Open discussie over de situatie van het omverwerpen van het monumentale standbeeld van George Washington, het ontheiligen van zijn kerk en natie

Verspreid de liefde

Watchman News hield een open mic-avond en een open discussie over de situatie van het omverwerpen van het monumentale standbeeld van George Washington, het ontheiligen van zijn kerk en natie

Is het oké om onze monumentale standbeelden af te breken? Het gebeurt en heel echt, en ik heb het zelfs niet over Zuidelijke standbeelden, maar over alle groepen mensen, de vernietiging van Amerikaanse monumenten en oriëntatiepunten. Dit omvat de ontheiliging van graven "schrijven dat ze racistisch zijn" over de graven van Irakese oorlogshelden, degenen die stierven in de strijd, enz. Enz. Columbus-standbeelden, Washington-standbeelden, Teddy Roosevelt-standbeelden, Abraham Lincoln, Grant, verschillende heiligen enz., kerken, die alle kerken aanvallen die religieuze iconen of standbeelden van Jezus hebben, enz. de lijst gaat maar door en ze worden allemaal ontheiligd en vernietigd wanneer deze gerespecteerd moeten worden zoals alle oriëntatiepunten zouden moeten.
Deuteronomium 19:14
"U mag de grens van uw naaste niet verplaatsen, die uw voorouders in uw erfenis hebben gezet, die u zult erven in het land dat de Heer, uw God, u in bezit geeft."
Spreuken 23:10
'Verplaats de oude grens niet Of ga de velden van de vaderlozen in, "
Deuteronomium 27:17
"'Vervloekt is hij die de grens van zijn naaste verplaatst.' En het hele volk zal 'amen' zeggen. ''
Handelingen 17:26
"... en Hij liet elke natie van de mensheid op de hele aarde leven, nadat hij hun bestemde tijden en de grenzen van hun bewoning had bepaald",
Spreuken 22:28
“Do not move the ancient boundary Which your fathers have set.”
Job 24: 2
“Some remove the landmarks; They seize and devour flocks.”

Op de Watchman News-uitzending hebben we de meest fundamentele wet van het land aangeroerd die "wordt geëxecuteerd door de ongeorganiseerde militie" volgens de wetten van onze Republiek. Het aanraken van onze fundamentele religie en de fundamentele handhaving van de wet als de uiteindelijke plicht van de mensen.

Zoals te zien op het Watchman News Channel:
https://www.facebook.com/watch/?v=197768474747751

Dit is een actueel bericht, terwijl veel standbeelden van Abraham Lincoln, Christoffel Columbus en veel mensen die vochten voor zwarte rechten ook worden geschonden door de BLM Mob. Veel monumenten voor de burgers van onze grote christelijke republiek worden geschonden en vernietigd.

De wet van Texas zegt dat je dodelijk geweld kunt gebruiken om te voorkomen dat iemand een monument ontheiligt. Dit is niet wat we overal aanbevelen, maar we hopen dat het respect voor onze ouderlingen wordt hersteld, want dat is een van de 10 geboden die gepaard gaat met een zegen om het te doen: 'eer je vader en je moeder opdat je lang zult leven op de aarde". Dit betekent vaders en moeders die ook hun voorvaderen eren en de ‘oriëntatiepunten die ze hebben opgezet’.

 

Misschien wil je verder studeren over de onderwerpen van: 

Het beëindigen van de rode fascistische communistische bezetting van de "systemische blanke supremacistische" natie. Priorij van Salem, Instituut voor Vredesstudies

de jure (ware vrijheid liefhebbend) Amerika verbood altijd het mixen van rassen, de wet van Alabama en 28 andere staten noemden het een misdrijf


Voor studenten van de Priorij van Salem, een referentieartikel over de Amerikaanse wetgeving betreffende "wie verantwoordelijk is voor het uitvoeren van de wetten van de vakbond, arrestaties van burgers (als u eerst contact opneemt met de lokale wetshandhaving) enz.": http://st-andrewsocc.org/2018/07/time-to-revitalize-the-constitutional-militias-priory-of-salem-peace-institute/