mRNA Covid-vaccins richten zich op en vernietigen hersencellen, bevestigen de nauwkeurige tests van neurowetenschappers

Verspreid de liefde
 (Alleen inhoud voor leden en studenten. Priory of Salem, Institute of Health)
Belangrijke informatie afkomstig van neurowetenschapper Chris Shaw PhD, prof aan de Universiteit van British Columbia:
Wat onze analyse van zijn onthullingen bevestigt, is dat het mRNA van elk mRNA-vaccin inderdaad naar de hersenen reist in alle uitgevoerde onderzoeken.
Dit zou betekenen dat er een immuunrespons zal zijn. Het mRNA zal de cellen in de hersenen trainen om zichzelf te doden als onderdeel van het virus. Dezelfde theorie is gevestigd in het feit dat zwangere vrouwen die de placenta in de baarmoeder ontwikkelen, het vaccin niet kunnen gebruiken omdat het mRNA de placentiale cellen programmeert om zichzelf te doden. Hetzelfde effect treedt op in de hersenen. Er is al lang een grotere bezorgdheid over auto-immuunziekten die zich in de hersenen ontwikkelen als gevolg van de huidige pfizer- en moderne vaccins.
Hoewel het in alle onderzoeken overtuigend was dat de proefpersonen overkwamen, hebben het nieuwste pfizer- en moderna-vaccin de dierfaseproeven toch omzeild. Ook werden de minimale tests op menselijk niveau omzeild, zodat het in geval van nood kan worden uitgerold. In feite maakt het ons allemaal proefkonijnen. Pas in de loop van een paar jaar zullen de basisniveaus van testgroepen worden bereikt, en dan zullen ze mensen beter in de gaten gaan houden op de symptomen die ze in toenemende mate ontwikkelen.
Dr. Shaw zegt dat het slechts 1 jaar dierstudies zou kosten om deze bezorgdheid over de huidige vaccins weg te nemen. Hij zegt dat het een geldige normale routine is die hij in 2012 had uitgevoerd voor moderne en andere vaccinproducenten. Hij zei dat een willekeurig aantal gekwalificeerde wetenschappers (behalve hijzelf) de tests ook nog sneller kan doen, hoewel misschien niet zo uitgebreid.
In elk geval is bevestigd dat het mRNA van het Covid-vaccin naar de hersenen gaat om hersencellen te richten en te vernietigen.