Israëli's roepen de wereld uit om verplichte COVID-injecties te stoppen nu rechtszaak aanhangig wordt gemaakt bij het Internationaal Strafhof wegens schending van de code van Neurenberg

Verspreid de liefde
ISRAËLIS BRENGT NUREMBERG-CODE-RECHTSPAK OVER MEDISCHE EXPERIMENTEN OVER MENSEN DIE VERPLICHTE, EXPERIMENTELE COVID-INJECTIES IN ISRAËL ZIJN
Nog een grote ontwikkeling

We posten dit naast de talrijke artikelen die we hier op deze site hebben gepost, voor Priory of Salem, Institute of Health-leden. Allen hebben officiële inhoud geciteerd en gepubliceerd door de vaccinautoriteiten en deskundigen die zich uitspreken tegen het gevaarlijke covid19-vaccin. We ontdekten dat het volgende artikel in overeenstemming is met deze conclusies door een groot deel van de medische gemeenschap:

 

Israëli's roepen de wereld uit om verplichte COVID-injecties te stoppen nu rechtszaak aanhangig wordt gemaakt bij het Internationaal Strafhof wegens schending van de code van Neurenberg

 Maandag 22 maart 2021  

door Brian Shilhavy
Editor, Health Impact New

De hele wereld kijkt met afgrijzen toe hoe de sterftecijfers in Israël omhooggeschoten zijn sinds de Israëlische regering een geheime deal met Pfizer heeft gesloten om de hele bevolking te injecteren met hun experimentele COVID-shots, die nu worden opgelegd als voorwaarde om deel te nemen aan de samenleving.

Het Nationaal Dossier meldde afgelopen week dat een groep Israëlische artsen, advocaten, campagnevoerders en bezorgde burgers de diensten van de in Tel Aviv gevestigde firma A. Suchovolsky & Co. Law heeft ingehuurd om een strafrechtelijke klacht in te dienen bij het Internationaal Strafhof, waarin staat dat de verplichte vaccinwetten in strijd zijn met de Code van Neurenberg.

Israël werd een van de eerste landen ter wereld die COVID-19-vaccins verplicht stelde en een COVID-paspoortsysteem introduceerde dat alleen individuen in staat zou stellen deel te nemen aan de samenleving - inclusief de handel - nadat ze het vaccin hadden ontvangen en waren goedgekeurd om zich bij het systeem aan te sluiten.

Nu klaagt een groep Israëlische Joden de regering-Netanyahu aan voor een internationale rechtbank, waarbij zij beweren dat Israël de Code van Neurenberg overtreedt door Israëli's in wezen te onderwerpen aan een medisch experiment met behulp van de controversiële vaccins.

Rapporterend voor Church Militant, Jules Gomes schreef:

De Anshe Ha-Emet (People of the Truth) fellowship - bestaande uit Israëlische artsen, advocaten, campagnevoerders en bezorgde burgers - klaagde bij de officier van justitie van het ICC in Den Haag en beschuldigde de regering van het uitvoeren van een nationaal 'medisch experiment' zonder eerst 'geïnformeerde toestemming' te vragen.

“Toen de hoofden van het ministerie van Volksgezondheid en de premier het vaccin in Israël presenteerden en begonnen met de vaccinatie van Israëlische inwoners, kregen de gevaccineerden niet het advies dat ze in de praktijk deelnemen aan een medisch experiment en dat hun hiervoor is volgens de Code van Neurenberg toestemming vereist, ”de Anshe Ha-Emet pak staten.

De in Tel Aviv gevestigde firma A. Suchovolsky & Co. Law stelt dat de overeenkomst van premier Benjamin Netanyahu met Pfizer en de eigen bekentenis van Netanyahu duidelijk maken dat Israëls 'warp-speed vaccinatiecampagne' inderdaad een medisch experiment is en dat dit de essentie van de overeenkomst was. . "

De klacht is inmiddels geaccepteerd door het Internationaal Strafhof (ICC) en zal in behandeling worden genomen.

De code van Neurenberg werd "geschreven nadat nazi-artsen berecht waren voor het uitvoeren van hun medische experimenten op gevangenen in concentratiekampen, en bepaalt dat het zeer onethisch is om iemand te dwingen of te dwingen deel te nemen aan medische experimenten", aldus een joodse antropoloog. Degenen achter de rechtszaak zijn van mening dat dit vooral relevant is nadat Pfizer-CEO Albert Bourla Israël het 'laboratorium van de wereld' noemde vanwege de gemakkelijke acceptatie van het COVID-19-vaccin van het bedrijf.

Dit komt nadat een Israëlische groep het groene paspoortsysteem van het land heeft afgekeurd, dat alleen degenen die het COVID-19-vaccin hebben genomen of immuniteit tegen het virus hebben ontwikkeld, in staat stelt om handel te drijven en hun huizen te verlaten, als 'duivels' en een 'tweede Holocaust'. "

Lees het volledige artikel op Het nationale dossier.

In een interview dat nu door meer dan een half miljoen mensen is bekekenHeeft Ilana Rachel Daniel een emotionele schreeuw om hulp geuit vanuit Jeruzalem, de hoofdstad van Israël.

"Burgerrechten worden opzij geschoven en mensen kunnen pas weer deelnemen aan de samenleving na vaccinatie", vertelde Ilana aan Flavio Pasquino in de BLCKBX-studio via een livestream-verbinding, die Ilana opspoorde na een - nog - meer emotionele audioclip op Telegram.

Ilana vertelt over de Green Pass, de Freedom Bracelet, het mRNA-vaccin en mensenrechtenschendingen.

"Doet momenteel denken aan de Holocaust", zei de jodin die 30 jaar geleden vanuit de VS naar Jeruzalem emigreerde.

Ilana Rachel is actief in Jeruzalem als gezondheidsadviseur en voorlichter voor een nieuwe politieke partij (Rappeh) waartegen het regime hevig verzet.

 

Israëlische Rabbi Chananya Weissman's 31 redenen waarom ik het vaccin niet zal nemen

1.

Het is geen vaccin. Een vaccin geeft per definitie immuniteit tegen een ziekte. Dit biedt nergens immuniteit voor. In het beste geval verkleint het alleen de kans op een ernstig geval van een virus als men het oploopt. Daarom is het een medische behandeling, geen vaccin. Ik wil geen medische behandeling ondergaan voor een ziekte die ik niet heb.

2.

De farmaceutische bedrijven, politici, het medische establishment en de media hebben hun krachten gebundeld om dit universeel een vaccin te noemen als het er niet is, met de bedoeling mensen te manipuleren om zich veiliger te voelen over het ondergaan van een medische behandeling. Omdat ze bedrieglijk zijn, vertrouw ik ze niet en wil ik niets te maken hebben met hun medische behandeling.

3.

De veronderstelde voordelen van deze medische behandeling zijn minimaal en zouden in ieder geval niet lang duren. Het establishment erkent dit en heeft het al over extra injecties en een steeds groter wordend aantal nieuwe "vaccins" die regelmatig nodig zouden zijn. Ik weiger mezelf te veranderen in een chronische patiënt die regelmatig injecties met nieuwe farmaceutische producten krijgt, simpelweg om mijn kans te verkleinen dat ik een ernstig geval van een virus krijg dat deze injecties niet eens voorkomen.

4.

Ik kan mijn kansen op een ernstig geval van een virus verkleinen door mijn immuunsysteem op natuurlijke wijze te versterken. Voor het geval ik een virus oploop, zijn er vitamines en gevestigde medicijnen die geweldige resultaten hebben gehad bij het afweren van de ziekte, zonder de risico's en onbekenden van deze medische behandeling.

5.

Het establishment houdt vol dat deze medische behandeling veilig is. Ze kunnen dit onmogelijk weten, omdat de effecten op lange termijn geheel onbekend zijn en nog jarenlang niet bekend zullen zijn. Ze speculeren misschien dat het veilig is, maar het is oneerlijk voor hen om een dergelijke bewering te doen die onmogelijk bekend kan zijn. Omdat ze onoprecht zijn, vertrouw ik ze niet en wil ik geen deel uitmaken van hun behandeling.

6.

De farmaceutische bedrijven zijn niet aansprakelijk als er iets misgaat en kunnen niet worden vervolgd. Hetzelfde geldt voor de politici die deze behandeling stimuleren. Ik zal mezelf niet injecteren met een nieuw, experimenteel medisch hulpmiddel als de mensen erachter geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden als er iets misgaat. Ik zal mijn gezondheid en mijn leven niet op het spel zetten als ze weigeren iets te riskeren.

7.

De Israëlische premier heeft openlijk toegegeven dat het Israëlische volk het laboratorium van de wereld is voor deze experimentele behandeling. Ik ben niet geïnteresseerd om proefkonijn te zijn of mijn lichaam aan de wetenschap te schenken.

8.

Israël stemde ermee in medische gegevens van zijn burgers te delen met een buitenlands farmaceutisch bedrijf als fundamenteel onderdeel van hun overeenkomst om deze behandeling te ontvangen. Ik heb nooit toestemming gegeven voor het delen van mijn persoonlijke medische gegevens met een dergelijke entiteit, en ik heb er zelfs niet naar gevraagd. Ik zal niet bijdragen aan deze smerige onderneming.

9.

De leidinggevenden en bestuursleden van Pfizer hebben verklaard dat ze ondanks alle tamtam en verzekeringen niet hun eigen behandeling hebben ondergaan. Ze beweren dat ze het oneerlijk zouden vinden om "de grens door te snijden". Dit is een belachelijk excuus, en er is ongelooflijk veel chutzpah voor nodig om zelfs maar zoiets te zeggen. Zo'n "regel" is een verzinsel van hun eigen verbeelding; als ze zichzelf een paar injecties zouden geven, zou niemand vies huilen. Bovendien staan miljardairs met privévliegtuigen en privé-eilanden er niet om bekend dat ze in de rij wachten tot honderden miljoenen boeren over de hele wereld als eerste alles krijgen wat deze miljardairs voor zichzelf willen.

10.

De gevestigde media hebben dit absurde excuus zonder twijfel of bezorgdheid aanvaard. Bovendien prijzen ze de leidinggevenden van Pfizer voor hun vermeende zelfopoffering door hun eigen experimentele behandeling niet te nemen totdat wij als eerste gaan. Omdat ze ons als dwazen beschouwen, vertrouw ik ze niet en wil ik hun nieuwe behandeling niet. Ze kunnen mijn plaats in de rij krijgen. Ik ga helemaal naar achteren.

11.

Drie feiten die bij elkaar moeten worden gebracht:

  • Bill Gates prijst deze vaccins aan als essentieel voor het voortbestaan van het menselijk ras.
  • Bill Gates gelooft dat de wereld te veel mensen heeft en "ontvolkt" moet worden.
  • Bill Gates, misschien wel de rijkste man ter wereld, is ook niet geïnjecteerd. Geen haast.

Uh nee. Ik zal alle medische behandelingen doorgeven die hij wil dat ik neem.

12.

Het etablissement heeft deze behandeling geheel eenzijdig gevierd. De politici en media dringen er bij de mensen op aan om het zowel als een morele plicht als een burgerplicht te beschouwen. De voordelen van de behandeling worden sterk overdreven, de risico's worden genegeerd en de onbekenden worden terzijde geschoven. Omdat ze bedrieglijk en manipulatief zijn, zal ik mijn persoonlijk welzijn niet op hun integriteit gokken.

13.

Er is een intense propagandacampagne voor mensen om deze behandeling te ondergaan. Politici en beroemdheden nemen selfies van zichzelf terwijl ze worden geïnjecteerd (misschien doen ze in sommige gevallen alsof ze worden geïnjecteerd), de media hypnotiseren dit als het coolste, slimste, meest vrolijke en leuke ding om te doen. Het is de meest wijdverbreide marketingcampagne in de geschiedenis. Dit is helemaal niet geschikt voor een medische behandeling, laat staan een gloednieuwe, en het doet me terugdeinzen.

14.

De massa volgt op sleeptouw en plaatst foto's van zichzelf die geïnjecteerd worden met een medicijn, wat de groepsdruk voedt om hetzelfde te doen. Dit heeft iets heel verontrustends en ziekelijks, en ik wil er geen deel van uitmaken. Ik heb nooit drugs gebruikt alleen maar omdat "iedereen het doet" en het is cool. Ik ga nu zeker niet beginnen.

15.

Degenen die hun bezorgdheid uiten over deze medische behandeling, worden gepest, belasterd, bespot, gecensureerd, verbannen, bedreigd en van hun baan ontslagen. Dit omvat medische professionals die op wetenschap gebaseerde zorgen hebben over het medicijn en zorgverleners die getuige zijn geweest van mensen onder hun hoede die vreselijke reacties leden en dood gingen kort nadat ze waren geïnjecteerd. Wanneer het establishment goede mensen reinigt die alles op het spel zetten om hun zorgen over een nieuwe medische behandeling te uiten - zelfs als ze er niet ronduit tegen zijn - zal ik deze dappere mensen elke keer vertrouwen in het establishment. Ik kan geen enkel soortgelijk geval in de geschiedenis bedenken waarin waarheid en moraliteit aan de kant van het establishment bleken te staan.

16.

Dit is het grootste medische experiment in de geschiedenis van de mensheid.

17.

Het wordt met opzet niet afgeschilderd als het grootste medische experiment in de geschiedenis van het menselijk ras, en het feit dat het überhaupt een medisch experiment is, wordt ernstig gebagatelliseerd.

18.

Zouden ze vooraan staan met de massa, dan zouden er maar weinigen mee instemmen om aan een dergelijk experiment deel te nemen. Het manipuleren van de massa om onder valse voorwendselen deel te nemen aan een medisch experiment is in strijd met de grondslagen van de medische ethiek en het democratisch recht. Ik sta niet toe dat onethische mensen die zich met dergelijk gedrag bezighouden mij met iets injecteren.

19.

Het medische establishment informeert de mensen hier niet over. Ze zijn marketingagenten geworden voor een experimenteel medicijn en bedienen grote bedrijven en politici die deals met hen hebben gesloten. Dit is een direct conflict met hun mandaat om zich uitsluitend bezig te houden met het welzijn van de mensen onder hun hoede. Aangezien het medische establishment corrupt is geworden en niets meer is dan een zakelijk en politiek instrument, vertrouw ik de experimentele drug waarmee ze me zo graag willen injecteren niet.

20.

We worden op verschillende manieren onder druk gezet om geïnjecteerd te worden, wat in strijd is met de medische ethiek en de grondslagen van de democratische samenleving. De beste manier om ervoor te zorgen dat ik iets niet doe, is door mij onder druk te zetten.

21.

De regering heeft hun protocol met betrekking tot het virus en de behandelingen voor DERTIG JAAR verzegeld. Dit is informatie die het publiek recht heeft om te weten, en de overheid heeft een verantwoordelijkheid om te delen. Wat verbergen ze? Verwachten ze echt dat ik geloof dat alles hieraan koosjer is en dat ze zich in de eerste plaats bezighouden met mijn gezondheid? De laatste keer dat ze dit deden was met de Yemenite Children Affair. Zoek het op als u er niet bekend mee bent. Nu trekken ze dezelfde shtick. Ze hebben me de eerste keer niet voor de gek gehouden, en ze houden me nu zeker niet voor de gek.

22.

De overheid kan onze persoonlijke medische gegevens delen met buitenlandse bedrijven, maar zullen zij hun eigen protocol hierover niet met ons delen? Ik ben weg.

23.

Het establishment heeft dokters, rabbijnen, de media en de massa gerekruteerd om mensen lastig te vallen die niet met een nieuw medicijn willen worden geïnjecteerd. We worden de ergste namen genoemd. Er wordt ons verteld dat we geloven in gekke samenzweringen, dat we tegen de wetenschap zijn, dat we egoïstisch zijn, dat we moordenaars zijn, dat we niet om ouderen geven, dat het onze schuld is dat de overheid draconische beperkingen blijft opleggen aan het publiek. Het is allemaal omdat we niet willen worden geïnjecteerd met een experimentele behandeling, zonder dat er vragen worden gesteld. Er wordt ons zelfs verteld dat we een religieuze verplichting hebben om dit te doen, en dat we ernstige zondaars zijn als we dat niet doen. Ze zeggen dat als we er niet mee instemmen om geïnjecteerd te worden, we gedwongen moeten worden om voor altijd in onze huizen te blijven en uitgesloten te worden van het openbare leven.
Dit is gruwelijk, walgelijk, een verdraaiing van gezond verstand, moraliteit en de Thora. Het doet me terugdeinzen, en het versterkt alleen maar mijn wantrouwen jegens deze mensen en mijn verzet tegen het gebruik van hun experimentele medicijn. Hoe durven ze?

24.

Ik ken veel mensen die werden geïnjecteerd, maar geen van hen heeft de wetenschap diepgaand bestudeerd, zorgvuldig de mogelijke voordelen afgewogen tegen de risico's, deze optie vergeleken met andere alternatieven, was echt geïnformeerd en besloot dat deze medische behandeling de beste optie voor hen was. . Integendeel, ze werden geïnjecteerd vanwege de hype, de propaganda, de druk, de angst, het blinde vertrouwen in wat 'de meerderheid van de experts' zogenaamd geloofde (ervan uitgaande dat ZE allemaal alles grondig bestudeerden en volledig objectief waren, wat hoogst twijfelachtig is ), blind vertrouwen in wat bepaalde invloedrijke rabbijnen hen aanspoorden te doen (idem het bovenstaande), of hysterische angst dat de enige optie was om geïnjecteerd te worden of ernstig ziek te worden van het virus. Als ik massahysterie en sekte-achtig gedrag zie rondom een medische behandeling, zal ik buitengewoon achterdochtig zijn en het vermijden.

