God’s law is for Celto-Saxon Israel exclusively, Christ says avoid other tribes or ethnos

Verspreid de liefde

A Study by the Priory of Salem, Institute of Peace Studies (“ZONDE IS OVERTREDING VAN DE WET“, SEE 1JOHN 3:4. SO SIN ONLY APPLIES TO ISRAEL, THE REST CANNOT BE IMPUTED WITH ANY SIN!)

(Re-printed in the Good News of the Kingdom Newsletter Pub. 2008)

"Want waar geen wet is, is er geen overtreding" (Romeinen 4:15)

"Want tot de wet was de zonde in de wereld; maar de zonde wordt niet toegerekend als er geen wet is." (Romeinen 5:13)

In dit artikel probeer ik een tiental verzen voor je op te stellen die duidelijk zeggen dat de wet exclusief is voor Israël. De meeste mensen weten dat feit al, maar eerst moet ik wat belangrijke achtergrondinformatie geven. We zullen lichtjes bespreken hoe de westerse christelijke naties van de afgelopen twee millennia worden geïdentificeerd als het letterlijke zaad van Israël waarop de wet van toepassing is. Dit zijn belangrijke onderwerpen aangezien het liefhebben van God, Zijn Woord en Zijn volk zulke kernonderwerpen van de bijbel zijn.

In deze generatie zeggen veel voorgangers dat Gods wet is afgeschaft. De rooms-katholieke kerk probeerde die bewering enige tijd te doen en probeerde mensen ertoe te brengen Gods woord niet te lezen, maar uitsluitend naar de criminele tirannen, pausen, kardinalen en bisschoppen te luisteren. De doelen van tirannen zijn altijd geweest om mensen onwetend te houden over Gods wet, want dat is hoe ze doden, stelen en vernietigen, door deze te overtreden. Net als in Romeinen 4:15 zien we dat als de wet niet meer bestaat, het voor iemand onmogelijk is om te zondigen en daarom niet langer een verlosser of lam nodig heeft om hun offer te zijn. Alleen de wet zegt dat we een bloedoffer nodig hebben voor onze zonden, de doodstraf is voor alle zonden, die begon met Adam.

Wat doen deze opstandige kerken van vandaag met de verzen:

"Zonde is overtreding van Gods wet" 1 Johannes 3: 4

“Door de wet is de kennis van zonde” Rom 7: 7, Rom 6: 1, Mat 5:19

De leerstellingen over dergelijke verzen bestaan niet meer sinds de immorele revolutie van de jaren zestig. Het werd te beledigend met de populaire seks- en interculturele niet-christelijke cultuur en pastors wilden geen tienden verliezen van de immorele mensen. We moeten terugkeren naar de fundamenten die onze naties groot hebben gemaakt en dat was Gods goede woordwet die onze mensen heeft geleid.

Alleen Israël kan zondigen omdat alleen Israël Gods woord heeft gekregen: de rest van de wereld is anders aangepakt. Het bewijs dat God trouw is aan Israël is het feit dat alleen de westerse christelijke naties Gods woord wet en onze God Jezus Christus 2000 jaar hebben gehad, omdat alleen zij Israël zijn, Gods uitverkoren volk dat de rest van de wereld zegenen en dient.

Dat verklaart de volgende verzen, waarom God ze op dit moment alleen verlost:

Romeinen 9: 4-5 luidt: "de ADOPTIE heeft betrekking op Israël ... en voor hun VLEES kwam Christus"
Matt 10: 6 luidt: "ga niet naar de andere ETNICITEITEN, maar ga liever naar de verloren schapen van het huis van Israël"
en Matt 15:24 luidt: "Ik ben niet gezonden, maar naar de verloren schapen van het huis van Israël."

“Want zo zegt de Heer GOD; Zie, ik, zelfs ik, zal zowel mijn schapen doorzoeken als ze zoeken. " Ezechiël 34:11
Christus kwam “om hen te verlossen die onder de wet waren, opdat wij de adoptie van zonen zouden ontvangen (Galaten 4: 5). Bovendien verklaart het Goddelijk verslag. Jezus kwam alleen om hen te verlossen die onder de wet waren (Galaten 4: 5)

De wet had betrekking op Israël en NIEMAND ANDERS ZOALS WE LEZEN in Psalm 147: 19-20: “Hij verkondigt zijn woord aan Jakob, zijn inzettingen en zijn oordelen aan Israël. Hij heeft zo met geen enkele natie gehandeld: en wat zijn oordelen betreft, ze hebben ze niet gekend. Looft de Heer. " Zie Psalm 78: 5, Psalm 103: 7, Jesaja 51: 7 en Exodus hoofdstukken 19, 20, 21, 22, 23 en 24 voor aanvullende schriftuurlijke bewijzen. De wet, zoals bevestigd door St. Paulus in Romeinen 9: 4 was exclusief voor Israël.

De profeet Hosea vermeldt dat de 10 stammen van Israël gescheiden waren. In Jeremia 3: 8 staat dat Israël zowel werd weggestuurd als een scheidbrief ontving.
Israël werd toen VERZOENEN in Christus. Zie Hosea 2:16, Hosea 2:20, Hosea 3: 5, Jes 54: 5-8, Jes 62: 4-5, Jeremia 3:12; & Jeremia 14. De duidelijke boodschap van de profeten is dat YAHWEH volledig verzoend zou worden met Zijn bruid en dat een toekomstig huwelijk zou worden gesloten:

Want de Zoon des mensen is gekomen om te zoeken en te redden wat verloren was. - Lukas 19:10

Laat daarom het hele huis van Israël zeker weten dat God diezelfde Jezus, die u hebt gekruisigd, zowel Heer als Christus heeft gemaakt. - Handelingen 2:36

1Jo 2:4 “He that saith, I know him, and keepeth not his commandments, is a liar, and the truth is not in him.” (And Mat 7:23 “He will say depart from Me I never knew you, ye who practice wetteloosheid.”

His Nationalistic laws are only understood by His own kind. Other people’s are unable to understand or even “hear” His word:

Jhn 10:27 “My sheep hear my voice, and I know them, and they follow me:”

Jhn 8:43 “Why do ye not understand my speech? [even] because ye cannot hear my word.”

Christ was asked whey He spoke to the masses in Parables but spoke to His Apostles plainly. He said He didn’t want to forgive their sins if they only halfway believe so He speaks to them only in parables but “unto you it is given to know the mystries.. for the rest they will only get parables (cloaked information).” This agrees with all the doctrines of Predestination. Many are called, but few are chosen. God doesn’t lose any that He truly has called.

Christ repeatedly admonished His Apostles to stay away from the other non-Israel tribes:

Mat 10: 5-6 “Deze twaalf zond Jezus uit, en gebood hun, zeggende: Gaat niet op de weg der heidenen, en gaat niet in [enige] stad der Samaritanen; maar gaat liever naar de verloren schapen van de huis van Israël. "

Mat 15:24 "Maar hij antwoordde en zei: Ik ben niet gezonden, maar naar de verloren schapen van het huis van Israël."

We either Obey God or man. The Apostles said we ought to obey God rather than men.

Misschien wilt u ook lezen: