Gods wet is alleen voor Israël, alleen voor de Adam-mens

Verspreid de liefde

(ZONDE IS OVERTREDING VAN DE WET, zie 1 Johannes 3: 4. Aan het einde van dit artikel denk ik dat je de conclusie mag delen dat "SIN" alleen van toepassing is op Israël, de rest kan niet met enige zonde worden toegerekend. We zien het bewijs van de gevolgen wanneer andere rassen aan dezelfde gelijke mate van wet worden gehouden, de gevangenissen zijn ermee gevuld. Zoals er staat "zij kunnen Mijn woord niet horen" en begrijpen Mijn wet niet.)

Enkel en alleen Adamische soort kan verantwoordelijk worden gehouden voor de manier waarop de niet-Adamische stammen worden geregeerd.

Artikel "Gods wet is alleen voor Israël", Priorij van Salem, Instituut voor Theologie, door Hon Prof Rev Stephen MK Brunswick

(Uit het Goede Nieuws van de Koninkrijksnieuwsbrief nr. 32, 2008)

"Want waar geen wet is, is er geen overtreding" (Romeinen 4:15)

"Want tot de wet was de zonde in de wereld; maar de zonde wordt niet toegerekend als er geen wet is." (Romeinen 5:13)

In dit artikel probeer ik een tiental verzen voor je op te stellen die duidelijk zeggen dat de wet exclusief is voor Israël. De meeste mensen weten dat feit al, maar eerst moet ik wat belangrijke achtergrondinformatie geven. We zullen lichtjes bespreken hoe de westerse christelijke naties van de afgelopen twee millennia worden geïdentificeerd als het letterlijke zaad van Israël waarop de wet van toepassing is. Dit zijn belangrijke onderwerpen aangezien het liefhebben van God, Zijn Woord en Zijn volk zulke kernonderwerpen van de bijbel zijn.

In deze generatie zeggen veel voorgangers dat Gods wet is afgeschaft. De rooms-katholieke kerk probeerde die bewering enige tijd te doen en probeerde mensen ertoe te brengen Gods woord niet te lezen, maar uitsluitend naar de criminele tirannen, pausen, kardinalen en bisschoppen te luisteren. De doelen van tirannen zijn altijd geweest om mensen onwetend te houden over Gods wet, want dat is hoe ze doden, stelen en vernietigen, door deze te overtreden. Net als in Romeinen 4:15 zien we dat als de wet niet meer bestaat, het voor iemand onmogelijk is om te zondigen en daarom niet langer een verlosser of lam nodig heeft om hun offer te zijn. Alleen de wet zegt dat we een bloedoffer nodig hebben voor onze zonden, de doodstraf is voor alle zonden, die begon met Adam.

Wat doen deze opstandige kerken van vandaag met de verzen:

"Zonde is overtreding van Gods wet" 1 Johannes 3: 4

“Door de wet is de kennis van zonde” Rom 7: 7, Rom 6: 1, Mat 5:19

De leerstellingen over dergelijke verzen bestaan niet meer sinds de immorele revolutie van de jaren zestig. Het werd te beledigend met de populaire seks- en interculturele niet-christelijke cultuur en pastors wilden geen tienden verliezen van de immorele mensen. We moeten terugkeren naar de fundamenten die onze naties groot hebben gemaakt en dat was Gods goede woordwet die onze mensen heeft geleid.

Alleen Israël kan zondigen omdat alleen Israël Gods woord heeft gekregen: de rest van de wereld is anders aangepakt. Het bewijs dat God trouw is aan Israël is het feit dat alleen de westerse christelijke naties Gods woord wet en onze God Jezus Christus 2000 jaar hebben gehad, omdat alleen zij Israël zijn, Gods uitverkoren volk dat de rest van de wereld zegenen en dient.

