EU Covid Vaccine Supervisor WEIGERT ALLE vaccins, zegt dat hij het niet zou accepteren, zelfs als het $1 miljoen euro zou krijgen!

Verspreid de liefde
WETTELIJKE DISCLAIMER: Raadpleeg altijd uw arts over medische aandoeningen. U kunt ze ook vragen of zij en hun families dit niet-geteste vaccin krijgen. Vraag een deskundige waar dan ook of ze u kunnen wijzen op een onderzoek naar de veiligheid van een enkel vaccin dat is afgerond met betrekking tot enige vorm van mRNA- of coronavirusvaccins over "veiligheid". Vraag of ze u ook kunnen wijzen op de resultaten van het huidige zogenaamde vaccin (tot dusver is iedereen het erover eens dat er NUL "veiligheidstests" zijn uitgevoerd). Als iemand probeert u onder druk te zetten om het te nemen, vraag dan of zij de verantwoordelijkheid tekenen voor elke aandoening (of verwonding) die eruit blijkt te ontstaan binnen de komende 2 jaar, omdat de vaccinproducenten zijn vrijgesteld en alle veiligheidstests hebben omzeild (met 20 jaar van mislukte tests). Het enige item dat ze maten, was 2 maanden herinfectie, niets over veiligheid. Bijwerkingen zullen alleen worden geregistreerd door een kleine groep gedurende 2 jaar, aangezien rollende tests de enige manier waren waarop dit kon worden goedgekeurd, door de verplichte tests opnieuw te categoriseren en de meeste normale testvereisten van 5 jaar te omzeilen.

Covid Vaccin Doctor and Expert zegt dat ze het vaccin niet zou nemen als haar $1 miljoen euro werd aangeboden, ook al is het over 5-10 jaar. mRNA-vaccin-experts lijken het ermee eens te zijn.

 

Ze noemt 20 jaar mislukte covid (voorbeelden van coronavirus waarbij alle dieren stierven en nooit één vaccin succesvol was). Belangrijke vaccininformatie van een van de vele vele vaccindeskundigen die hetzelfde zeggen.
bekijk het interview:
gespiegeld: