Christendom, the Forbidden Cultural Society

Verspreid de liefde
The words European and Christendom have been one and the same thing as widely recorded for well over 1,600 years, as nearly every city of Europe had copies of the gospel in the 2nd Century AD via the Apostle’s Creed and were officially a united Christian Empire in the 3rd Century. Arabs recognize that Europe is Christendom they’re at war with and seek to conquer it to become their land, Islam. Anyone can do a quick survey of church history to confirm the fact that until the dawning of the 17th century, Christianity was confined to the Caucasian population of Western Asia, Europe, Scandinavia and the British Isles. Rome didn’t organize the first councils on Missions to the Non European world until the 1600’s.

Van onze eigen cultuur houden is taboe

When foreigners and classes of other cultures promote their culture to be superior, no one in the west imagines calling that racist or hateful. We actually believe it is beautiful for foreigners to take pride in themselves, to love and respect what God has made them. It is only in the non-Christian, non-European countries that foreigners are so completely disregarded. Only in  Western Christian countries are foreigners allowed to protest against our governments in the streets, even if they are presently in the country on a purposeful illegal basis (such as the 6 million Mexican march this year waving their Mexican flags on US Soil). Their home countries don’t so openly welcome hostile foreigners, let alone give them such additional rights. Many of these peoples flooding our borders have different ideologies; to some they all agree on Islamic conquest of the West as their religion requires; while others carry an ideology that Mexicans are entitled to conquer Canada as repayment for so called stolen lands by a race which they blindly hate, called Caucasian. Many Asians feel they’ve been kept under the thumb of Tyrannical Western Occupiers and their trade embargos. No matter what country they’re from all agree they must prevail in destroying our economies, exporting all our jobs, and shutting down companies for their homelands to finally rise above third world status. Many foreign nationals share this closely knit opposition to the host and unite together with one another on common attacks toward & against all that they hate. Their hate is not concealed, you can hear their biases loud and clear any time European culture and history is discussed. All are united for the fall and destruction of Christian society under demonic/satanic guidance against Jesus. Our views and news are carefully handed to us by criminals who have hijacked our country, who profit off of our own destruction. Powerful Banking Families, Thieves, Tyrants, Liars and Blasphemers who speak against Christ the Savior run our media, and nearly every institution outside of God’s church that affects our lives. They all think they have us ensnared but God and those who are with God will laugh at that.

De grote fout

Het eerste waarschuwingsteken voor onze mensen had moeten zijn als ze tegen Jezus spreken om niet naar hen te luisteren of hen te geloven. Het was tot het midden van de twintigste eeuw illegaal om zich in Amerika openlijk tegen Jezus uit te spreken. God had ons van tevoren gewaarschuwd: "Hij die niet gelooft dat Jezus de Messias is, de Zoon van God is een BEDRIEGER, LEUGENAAR en een ANTICHRIST" (1Johannes 2: 22,1Johannes 4: 3 en 2Johannes 1: 7). Een snel bewijs dat iemand aan de kant van het goede staat, is dat ze zullen zeggen dat Jezus Christus de Heer is, en dit openlijk belijden. Toch worden veel christenen ertoe gebracht al hun leiding te krijgen van degenen die in feite het tegenovergestelde zeggen; die Christus verwerpen, velen die het christendom verachten. Tot onze schande gaan veel christenen naar ongelovige raadgevers en psychiaters die niet in Christus geloven; Om nog maar te zwijgen van advocaten, financiële planners, doktoren, enz., die al hun vertrouwen en leven onder hun controle zetten, precies zoals God ons had gewaarschuwd om dat niet te doen. Het antwoord is echter eenvoudig: onthoud u van niet-christelijke raad. Een snel waarschuwingssignaal is dat u hoort dat ze van een andere religie komen, of dat er gewoon geen christelijke symbolen in hun kantoren zijn. Sommige kerken krijgen tegenwoordig zelfs hun theologieconsultaties van openlijk ontkenners van Christus, zulke geestelijken zouden zich moeten schamen. In plaats van de standaard mooie dingen van liefde en christelijke culturele praktijken in de media te horen, hebben we op buitenaardse wezens gebaseerde bronnen van culturele indoctrinatie die tegen Christus is. De grootste (best gefinancierde) radiocommentatoren spreken zich uit tegen alles wat moreel is, tegen alles van algemeen fatsoen en de christelijke cultuur. U zult alleen horen en zien verheerlijkt de niet-ingewijden; slechts een paar minuten MTV of een gemeenschappelijk kanaal bewijst dit punt. We horen hoe nieuwe stappen worden ondernomen om nog meer in te gaan tegen de structuur van wat ons volk gezegend en beschermd hield. Misschien is het erger om zogenaamd christelijk leiderschap te hebben dat door deze antichristen wordt geïndoctrineerd; de blinde leidt de blinde in een greppel.Gods bescherming en zegeningen

