Holiday Address, van Chief of the House, ds. Dr.Stephen MK d'Guelph, von Wolfenbüttel-Brunswick

Verspreid de liefde

Veel vakantiegroeten van het hoofd van het huis, HMSH Rev. Dr. Stephen MK d'Guelph, von Wolfenbüttel-Brunswick, video-adres voor het recht van onze kiesgerechtigde bevolking op vrijheid om God in vrede te gehoorzamen. Hoofd en hoofd van verschillende dynastieën van keizerlijk en koninklijk bloed van Europa en Groot-Brittannië, met doorlopend wettelijk recht bevestigd in tal van effectieve verdragen en wetten.

Video-adres gegeven aan leden en medewerkers.

Zoals in de traditie van alle jaren, moedigen we mensen aan om onze Koning en Zijn komst in de wereld op zoveel mogelijk dagen te vieren, maar niet te vergeten het geboden Loofhuttenfeest! Ons Keltische en volksgeloof heeft altijd de tekenen aan de hemel waargenomen, zoals de Didascalia nieuwe manen oplegde, waarbij de eerste nieuwe maan na de nachteveningen werd herkend (en ondanks hun middenpunten van de zonnewendes, even belangrijk voor het kennen van oogsten en de dagen dat God zei: " alle vlees zal aanbidden " Jes 66:23 enz). Zoals de vroege kerkvader St. Methodius had verklaard dat de Loofhutten opgedragen wordt. Eerder artikel van onze Primace, Stephen MK d'Guelph von Wolfenbüttel: Veel begroetingen op vele dagen voor de geboorte van Christus en het herstel van de oorspronkelijke feesten

Het boek over de geweldige status van ons huis Wolfenbüttel is nu op voorbestelling. Het bevat de talrijke effectieve internationale verdragen en wetten die onze dynastie en ons huis actief houden in de wet (vooral meningen van mannen) en is nu beschikbaar op pre-order. U kunt bestellen door te schrijven naar SM@wolfenbuttel.info. Een kleine presentatie (teaser) over dit onderwerp is beschikbaar in de video. Misschien hoor je er ook meer over op onze Facebook pagina of ons YouTube-kanaal https://youtube.com/thebrunswickers of door navraag te doen op SM@wolfenbuttel.info, die nu allemaal in het 12e jaar van registratie, lokaal bezit en volledige juridische veronderstelling volgens de internationale verdragen zijn om de specifieke erfelijke landgoederen en domeinen te herwinnen. Zoals voortdurend geprotesteerd en opgeëist, overgedragen door internationale verdragen, en wetten die de woonplaats regelen, vermeld in de verdragen van de erfopvolging van Brunswick, en door het duidelijke erfrecht van Wolfenbüttel.

We hadden de status officieel en unaniem erkend als zaken van onbetwistbare feiten dat Hannover niet langer werd beschouwd als de natuurlijke familie van Wolfenbüttel-Brunswick, de Oudere Tak, en dat Hannover niet langer deel uitmaakte van de Junior tak van het Huis na hun opstand. , en officiële edicten door de Chief Duke Charles II von Wolfenbüttel in het 10e jaar van zijn onbetwistbare de facto en de jure regering op de troon. Hij bleef legaal 1e (of als Hannover de beproevingen 3e overleefde) in de lijn van opvolging van de Britse troon na koningin Victoria. Dit was voor het hoogste recht om Groot-Brittannië te regeren, evenals onze Poolse en Centraal-Europese landgoederen en domeinen. Dit ging boven de meningen of wensen van ons huis, maar van de wetten van soevereiniteit.

We begroeten u dit seizoen met het prettige nieuws van ons recente boek over "Sabbat in de Ware Orthodoxe Kerk" is verlaagd van $7.77 nu naar $4.99. Iedereen zou een exemplaar van dit inspirerende onderwerp moeten krijgen dat Gods ware Israëlische christenheid bewijst.

Zoals beschikbaar via deze link: Het heilige orthodoxe sabbatboek of kopieer / plak het als https://www.amazon.com/dp/B07ZN5MHBJ

Copyright © 2008, 2013, 2018, 2020 Alle rechten voorbehouden.

Teasercitaat uit het boek (ook betreffende onze oudere orthodoxe kerstdatum):

+ Bisschop St. Methodius van Olympus (3e eeuw) verklaarde: “Want aangezien God in zes dagen de hemel en de aarde maakte en de hele wereld voltooide, en op de zevende dag rustte van al Zijn werken die Hij had gemaakt, en de zevende dag en heiligde het, dus door een cijfer in de zevende maand ..., de grote opstandingsdag, het is geboden dat het feest van onze loofhutten voor de Heer zal worden gevierd ...”(Methodius. Banket van de tien maagden (verhandeling 9, hoofdstuk 1).

Deze begroeting is van de Senior Branch of Brunswick the House of Wolfenbüttel (d'Este-Guelph), zijn we geslaagd volgens de huiswet zoals vereist door onze cadettentak, de tak die onze grootoom Ulric d'Este Guelph Brunswick opvolgde in 1935 die dapper vocht in overeenstemming met talrijke verdragen tegen de Hannoveraanse en Pruisische bezettingen van onze landgoederen.

Orde van Charles II (Herzog von Wolfenbüttel-Brunswick en Wolfenbüttel-Lüneburg, 1825-2021, 1e in lijn van opvolging van de Britse troon na koningin Victoria.)