Verbonden grootvaders van Rev Stephen MK Brunswick, Confederacy Soldiers

Verspreid de liefde

Van Rev Dr Stephen MK Brunswick, op ons kantoor aan Dixieland Rd: 

Hier tellen alleen mijn voorouders van de Amerikaanse Confederatie, degenen die als soldaten vochten. Dit zijn meestal gewoon GG Grandpa. Sommigen waren echter GGG (3x!), En een daarvan is mijn GGGG-opa.
(Mijn Verbonden Amerika Nott Lines zijn de oprichters van de oorspronkelijke regering van Amerika als een "Perpetual * Confederation" (voor en na de Engelse dominantie als de echte de jure regering van Amerika voordat de staten veranderden in bedrijfsentiteiten) en de familie in Virginia en South Carolina (Dr. Josiah Nott, verhuisde naar Alabama) leidde de grootste antropologische studies (boeken worden nog steeds gebruikt in eugenetica-studies, medische zaken tegen gemengde huwelijken enz.). Dr. Josiah C Nott was een Zuidelijke chirurg en directeur van meerdere ziekenhuizen in Alabama). Deze andere wapens zijn van mijn Geconfedereerde GG Grootouders die Geconfedereerde soldaten waren (meestal officieren) in Tennessee, South Carolina, en nog meer in Alabama.
Opgemerkt moet worden dat alle staten soevereine landen waren en de Amerikaanse grondwet zelf zegt nog steeds dat de federale agent alleen een Republikeinse regeringsvorm moet garanderen voor elke staat, en dat de macht in de staten ligt, niet in de centrale regering.
In ieder geval noem ik graag de zuidelijke erfenis waarvoor deze mijn grootouders hebben gestreden.
               
Opa Williams / Engelse Adel Opa Howle / Welsh Adel

                                   

Opa Nott / Saxon-Norman Nobility Grandpa Cochrane / Scottish Adel

Opa Barker / Engelse adel
Haal onze hoeden! MAAK DIXIE OPNIEUW GROOT