The Great Shame Events door buitenlandse communistische vijanden verkeerd bestempeld als "Pride Month"

Verspreid de liefde

De Russische bolsjewistische communisten wisten dat het maar 15 jaar zou duren om Amerika te veroveren. Dit gebeurde in de jaren zestig, aan het begin van hun communistische nep-hippierevolutie, waar bijna iedereen met een feestelijk hart tegen het christendom meedeed, in een grootschalige rebellie in pogingen om het weefsel van onze christelijke beschaving te vernietigen.

Als gevolg van een paar generaties lang onzorgvuldigheid, werd het gebed uiteindelijk uit onze openbare scholen gehaald. Het door de communisten opgelegde darwinisme werd de nieuwe staatsreligie die op alle scholen werd opgelegd, terwijl het scheppen en intelligent ontwerpen verboden werd om zelfs maar als theorie onderwezen te worden.

Hoewel er officieel minder bewijs is voor het darwinisme en toch alle wetenschappers evolutie slechts als een theorie classificeren, werd dit blinde geloof in de nieuwe staatsgodsdienst aan het hele land opgelegd. Dit vormde een regelrechte opstand van onze liefhebbende Schepper en Zijn prachtige wetten voor Naties. God vergeten is nooit een goede zaak, en dus zijn we begonnen met het plukken van de resultaten.

Zoveel onnodige ziekten, sociale problemen en rampen zijn over Zijn goede schepping gekomen, terwijl duisternis de leegte vult van het missen van onze Schepper. Omdat we niet alleen zijn ontworpen om Zijn wetten te kennen, maar ook om over Zijn lof te spreken, dank Hem en verheerlijk alles wat Hij ons heeft gegeven. Hij is onze reden om te leven. Wanneer mensen niet eens kunnen achterhalen welk geslacht ze zijn, is dat het bewijs hoe ver een volk is verwijderd van hun Schepper.

In plaats van Hem te prijzen, hebben we generaties van onze mensen gehad die van God wegrennen en Hem van hun leven blokkeerden. Uiteindelijk escaleerde het tot openlijke godslastering tegen Zijn goede wetten en de fundamenten van het christelijk geloof, niet alleen aangemoedigd maar gepromoot als de staatsideologische vestiging van religie die bekend staat als radicaal evangelisch atheïsme. Dit is alleen het resultaat van een lange stoet van ouders die de kinderen de prachtige wetten van God niet onderwijzen. Gewoon zwijgen en Hem niet dankbaar zijn of Hem verheerlijken heeft ervoor gezorgd dat de zorgen van deze wereld het overnemen, en aangezien het een gevallen wereld is, heeft het tot veel vernietiging en lijden geleid. Alleen in Christus en Zijn verlossingsprogramma hebben we hoop. Het ontbreken van God in ons leven en Zijn lofprijzing van Zijn wetten op onze lippen heeft ervoor gezorgd dat zovelen vervuld zijn van ideeën over talloze goddeloze gruwelen, die wetenschappelijk op zoveel niveaus dood en verderf veroorzaken. Onze seminars over "Gods wet is wetenschappelijk" kunnen interessant zijn voor degenen die deze onontkoombare feiten van de natuurwet en de natuurgod nog niet kennen of kennen.

Een goede Broeder en Pastor schreef vandaag het volgende op sociale media:

TER EER VAN DE MAAND VAN TROTS!!!!!
ROMEINEN 1
26 Om deze reden gaf God hen over aan verachtelijke genegenheden: want zelfs hun vrouwen veranderden het natuurlijke gebruik in dat wat tegen de natuur is:
27 En evenzo ontbrandden ook de mannen, die het natuurlijke gebruik van de vrouw verlieten, in hun begeerte jegens elkaar; mannen met mannen die datgene doen wat onbetamelijk is, en in zichzelf de vergelding ontvangen voor hun dwaling die passend was.
32 Die het oordeel van God kennen, dat zij die zulke dingen doen de dood waard zijn, doen niet alleen hetzelfde, maar hebben plezier in hen die ze doen.
God zegene
Ik antwoordde:

"Amen. Ef 5:12 “Want het is zelfs een schande om te spreken over de dingen die in het verborgene van hen worden gedaan”. maar het is hun straf om te denken dat het niet zo is, maar ze zullen op een dag beseffen dat ze voor God hadden moeten kiezen, en de resultaten oogsten van ongehoorzame ouders die er niet om gaven Gods wetten te onderwijzen of God te prijzen.

Romeinen 1 is een groot hoofdstuk over de toorn van God, omdat God zo misnoegd over hen was, dat Hij hen aan zulke mensen "overgaf", en in vers 24: "Daarom heeft God hen ook overgegeven aan onreinheid door de lusten van hun eigen hart, om te oneer hun eigen lichamen onderling: “Waarom? Er staat waarom in vers 21: "Omdat zij, toen zij God kenden, Hem niet als God verheerlijkten, noch dankbaar waren;" dat is weigeren aan God de vrucht van de lippen aan te bieden / daar hoorbaar dankbaar voor zijn.

Ik denk dat als mensen zo lang hebben geweigerd Hem te loven, we zien wat er gebeurde als er stilte was, en dan vult het zich met duisternis en slechtheid.

Zoals er staat: "leer uw kinderen op de weg die ze moeten gaan en als ze oud zijn, zullen ze er niet van afwijken" en "spreek de hele dag over Zijn geboden ... leer ze grondig aan uw kinderen, spreek over hen wanneer u in uw naar huis, als je onderweg bent, als je gaat liggen, en als je opstaat enz..” en we weten dat “mijn volk vergaat door gebrek aan kennis, omdat je mijn wet bent vergeten, zal ik je kinderen vergeten”

En zo zal ook het schoolsysteem van de ouders plaatsvinden op elke plaats waar de heiligen niet standvastig zijn. Zoveel ouders denken dat ze geen leiders en leraren hoeven te zijn, en hebben zelf niet eens de discipline om hun eigen leven te leiden en zijn als een paard dat met het hoofdstel wordt rondgeleid, gewoon "een werknemer" ergens buiten, zonder enige andere zorg, en dus hoe denken we dat zo'n wrakachtige levensstijl de kinderen en volgende generaties zal beïnvloeden. Het verzet tegen het communisme moest een paar generaties geleden beginnen, in ieder geval om zich bewust te zijn van wat er zou komen en klaar te zijn voor de overwinning voor hun eigen huizen.”