3% gevaccineerd zijn nu kreupel! DRINGEND CDC-rapport over het Covid-19-vaccin, anafylaxie na m-RNA COVID-19

Verspreid de liefde

Priory of Salem, Institute of Health heeft de volgende waarschuwing gepubliceerd aan onze aangesloten leden en studenten. (Juridische disclaimer: deze informatie is niet bedoeld om een ziekte te behandelen, diagnosticeren of genezen. Als deze informatie het publiek bereikt, zijn we wettelijk verplicht te zeggen dat u uw arts hierover moet raadplegen.) Daarnaast publiceren we dit WAARSCHUWING VAN MEDISCHE PROFESSIONALS EN DESKUNDIGEN over het nieuwe niet-geteste mRNA-Covid-vaccin.

Volgens de CDC hebben 3% reacties als deze en kunnen ze niet meer aan het werk.

Positieve gezondheidswerkers die links en rechts kreupel zijn, houden van hun werk, zijn meestal jong en gezond. De incidenten van de Bell's Palsy zijn gruwelijk en wijdverbreid, maar die laten we niet zien. Hier zijn videoverhalen van verschillende mensen die de stuiptrekkingen na vele dagen niet kunnen stoppen:

Een 33-jarige verpleegster die het Covid-vaccin nam:

Verpleegsters van in de veertig

 

De laatste update van de testresultaten vindt u hieronder:

DRINGEND CDC-rapport over het Covid-19-vaccin, anafylaxie na m-RNA COVID-19

Dit CDC-rapport laat zien dat 3% van degenen die deze maand (december 2020) het covid-vaccin hebben genomen, anafylaxie hebben gehad. Het CDC-rapport zegt dat dit betekent dat ze dat waren "** niet in staat om normale dagelijkse activiteiten uit te voeren, niet in staat om te werken, vereiste zorg van arts of zorgverlener".

Links naar het rapport, evenals een screenshot van dit deel van de zijn hieronder.

U kunt het rapport over anafylaxie na m-RNA COVID-19 bekijken op: https://www.cdc.gov/vaccines/acip/meetings/downloads/slides-2020-12/slides-12-19/05-COVID-CLARK.pdf

Spiegel van bestand, voor het geval het offline gaat:

05-COVID-CLARK CDC-rapport

 

Nog een belangrijk FDA-rapport van FDA.GOV:

http://supremelaw.org/authors/fda.gov

http://supremelaw.org/authors/fda.gov/log.txt

OPMERKING GOED:  geen wijzigingen op pagina 17 gedurende meer dan een maand
(12/8/2020 tot 1/13/2021): bestandsgroottes in bytes zijn identiek

korte definities van de bovenstaande medische termen:

Een vaccin Supercenter in Californië moest worden gesloten omdat te veel medische hulpverleners extreme allergische reacties vertoonden tijdens hun drive-thru-service:

 

Het Vaccine Super-station in San Diego moest op dag 2 tijdelijk worden gesloten.
Zoals getoond op ABC 10 NIEUWS: https://www.youtube.com/watch?v=yDibtrwDD9w

"Vaccination Super Station" in San Diego, dat net deze maandag is geopend moest afsluiten omdat ze in korte tijd 6 extreme 'allergische' reacties hadden.

Ze zeggen echter dat het gewoon pech was, en gebruikten een andere partij vaccins en heropend.
Let op het doel van de site, hoewel het voorlopig alleen voor medisch personeel is.
Dit Vaccin Supercenter is pas maandag geopend. Het is pas DAG 2 en ze moesten al stoppen.

Er is een lange weg te gaan voor dit nieuwe soort systeem-mRNA permanente DNA-VERANDERENDE injecties die nog niet eens een fractie van de normaal vereiste testen hebben ondergaan (5-10 jaar testen).

De vaccinproducenten beweren dat ze de komende 2 jaar de minimale tests zullen doen. Alleen vanwege de noodsituatie mogen ze het rollen doen

Wat voor soort allergische controle moeten ze doen? Vergelijken met DNA-therapiereacties? Slechts weinigen hebben deze ooit in de menselijke geschiedenis ondergaan.

Het werd goedgekeurd in een noodsituatie, waarbij normaal gesproken 7-10 jaar zou zijn voor dit nieuwe mechanisme en 5 jaar voor een nieuwe formule in totaal. Ze drongen echter door na slechts 2 maanden testen van mensen (waar de CDC en FDA allebei lieten zien dat 3% van de mensen verwondingen opliep waardoor ze niet meer normaal zouden functioneren).
Vaccins tegen het coronavirus werden de afgelopen 15 jaar over het algemeen meerdere keren verlaten, hoewel Amerikaanse presidenten de makers beschermden tegen rechtszaken over letsel. Dit was omdat het in alle gevallen van Coronavirus-vaccinproeven faalde tijdens de dierproeven. Dieren met een vergelijkbaar immuunsysteem als mensen ontwikkelden allemaal auto-immuunproblemen die het virus later 10x erger maakten, in Latere Stadia.
Er zijn geen gegevens op de lange termijn, alleen talloze medische en vaccinexperts op dit gebied waarschuwen er allemaal voor, en worden het zwijgen opgelegd op platforms zoals Bright Eon enz.
Als je het rapport van FDA.GOV niet leuk vindt, klaag dan niet bij ons, want het is hun rapport voor het publiek.
Medische experts hebben gewaarschuwd voor deze uitrol van heinde en verre. Slechts veel van hen worden vrij ver gecensureerd en bewaard op andere platforms zoals www.brighteon.com
via Brant Griner
'Dit is wat het Pfizer covid19-vaccin mijn moeder heeft aangedaan. Iedereen bidt alsjeblieft voor haar. Ze is als laatste in het ziekenhuis opgenomen. En wees voorzichtig met het nemen van het vaccin. Ik weet zeker dat het goed is voor sommige mensen, maar je moet erover nadenken of dit vaccin het nemen waard is? Het is niet voor mij.
Update: 1-11-21 mijn moeder had gisteravond een slechte nacht, maar vandaag was het een beetje beter voor haar. Ze weten nog steeds niet hoe ze dit probleem moeten behandelen. De MRI-resultaten kwamen vandaag goed terug
Update#2 1-11-21
Ik denk dat we elkaar te vroeg hebben gesproken. Mam heeft net weer een ernstige aflevering gehad en ze denkt dat het erger wordt als de shakes komen. Ik zal proberen de video toe te voegen die ze me zojuist heeft gestuurd. Sorry voor de slechte kwaliteit van de iPhone naar Android doet het niet goed via sms-berichten
Update 1-12-21
Mam wordt vandaag nog erger en heeft nog steeds geen antwoorden van doktoren om dit op te lossen. Bid alsjeblieft voor haar, ik kan het niet uitstaan om mijn moeder op deze manier te zien, ik wil graag huilen, wetende dat ik niets kan doen om haar te helpen. Neem alsjeblieft niet het covid19-vaccin. Ik voeg een derde video toe die ze me zojuist heeft gestuurd. "