*VIDEO: Doctors & Medical Experts Worldwide Warn Humanity Against Taking the COVID19 Vaccine

Verspreid de liefde

Update over de laatste informatie:

DRINGEND CDC-rapport over het Covid-19-vaccin, anafylaxie na m-RNA COVID-19

Wereldwijd waarschuwen artsen en medische experts de mensheid tegen het gebruik van het COVID19-vaccin

Priorij van Salem, Institute of Health

Zoals gespiegeld door World Doctors Alliance

Alle eer, samen met onze oprechte dank, gaat naar de oorspronkelijke bron van deze video. Vind en ondersteun hun werk hier:
https://worlddoctorsalliance.com/

Originele titel: Ask The Experts: Covid19 Vaccines

Beste vrienden in Christus,
We hebben een heel belangrijk bericht voor je.
Ben je klaar om te zien dat mensen een permanente verandering van hun DNA krijgen, hun DNA veranderen om op een nieuwe, niet-geteste manier te worden aangepast, waardoor deze aandoening permanent bij al hun nakomelingen wordt veroorzaakt? Het zogenaamde Covid-vaccin zal (of is in sommige landen al de wet dat het moet worden ingenomen) de EERSTE TEST van mRNA-vaccins zijn.
 Er werd gezegd dat er nooit een coronavirusvaccin zou kunnen komen, maar president Bush heeft het SARS-programma naar voren geschoven en alle vaccinproducenten vrijgesteld van rechtszaken. Sindsdien heeft de medische farmaceutische industrie 18 jaar lang geprobeerd een coronavirusvaccin te maken, en dat mislukte bij elke stap. In elke studie die werd uitgevoerd met vergelijkbare immuunsystemen van gastheerdieren (fretten, konijnen enz.) Die het immuunsysteem van volwassen mensen nabootsen, waren de resultaten hetzelfde. Ze eindigden elk met een paradoxale immuunrespons waarbij de antilichaamspiegels die erg hoog waren, de infectie feitelijk versnelden, het veel erger maakten, en lieten de stukjes van het virus de cel binnendringen en in het DNA van de cel worden opgenomen. ontvanger van dat vaccin door een proces dat transductie wordt genoemd. Die transductie plaatst onomkeerbaar een fragment van dat virus in je DNA en transformeert je cellen. Hoewel dit overal bekend is, is toch gekozen voor het coronavirusvaccin. De "noodsituatie" heeft het mogelijk gemaakt dat dit hoe dan ook doorgaat, en het is uitgebreid met meer nieuwe experimenten die nog nooit zijn gedaan.
Het nieuwe vaccin omzeilt de normale testperiode van 5 jaar en haast zich om ons allemaal proefkonijnen te maken. Om de zaken nog erger te maken, zullen ze het als RNA inzetten voor verschillende andere niet-geteste methodologieën (gebaseerd op korte termijn informatie, niet op lange termijn studies naar nieuwe auto-immuunziekten die voortkomen uit deze permanente DNA-verandering).

Hoor het van de experts wat ze te zeggen hebben over het nieuwe, niet-geteste (allereerste op tal van niet-geteste methodologieën) met een vals vaccin:
https://orthodoxchurch.nl/2020/12/doctors-medical-experts-worldwide-warn-humanity-against-taking-the-covid19-vaccine/

Honderden medische experts hebben de bovenstaande video onderschreven, en velen van hen zijn de belangrijkste sprekers. Deze informatie is niet direct beschikbaar en wordt gecensureerd door Big Tech, dus het is aan jou om deze door te sturen.