Er zijn drie belangrijke verbonden (beloften) van Gods zegeningen en bescherming van zijn volk, zoals uiteengezet in zijn woord.

#1 Zegeningen en bescherming voor het ontvangen van de verzoening van Jezus Christus 'bloed voor onze zonden (Galaten 3), zelfs de grote zegeningen en erfenis die aan Abraham werden gegeven.

#2 Zegeningen en bescherming voor het gehoorzamen van Gods woord.

#3 Zegeningen en bescherming om de zuiverheid van iemands bloed / ras te behouden.

Al onze zegeningen komen van de genaden van Jezus Christus en leven volgens zijn woord. De duivel en alle machten van de wereld zijn tegen de christelijke volkeren die de door God beloofde welvaart hebben. De enige vloek komt voort uit het afdwalen van Gods pad. We worden door de geschiedenis heen voornamelijk geregistreerd als een volk van zegen en dienaar voor de wereld. Het enige volk dat vrijelijk aan de hele wereld van onze overvloed geeft, werkelijk alle naties van de wereld zegenen met uitvindingen, ondernemingen, voedsel, sanitaire voorzieningen en medicijnen met de zegeningen die God goddelijk alleen aan onze mensen heeft gegeven door de genaden van Jezus Christus . De enige mensen die Jezus hebben, zijn ook de mensen die het meest gezegend zijn, zodat ze hun werk als zegeners en priesters kunnen doen en de rest van de wereld liefhebben. God controleert de regen, de toename en de ideeën in onze geest. Iedereen van over de hele wereld wil onze grenzen overstromen, omdat we de gezegende steden van vrede, de steden van God, de nieuwe steden in Jeruzalem overal in ons land hebben, om de hierboven uiteengezette redenen. Zoals de predikant van de grootste niet-confessionele evangelische kerk in Amerika, Chuck Smith, terecht zei: "God laat alle ellende en vloeken over ons land komen voor het binnenbrengen van alle buitenlandse afgoden en goden".

De christenheid is 2000 jaar Europees gebleven, Gods zelfde bruid uit het oude testament is dezelfde christelijk-Israëlische bruid uit het nieuwe testament. Simpel gezegd, degenen die rechtop staan en als christenen leven, worden gebruikt door de Heilige Geest. Hun lichamen, geesten en geesten worden door God gebruikt. Zelfs ons lichaam alleen wordt tempels van de Heilige Geest genoemd. Als het spirituele volk eenmaal "uit de weg is geruimd", zal de grote goddeloosheid van het beest worden onthuld zoals beschreven in 2 Thesselonians Hoofdstuk 2, waarin de periode van de grote verdrukking wordt beschreven. Toch is in dit alles het antwoord eenvoudig in vers #15: "Daarom, broeders, staat vast en houdt vast aan de tradities die u is geleerd, hetzij door middel van woorden, hetzij door onze brief."

Vooruitgaan ondanks toenemende oppositie

De volkeren van buitenlandse samenlevingen en hun bondgenoten zijn duizend keer erger dan Hitler tegen de joden, ze deinzen nooit in hun aanval op het christendom. Er is nu de grootste markt gaande (vanwege uit de hand gelopen immigratie) en financieringscampagnes die uitsluitend gericht zijn op de aanval van alles wat christelijk is in onze eigen christelijke gemeenschappen en

landt. "Discriminatie" is een term die alleen tegen christenen wordt gebruikt. "Discriminatie" is nu een aanklacht tegen elke christen die zo wordt vervolgd dat ze gedwongen worden hun letsel te onthullen. Aanzetten tot haat tegen het christendom is niet van toepassing. Ze verwachten van ons dat we alle aanvallen negeren en niet discrimineren.

 

Dictionary Definition of INDISCRIMINATE: “Confused, Chaotic, Not making careful distinctions, Random, Haphazard.” (American Heritage Dictionary) Take your pick.

Als we licht brengen om de meerderheid van de misdaden tegen gewone christenen onder de aandacht te brengen, is er een overvloed aan door de overheid gefinancierde lastercomités met hun wapens die allemaal gericht zijn op de aanval. Een voorbeeld is de LaRaza-organisatie in Amerika, een Latino-versie van de KKK, behalve dat ze openlijk worden gefinancierd door de federale overheid, en Bank of America, Budweiser-bier en een groot aantal andere grote sponsors. Momenteel staat een van de weinige politieke partijen in Groot-Brittannië, die momenteel ongeveer 170 lokale zetels heeft gewonnen, de British National Party, terecht voor het vrijgeven van een verklaring dat Pakistanen van de tweede generatie de metrotunnel zullen bombarderen. Toen kwam het niet één, maar twee keer uit dat deze zelfde mensen die in een multiculturele stad waren opgegroeid, niet konden tolereren wat nu slechts overblijfselen zijn van een christelijke samenleving. Verschillende BNP-leden die terecht stonden voor het onthullen van de waarheid, werden door de jury gelukkig NIET SCHULDIG verklaard. Dit soort vrijheid van meningsuiting kan net zo belangrijk zijn als ons redden van koelbloedige moordaanslagen die inderdaad op 7 juli 2005 en 21 juli plaatsvonden. Het is jammer dat er binnen onze eigen regeringen verzet tegen de vrijheid van meningsuiting wordt aangetroffen. Miljoenen moslims belijden iedereen op straat openlijk hun raciale en religieuze strijd tegen de islam, zelfs ondanks veel van de slechte rap die mensen hen geven. Mexicaanse reconquista wordt onderwezen in alle community colleges van Amerika, waar volledige haat tegen het blanke ras wordt aangeleerd. Er is maar één taboe waarop iemand je bloed wil vergieten, en dat is de bevordering van het christendom. Dit is een geestelijke oorlogvoering die alleen kan worden gewonnen door te bidden, onze zonden aan God te belijden en God nogmaals te gehoorzamen als Zijn dienaren gezamenlijk. Alleen Jezus kan ons uit deze puinhoop halen, als we ons bekeren, ons voor Hem vernederen en tot Hem terugkeren, dan zal Hij naar ons terugkeren en ons land genezen.

In veel Aziatische landen zijn christelijke kerken al duizenden jaren verboden omdat ze openlijk promoten dat hun etnische cultuur de allerhoogste is. We weten allemaal dat Arabieren geloven dat de islam de opperste is, en veel van hun landen hebben een doodvonnis voor iedereen die zich tot het christendom bekeert, zoals momenteel de grondwet van Egypte, Saoedi-Arabië, Afghanistan en Iran. Zwarte islamitische groeperingen in Amerika bedreigen, doden en platbranden huizen van elke blanke die openlijk het historisch christendom promoot, net zoals de Marokkanen Europa bedreigen, maar dit wordt getolereerd. We moeten pennamen, postbussen en zelfcensuur gebruiken uit angst voor represailles van niet-Europese, en zelfs niet-christenen en immorele mensen die nog gemakkelijker beledigd kunnen worden dan een moslim wanneer we openlijk belijden dat we in Jezus Christus geloven. Hij is degene die ze het meest vrezen, dus we moeten worden gebeden en voorbereid, God zal ons naar de overwinning leiden in Jezus naam. Zij zijn het die de angst hebben, dus laat hun woede en angst je niet intimideren. Onze christelijke liefde zal altijd winnen. Het is door zijn naam dat we de overwinning behalen, niet alleen door te spreken, maar ook door de naam / het karakter te gebruiken, door een goede christen te zijn. Toch proberen onze eigen mensen niet alleen christelijke opdrachtgevers met pensioen te gaan, maar ook actief te vechten tegen de armen en onschuldigen; zelfs krijgers worden voor de andere kant, zoals de sodomitische bevrijdingsgroepen, enz. Veel van deze groepen zoeken vernietiging van de christelijke familie-eenheid met wrede bedoelingen, zoals NAMBLA (North American Man / Boy Love Association) die wetten heeft veranderd met betrekking tot pedofilie over de hele wereld mogelijk maken. Aan hun vruchten zul je ze kennen, en we leren van bekenden te scheiden. De bijbel vertelt ons dat de tijd kort is en dat we geen tijd hebben om de onrechtvaardigen rechtvaardig te maken, of de smerige rein te worden, maar laat hem die rechtvaardig is nog steeds rechtvaardig zijn, en zij die heilig zijn, laat hem nog steeds heilig zijn . We zouden moeten omgaan met mensen die goed zijn opgevoed in de kerk, of het volledig gewillige en toegewijde hart hebben om dat te doen als hun ouders hen nooit het voordeel hebben gegeven. Er is zo'n grote tegencultuur tegen alles wat christelijk is, het maakt het noodzakelijk om op je hoede te zijn voor niet-christelijke invloeden in je gezin, en je kinderen alle kansen te geven op een ongehinderde christelijke opvoeding. Opnieuw vraagt u zich misschien af waarom er zo'n aanval op onze cultuur is en niet op een andere. Het is eenvoudig gezegd dat Satan zich niet bezighoudt met de andere culturele samenlevingen, omdat alleen Jezus de Verlosser van de wereld is en de enige bedreiging is voor de duivel die weet dat zijn tijd kort is. Ook wekt God erfgenamen op die hun erfenis zullen verdienen door zich over te geven aan de kracht van de Geest en door te overweldigen, niet alleen in slaap te vallen of hun hele leven een baby-christen te zijn, maar te groeien in genade en kennis, om vervolgens te gebruiken wat God op wonderbaarlijke wijze heeft. gezegend en speciaal jou gegeven. Laat deze discussie echter niet eindigen met verklaringen van het probleem, maar met de oplossing, de positieve dingen uitspreken. Dat hoewel we de tijd van beproeving ingaan, en Jacob's benauwdheid, diegenen die nog steeds luisteren en God gehoorzamen, eruit zullen worden gered. "We zullen de duivel overwinnen door het bloed van het Lam en het woord van ons getuigenis."

 

De paden van gerechtigheid kunnen ons leiden in het dal van de schaduw des doods, maar we zullen niet bang zijn, zoals Psalm 23: 3-4 stelt. Volgens Mattheüs 5:10 hebben degenen die ter wille van de gerechtigheid worden vervolgd, het koninkrijk des hemels in hun leven werkzaam.

God wil ons tot eenheid leiden binnen de christenheid “Want het oordeel moet eerst beginnen bij het huis van God”, dan werken sociale onrechtvaardigheden vanzelfsprekend vanzelf uit. Hoewel bijbelgelovige christenen een minderheidsstem zijn in de politiek en de media, beweren nog steeds 93% van de Amerikanen dat ze in de christelijke God geloven, en vinden 70% dat christelijke gebeden terug moeten gaan naar scholen (Gallup Poll). Christenen moeten zich verenigen.

you may also want to read about the vitality of Christendom has been shown historically to be when racial segregation is prevalent.