Dat verklaart de volgende verzen, waarom God ze op dit moment alleen verlost:

Romeinen 9: 4-5 luidt: "de ADOPTIE heeft betrekking op Israël ... en voor hun VLEES kwam Christus"
Matt 10: 6 luidt: "ga niet naar de andere ETNICITEITEN, maar ga liever naar de verloren schapen van het huis van Israël"
en Matt 15:24 luidt: "Ik ben niet gezonden, maar naar de verloren schapen van het huis van Israël."

“Want zo zegt de Heer GOD; Zie, ik, zelfs ik, zal zowel mijn schapen doorzoeken als ze zoeken. " Ezechiël 34:11
Christus kwam “om hen te verlossen die onder de wet waren, opdat wij de adoptie van zonen zouden ontvangen (Galaten 4: 5). Bovendien verklaart het Goddelijk verslag. Jezus kwam alleen om hen te verlossen die onder de wet waren (Galaten 4: 5)

De wet had betrekking op Israël en NIEMAND ANDERS ZOALS WE LEZEN in Psalm 147: 19-20: “Hij verkondigt zijn woord aan Jakob, zijn inzettingen en zijn oordelen aan Israël. Hij heeft zo met geen enkele natie gehandeld: en wat zijn oordelen betreft, ze hebben ze niet gekend. Looft de Heer. " Zie Psalm 78: 5, Psalm 103: 7, Jesaja 51: 7 en Exodus hoofdstukken 19, 20, 21, 22, 23 en 24 voor aanvullende schriftuurlijke bewijzen. De wet, zoals bevestigd door St. Paulus in Romeinen 9: 4 was exclusief voor Israël.

Christus zei dat velen zijn woord niet konden begrijpen of zelfs maar 'horen':

John 8:43 KJV “43 Waarom verstaat u mijn spraak niet? zelfs omdat je Mijn woord niet kunt horen. " In de volgende verzen verwees Hij naar hun genealogische stamboom. Zoals Peter ook herhaalde: 2 Peter 2:12 "Maar deze, als NATUURLIJKE BRUUTBEESTEN, GEMAAKT OM TE WORDEN VERNIETIGD, spreken kwaad over de dingen die ze niet begrijpen, en zullen volkomen omkomen in hun eigen verdorvenheid."

We promoten GEEN een Bijbelse zombie-apocalyps, maar het is onvermijdelijk dat God zoiets zal laten gebeuren. https://celticorthodoxy.com/2013/02/biblical-zombie-apocalypse/

De profeet Hosea vermeldt dat de 10 stammen van Israël gescheiden waren. In Jeremia 3: 8 staat dat Israël zowel werd weggestuurd als een scheidbrief ontving.
Israël werd toen VERZOENEN in Christus. Zie Hosea 2:16, Hosea 2:20, Hosea 3: 5, Jes 54: 5-8, Jes 62: 4-5, Jeremia 3:12; & Jeremia 14. De duidelijke boodschap van de profeten is dat YAHWEH volledig verzoend zou worden met Zijn bruid en dat een toekomstig huwelijk zou worden gesloten:

Want de Zoon des mensen is gekomen om te zoeken en te redden wat verloren was. - Lukas 19:10

Laat daarom het hele huis van Israël zeker weten dat God diezelfde Jezus, die u hebt gekruisigd, zowel Heer als Christus heeft gemaakt. - Handelingen 2:36

Het is onmiskenbaar om te weten wie het ware Israël is, aangezien het zegt dat de buitenaardse massa onze grenzen zou overstromen om te proberen onze zegeningen te delen. Ze zullen echter de bittere realiteit ontdekken die we van God hebben gekregen door onze relatie door Christus, Gal 3:29 'En als je worden Van Christus, dan bent u Van Abraham zaaden erfgenamen volgens de belofte. " Er zijn honderden andere "Identificatietekens" voor True Israel. 110 andere vrij onmiskenbare identificatietekens zodat u kunt zien wie Israël is en wie niet.

Speciale studie: taalkunde over het woord Adam: Awdawm Adam-kind, Adam-man etc.