25.

De farmaceutische bedrijven hebben een lange en glorieuze geschiedenis in het veroorzaken van massaslachtoffers met wondermiddelen die ze aan nietsvermoedende bevolkingsgroepen toedienen, zelfs nadat er al ernstige problemen bekend waren geworden. In plaats van op de pauzeknop te drukken en de marketing van deze medicijnen stop te zetten totdat deze problemen goed konden worden onderzocht, deden de farmaceutische bedrijven er alles aan om de informatie te onderdrukken en hun producten te blijven pushen. Als bedrijven en mensen zo'n groot gebrek aan bezorgdheid voor het menselijk leven hebben getoond, zal ik ze niet vertrouwen als ze een nieuw wondermiddel hype. Dit is niet onze eerste rodeo.

26.

Inderdaad, de horrorverhalen komen al op grote snelheid binnen, maar de politici maken zich niet in het minst zorgen, het medische establishment schuift ze opzij als niet-gerelateerd of te verwaarlozen, de media negeren het, de farmaceutische bedrijven stomen op volle snelheid vooruit , en degenen die een rode vlag opheffen, worden nog steeds gepest, gecensureerd en gestraft. Het is duidelijk dat mijn leven en mijn welzijn niet hun voornaamste zorg zijn. Ik zal niet hun volgende proefkonijn in hun laboratorium zijn. Ik zal niet het risico lopen het volgende "toeval" te zijn.

27.

Hoewel veel mensen zijn overleden kort nadat ze waren geïnjecteerd - inclusief perfect gezonde jonge mensen - mogen we niet suggereren dat de injectie er iets mee te maken had. Dit is op de een of andere manier anti-wetenschap en zal ervoor zorgen dat meer mensen sterven. Ik geloof dat het ontkennen van elke mogelijke link, het misbruiken van mensen die speculeren dat er een link is, en het tonen van niet de minste nieuwsgierigheid om zelfs maar te onderzoeken of er een link is, wat anti-wetenschap is en heel goed zou kunnen leiden tot meer mensen de dood. Deze zelfde mensen geloven dat ik ook verplicht ben om geïnjecteerd te worden. Nee, bedankt.

28.

Ik sta versteld van de religieuze, sekte-achtige verering van een farmaceutisch product en zal niet deelnemen aan dit ritueel.

29.

Mijn "zorgverlener" blijft me lastigvallen om een injectie te krijgen, maar ze hebben me geen informatie gegeven over deze behandeling of mogelijke alternatieven. Alles wat ik weet, heb ik geleerd van anderen buiten het etablissement. Geïnformeerde toestemming is geconformeerde toestemming geworden. Ik weiger.

30.

Ik zie alle leugens, corruptie, propaganda, manipulatie, censuur, pesten, schending van medische ethiek, gebrek aan integriteit in het wetenschappelijke proces, onderdrukking van ongemakkelijke bijwerkingen, afwijzing van legitieme zorgen, hysterie, sekte-achtig gedrag, onwetendheid, bekrompenheid, angst, medische en politieke tirannie, verhulling van protocollen, gebrek aan echte zorg voor mensen leven, gebrek aan respect voor fundamentele mensenrechten en vrijheden, verdraaiing van de Thora en gezond verstand, demonisering van goede mensen, het grootste medische experiment aller tijden dat werd uitgevoerd door hebzuchtige, onbetrouwbare, goddeloze mensen, het gebrek aan aansprakelijkheid voor degenen die eisen Ik zet alles op het spel ... Ik zie dit allemaal en ik heb besloten dat ze allemaal mijn plaats in de rij kunnen krijgen. Ik zal mijn vertrouwen in God stellen. Ik zal de geest gebruiken waarmee Hij me gezegend heeft en op mijn natuurlijke instincten vertrouwen. Wat leidt tot de laatste reden die samenvat waarom ik niet "gevaccineerd" zal worden.

31.

Het hele ding stinkt.

Dit verscheen oorspronkelijk op Poorten van Wenen.

Sleutel: Veel landen willen het Pharma-geld, omdat ze politici blijven uitkopen. Ze hoefden echter alleen maar een groter land uit te kopen. Er zijn verschillende artikelen gepubliceerd die aantonen dat het Amerikaanse Congres eigendom is van Big Pharma, en dat het Congres toezicht houdt op de FDA (inclusief het rammen door het huidige experiment). Israëli's vervolgen nu op basis van schendingen van de code van Neurenberg, waardoor medische experimenten worden afgedwongen!