met staatswetten over interraciale huwelijken:
http://www.lovingday.org/map_access.htm

Dezelfde gang van zaken gebeurt nu met de recente uitspraken van het Hooggerechtshof over het homohuwelijk, toen staten misdrijfwetten neigden die dergelijke vakbonden verbieden. In Amerika was het gepast om een burgerarrest uit te voeren voor een echtpaar van gemengd ras. Moeten we hetzelfde doen voor homoparen? De meeste staatswetten staan arrestaties van burgers toe als u slechts "kennis" hebt van een misdrijf dat wordt gepleegd. Sodomie is nog steeds een misdrijf in verschillende staten.

Wat heeft onze God nodig?

Over 200 bijbelverzen bevelen rassenscheiding aan. Dat is veel.

 Jes 58: 1-2 “Roep luid, spaar niet, verhef uw stem als een bazuin, en vertoon mijn volk hun overtreding, en het huis van Jakob hun zonden. Toch zoeken zij mij dagelijks en vinden het heerlijk mijn wegen te kennen, als een natie die gerechtigheid handelde en de verordening van hun God niet verzaakte: zij vragen mij de verordeningen van gerechtigheid; ze vinden het heerlijk om tot God te naderen. "

Ez 33: 9 Niettemin, als u de goddelozen waarschuwt voor zijn weg om zich ervan af te keren; indien hij zich niet van zijn weg afwendt, zal hij in zijn ongerechtigheid sterven; maar je hebt je ziel verlost.

2Kr 19:10 “En wat de oorzaak van uw broeders die in hun steden wonen, tussen bloed en bloed, tussen wet en geboden, inzettingen en verordeningen, ook zal gebeuren, gij zult hen zelfs waarschuwen dat zij geen overtreding tegen de HEERE hebben, en zo komt toorn over u en over uw broeders; doe dit, en gij zult niet overtreden. "

Als we geen acht slaan op het waarschuwen van onze mensen en zijn bevel opvolgen, zullen onze kinderen gestraft worden voor onze zonden:

 Num 14:18 De HERE is lankmoedig en van grote barmhartigheid, vergeeft ongerechtigheid en overtreding, en reinigt geenszins de schuldigen, door de ongerechtigheid van de vaderen op de kinderen te bezoeken tot in het derde en vierde geslacht. (Zie ook Ex 20: 5, Exd 34: 7 Deu 5: 9)

De praktische toepassing van de bijbelse geboden voor segregatie is om in een stad te wonen waar mensen van uw eigen ras en geloof zijn. Een plek waar u weet dat uw kinderen een partner kunnen vinden die ook van hetzelfde ras is. Als u in deze gebieden woont, aanbidt dan alleen met uw eigen ras en praat alleen met uw eigen ras. However, due to the current affirmative action laws we must go to work in an integrated work environments, but that is where the dealings with them stops. Once we go home from work our social life and church life is segregated as God ordains.

Er is geen raketwetenschapper voor nodig om te zien dat als raciaal vreemde religies binnenkomen, het christendom vervolgens wordt vervangen. Lees het artikel Christendom The Forbidden Cultural Society.

You may also want to see: