Taalkunde over het Woord Adam: Awdawm Adam-kind, Adam-mens etc.

Verspreid de liefde

Voorwaarts:

In deze taalstudie komen we tot de grondbetekenissen. Deze waarheden werden duidelijk begrepen en de realiteit ervan werd op elke universiteit onderwezen. Het Hooggerechtshof van de jaren '20 tot '60 bleef de genoemde besluiten en wetten handhaven Adam-man die blank is. Dus laten we naar de betekenissen gaan vanuit hun wortel. Het artikel kan helpen om licht te werpen op waarom de Schrift zei dat de reus Goliath minachtte en David uitlachte omdat hij "erg blozend" en "erg licht van huid" was. Elke keer dat een lichte huidskleur bleek te zijn, bleek dat ze een zeer bleke / witte huidskleur had. Als je deze grondbetekenissen van woorden leert, weet je misschien waarom de vrouw van koning Salomo zei dat hij "witter was dan melk en blozend van lichaam als rode robijnen en blauwe saffieren".

Hebreeuws had niet veel letters, maar toen ze werden gebruikt, wist iedereen wat ze betekenden. Er woonden miljoenen Kanaänieten in het oude land Israël, toen de buitenlandse stam (Galilea / Keltisch zoals Christus ook werd genoemd) daar ging wonen. Ook bij de vrijlating uit de tweede ballingschap uit Babylon (en Assyrië) keerden zeer weinigen (slechts 30.000) terug naar Palestina om te leven tussen de miljoenen buitenlandse Kanaänieten (en Idumeeërs / mensen van Gods vloek) die de dominante mensen waren die daar in de Eerste Eeuw.

From the Priory of Salem, "Linguistics on the Word Adam: Awdawm, Adam-kind, Adam-man, etc" door Rev Dr Stephen MK Brunswick, zoals gepubliceerd in The Good News of the Kingdom, Issue No 9, 2002:

Merk op dat elke keer dat het Hebreeuwse woord Adam in de heilige Schrift verschijnt, het iets is dat neutraal van kleur is dat "rood wordt veranderd" of "rood wordt geverfd", maar nog niet al rood is, NOOIT REEDS HERROUWD. Dus betekent "degenen die kunnen blozen", aangezien het het woord is voor Adam-Kind.

Laten we eens kijken naar het grondwoord voor het woord Adam, elke keer dat het in de Schrift wordt getoond. Het woord is Aw-dam in het Hebreeuws, waar we het woord Aw-dawm (Man-Kind) van krijgen en bijna elke keer dat je het woord * man * ziet, is het Aw-dawm:

Dit is de Engelse King James-vertaling van Aw-dam. Als je wilt verifiëren, ga dan naar Strongs of Wigram's / Englishmans of een andere lexicon om dit woord te bestuderen - Strongs #0119

In Ex 25: 5 wordt Aw-dam vertaald als twee woorden: "Dyed Red"

Herhaalt precies zoals "Rood geverfd" in Ex 26:14, 35: 7, 36:19, 39:34, 

In Ex 35:23 wordt het weer vertaald als twee woorden: "And Red" - (niet alleen rood)

Prov 23:31 vertaalde Awdam als VIER Engelse woorden: 

"When It Is Red"

Jesaja 1:18 vertaalt Aw-dam als VIER Engelse woorden: "hoewel ze rood zijn"

Lam. 4: 7 vertaalt Aw-dam weer als VIER Engelse woorden: "they were more ruddy"

Nah 2: 3 vertaalt Aw-dam als DRIE woorden: "Is Red Made" *** blozen *** is het enige woord dat van AL deze geschriften in de GEHELE BIJBEL kan komen.

Zelfs Strong's beperkte woordenboek stelt dat #120 afkomstig is van deze #119 Het woord Adam of de mensheid. Strongs-woordenboek toont:  

119 'adam aw-dam' om bloed te laten zien (in het gezicht), dwz doorspoelen of roze worden: –be (geverfd, gemaakt) rood (rossig).

We zouden deze belangrijke waarheden moeten kennen, aangezien we moeten begrijpen wat onze taak is. Ik hoop dat deze kleine studie heeft bijgedragen aan het ontrafelen van de waarheid over wie het oude Israël is en wie de moderne joden zijn. De West-Europese cultuur bezit alle contracten van YAHWEH en alle vervullingen van alle bijbelprofetieën, geen enkel ander ras / derde wereldnatie houdt zelfs maar een kaars vast aan onze vervullingen van bijbelprofetieën en alle Bijbelse beschrijvingen van Israël. Wij zijn de mensen van het boek en de bijbel handelt met ons van het Oude tot het Nieuwe Testament. 

Gen. 5: 1 "Dit is het boek van de generaties (genealogie) van Adam". Niet het boek van de andere rassen.

Speciale boodschap: beëindiging van de rode fascistische communistische bezetting van de "systemische blanke supremacistische" natie. Priorij van Salem, Instituut voor Vredesstudies