Het vergeten WASGEBOD VOOR ALTIJD, voor de verloste heidenen!

Verspreid de liefde
Artikel "Het vergeten WASGEBOD VOOR ALTIJD, voor de verloste heidenen!",  Priorij van Salem, Institute of Health, door Hon Prof Rev Stephen MK Brunswick
 (Alleen inhoud voor leden en studenten. Priorij van Salem)

(Uit het goede nieuws van de Koninkrijksnieuwsbrief nr. 52, 2013)

Ook online gepubliceerd in 2014 onder het kopje “Het verbreken van de obligaties van Esau Pharmakia Witchcraft”Toentertijd muteerde de Mexicaanse griep, nieuwe superbacteriën (nieuwe NDM-1 elektrosmog 4 g en 5 g geïnduceerde enzymen) waren allemaal ontwikkeld zonder enige controle van antibiotica of vaccins. Dit is belangrijker voor vandaag, nu we te maken hebben met een ergere epidemie met COVID19.

Dit kan ook een aanvulling zijn op een studie over hoe de zuiverheidswetten werden gehandhaafd in de Keltisch-orthodoxe kerk. Bijvoorbeeld, Getrouwde abten, priesters, monniken en nonnen van de Keltische kerk. At Ablution (ceremonial washing) the blessings or Beatus were sung daily by the Culdees communities, as per the rule of St Maelruan. 

The singing of Beatus at ablution is a practice that involves chanting or reciting the word Beatus, which means “blessed” or “happy” in Latin, while washing one’s hands or feet or other parts of the body or possessions. Ablution is a prescribed washing with the intent of purification or dedication. In Christianity, both baptism and footwashing are forms of ablution. https://biblehub.com/greek/907.htm https://www.ewtn.com/catholicism/library/rinsing-of-hands-after-distribution-of-communion-4783https://en.wikipedia.org/wiki/Ablution_in_Christianity

Het vergeten WASGEBOD VOOR ALTIJD, voor de verloste heidenen!

 

Johannes 13: 8

'Petrus zei tegen hem: Je zult mijn voeten nooit wassen. Jezus antwoordde hem: Als Ik je niet was, heb je geen deel met Mij. "

 

Voeten zijn de meest actieve onderdelen van ons ontgiftingssysteem van het lichaam. Voeten hebben de meeste zweetklieren en bijna de meeste zenuwuiteinden dan enig ander deel van het lichaam. Alle ergste ziekten zullen de voet verlaten voordat ze een ander deel van het lichaam verlaten. Vooral gevaarlijke virussen of enige andere ophoping van giftige stoffen in het lichaam.

BEKERING OMVAT REINIGING

 

- Efeziërs 4: 19-20 “Wandel niet zoals de heidenen .. zichzelf overgegeven aan onzedelijkheid, om alle onreinheid met hebzucht te bewerken. Maar je hebt Christus niet zo geleerd "

 

- Romeinen 1: 24-25 "Daarom gaf God hen ook over aan onreinheid, in de lust van hun hart, om hun lichamen te onteren onder elkaar, die de waarheid van God inruilden voor de leugen"

 

- In Galaten 5:19 zien we dat "Onreinheid" is nog steeds een "Werk van het vlees".

 

- Handelingen 26:20 “… [Dan] de heidenen, dat zij zich zouden bekeren en zich tot God zouden bekeren en doen werken voldoen aan bekering. "

 

- Romeinen 6:19 “Want net zoals u uw leden voorstelde als slaven van onreinheid

, en van wetteloosheid die leidt tot meer wetteloosheid, dus stel nu uw leden voor als slaven van gerechtigheid voor heiligheid. "

 

- II Korintiërs 12:21 'Ik zal rouwen om velen die eerder hebben gezondigd en dat hebben gedaan

niet bekeerd van hun onreinheid, hoererij en ontucht die ze hebben beoefend "

 

- In Efeziërs 5: 5 zei Paulus dat geen onreine persoon enige erfenis heeft in het Koninkrijk van God.

 

- In I Thessalonicenzen 4: 7 zei hij "Want God heeft ons niet tot onreinheid geroepen, maar tot heiligheid."

 

- In 2 Korintiërs 6:17 "Raak niet aan wat onrein is en ik zal je ontvangen"

 

- In vers 16 verplicht Paulus ons dat te doen "Wees gescheiden" van al die onreinheid zoals die in de wereld wordt aangetroffen. 

 

- We zijn ook gewaarschuwd voor, "De daden van onreinheid" (Kolossenzen 3: 5),

 

- In Efeziërs 5: 3 "Alle onreinheid ... laat het onder jullie niet eens genoemd worden ..."

 

Bij praktische toepassing de voeten minstens drie keer per dag wassen. Als er meer virussen en ziekten in de buurt zijn, verhoog dan dat aantal.

 

Jeremia 50:13 "... iedereen die door Babylon gaat, zal verbaasd zijn en sissen over al haar plagen."

 

Leviticus 26:21 'En indien gij in strijd met mij wandelt en niet naar mij wilt luisteren; Ik zal zeven keer meer plagen over je brengen naargelang je zonden. "

 

Voor een ieder die dichter bij Gods tegenwoordigheid komt, is een oude Maxim die niet verontreinigd is door fysieke onreinheid:

 

Exodus 30:20

“Wanneer zij de tent der samenkomst ingaan, zullen zij zich met water wassen, opdat zij niet sterven; of wanneer zij bij het altaar komen om te dienen, om vuuroffer voor YAHWEH te branden: "

 

Exodus 30:21

"Zo zullen zij hun handen en voeten wassen, opdat zij niet sterven; en het zal voor hen een eeuwige inzetting zijn, zelfs voor hem en voor zijn nageslacht gedurende hun geslachten."

 

Als we dichter bij Gods aanwezigheid komen, kunnen we geen virussen binnenbrengen om met Zijn heilige kracht te worden beschuldigd. Daarom vertelde Yahsua aan Petrus dat hij geen deel met Hem zou hebben. De onzuiverheden zijn niet alleen fysiek, maar ook spiritueel.

 

Voeten zijn het belangrijkste onderdeel, want het hele lichaam moet schoon zijn. In Johannes 13:10 zei Yahshua dat je voor zo'n reiniging niet het hele lichaam hoeft te wassen, behalve de voeten, om het hele lichaam schoon te maken,

 

Johannes 13:10

"Jezus zei tegen hem: Hij die gewassen wordt, hoeft alleen zijn voeten te wassen, maar is in alle opzichten rein: en gij zijt rein ...."

 

Met betrekking tot het wassen van de potten en bekers, en extra "tradities van mensen" die Yahshua in veroordeelde

Hij besloot te zeggen:

 

Markus 7:15

"Er is niets van buiten een mens dat het binnengaan in hem hem kan verontreinigen; maar de dingen die uit hem komen, dat zijn het die de man verontreinigen."

 

Yahshua was geen voorstander van het eten van een van de duizenden giftige planten of substanties die “buiten de mens” zijn. Hij bracht dit ook naar een veel dieper en spiritueler niveau, dat de echte onzuiverheden waar je op moet letten die zijn die uit het menselijk hart komen.

 

Dus Yahshua promootte nog steeds het wassen, alleen dat ze dat gebod “verdraaiden” door hun extra toegevoegde tradities. Zie de verzen 8, 9 en 13. De voeten moesten voornamelijk schoongemaakt worden, want dat is wat een man verlaat die een man verontreinigt. Wat nog belangrijker is, wat het hart verlaat, zal ook spirituele frequenties door de zolen, tenen en vingers sturen om te zegenen of te vervloeken. Alles wat we zeggen en doen is een zegen of vloek, maar ook wat we geloven en denken als een houding in het hart!

 

In Hebreeën 12:15 verontreinigt de wortel van bitterheid (in het hart) velen. In Marcus 7:21 laten zulke kwade hartstochten in het hart blijven, verontreinigen mensen. Het hart is de overtuigingen / attitudes. We moeten onze geest vernieuwen in Zijn woord, "geheiligd" in de ziel. De ziel is de geest, wil en emoties. Het is een continu proces van getransformeerd worden en "wassen door het water van het woord". Dit zijn "typen en schaduwen". Het type (spiritueel) doet de schaduw (fysiek) niet teniet. Het fysieke niveau, het zielsniveau en het spirituele niveau zijn allemaal even belangrijk.

David zei: "Uw woord heb ik in mijn hart verborgen, opdat ik niet tegen U zondigen". We hebben allemaal een geestelijk lichaam, zowel een zielelichaam als een fysiek lichaam (zie 1Th 5:23). Deze moeten heilig / geheiligd worden gehouden. Heiliging of heiligheid is een actiewoord dat van toepassing is op de geest, een voortdurende strijd in geestelijke oorlogvoering waar het grootste deel van de hemelse wapenrusting voor is. Onze verloste geesten zijn daar permanent Gerechtvaardigd en zijn volkomen onwrikbaar heilig voor altijd. De geest moet oorlog voeren tussen de geest van het vlees en de geest van de geest (Romeinen 7:23), en de misleidingen die tegen Zijn woord zijn. Galaten 5: 22-23

'Maar de vrucht van de Geest is liefde, vreugde, vrede, lankmoedigheid, zachtmoedigheid, goedheid, geloof, Zachtmoedigheid, zelfbeheersing: daartegen is geen wet. "

 

Het lichaam wordt als laatste gered en zal later worden verheerlijkt. Tot die tijd vertrouwen we niet door alleen onze ogen te zien, maar door het woord der waarheid, het geloof in Zijn goede en geestelijke woord. Het lichaam heeft veel ergere problemen dan alleen de geest. Elk ding dat we fysiek moeten doen, heeft een kopie die van toepassing is op het bewustzijnsrijk en spiritueel. Het nog steeds herinneren van de een ontkent de ander niet.

 

De wet van YAHWEH is de spirituele gids (Romeinen 7:14 "Zijn wet is geestelijk ...")

1 Johannes 2: 4

"Hij die zegt: Ik ken Hem, en zijn geboden niet onderhoudt, is een leugenaar, en de waarheid is niet in hem."

 

Door het hele Nieuwe Testament heen hebben Yahshua en al Zijn volgelingen gehandhaafd wat “goede werken” zijn, en dat is de niet-verdraaide wet van Mozes (zonder enige Talmoedische tradities van mensen).

 

Num 19:22

'En alles wat de onreine persoon aanraakt, zal onrein zijn; en de ziel die het aanraakt, zal tot aan de avond onrein zijn. "

 

Sommigen willen misschien verwijzen naar Petrus 'visioen dat mannen onrein zijn. In Handelingen 10:28 betekende zijn visioen dat je niet langer al die hele naties als onrein en gescheiden hoefde te beschouwen. Spiritueel en op zielsniveau had Yahshua hen gereinigd, maar dit was nog niet op fysiek niveau.

 

Dit is de reden waarom Paulus het vanaf het begin moest doen, zodat ze “OVERLEVEN en goed zullen doen”, deze nieuwe niet-Joodse bekeerlingen de schets van de wet van Mozes geven in Handelingen 12:20,

"Hoererij EN afgoden EN dingen die zijn gewurgd EN van bloed."

De meest vuiligheid en ziekte zit in het bloed. De wetten die betrekking hadden op extreme infecties en bloedkwesties moesten niet worden verward met "gewurgde dingen", wat verboden vlees was.

 

In het volgende vers wijst Paulus vervolgens aan waar de details die binnen die omtrek vallen, te vinden zijn:

Handelingen 15:21       "Want Mozes heeft van oudsher in elke stad mensen die hem prediken, en hij wordt elke sabbatdag in de synagogen voorgelezen. "

Let op de woorden "en" en dan het woord "voor".

 

Zelfs toen Yashua de melaatse reinigde, gebood Hij de man om alle wassingen te gaan doen die alle levieten nodig hebben. Dit omvatte het weggooien van besmette kledingstukken, veel wasbeurten enz., Totdat een priester dubbel inspecteerde en verklaarde dat ze weer schoon waren (Mattheüs 8: 3-4).

 

 

Openbaring 18: 4

"En ik hoorde een andere stem uit de hemel, zeggende: Kom uit haar, mijn volk, opdat gij geen deel hebt aan haar zonden, en dat gij niet ontvangt van haar plagen."

 

 

plagen van babylon

 

WIFI-WAARSCHUWINGEN voor vrouwen en kinderen! Eenvoudige oplossing! (WIFI is een zonde, hoe God kan helpen)

Aankondiging van de beste 5g-schilden op de markt. http://nature-in-harmony.com/ we hebben ook meer economische oplossingen. Hier is een kortingsbon van 10% die u voor alles in de winkel kunt gebruiken. Ik raad aan om de 5g-beschermingskaart te kopen, je kunt er nu twee kopen en er één gratis! COUPONCODE: BRUNSWICKFIELDS

 
Er zijn veel artikelen over de covid die het bloed vernietigt, net als de 5g. Hier zijn een paar artikelen: