Het beëindigen van de rode fascistische communistische bezetting van de "systemische blanke supremacistische" natie. Priorij van Salem, Instituut voor Vredesstudies

Verspreid de liefde

Een korte lezing door Rev Dr Stephen MK Brunswick, Dean, Priory of Salem, Institute of Peace Studies:

https://www.youtube.com/watch?v=VhKHOAfiK6k 

Tot de immigratiewet van 1965 bleef het precedent dat alleen blanken Amerikaans staatsburger konden worden. Mensen die in de jaren zestig na Obama op Hawaï zijn geboren, zijn ook pas in de jaren negentig van hun Amerikaanse staatsburgerschap ontdaan. Dit is wanneer we een natie van wetten zijn in plaats van een natie van chaos.

In 1923 had het Amerikaanse Hooggerechtshof besloten dat "die niet afstammen van Adam / White" geen Amerikaans staatsburger konden worden. Dit omvatte een oordeel dat degenen uit India niet tot het echte Kaukasische Arische bijkantoorras behoren. In deze zaak van het Hooggerechtshof "VS vs BHAGAT SINGH THIND" werd de wet uit 1790 aangehaald dat alleen "vrije blanken" staatsburger kunnen zijn, en overtuigend aan die wet heeft de Indiër zijn staatsburgerschap afgestaan. Deze zaak schiep het precedent dat alle Sikhs in Amerika ook ontdaan zijn van hun Amerikaans staatsburgerschap. Tot de immigratiewet van 1965 bleef alle (niet-blanke) immigratie uit de derde wereld naar Amerika verboden en bleven de vereisten van naturalisatie en burgerschap exclusief voor blanken. Tot 1968 hadden de meeste Amerikaanse staten wetten tegen gemengde huwelijken, en 28 staten bleven met wetten dat het een misdrijf (5-10 jaar gevangenisstraf) is voor een zwarte om met een blanke te trouwen. Deze en andere christelijke wetten in Amerika, zoals de wetten tegen sodomie, worden aangestipt in de video van Dr. Brunswick.

Trotski liep toen ruim voor op de curve hij vond de term 'racisme' uit en stuurde zijn zwarte Afro-Amerikaanse leger opgeleid in Rusland als ambassadeurs van het communisme om Amerika te bezetten (het allereerste begin van het Gog-Magog-leger). Ze zetten het huidige Red Fascist-bezettings-playbook op dat wordt gebruikt door Antifa, BLM en andere fanatieke linkse communistische groeperingen. Dan zou iedereen die zelfs van racisme wordt beschuldigd (of er nu enig bewijs is of niet) door de staat worden geëxecuteerd. In veel gevallen verliezen mensen hun baan en worden levens vernietigd, hoewel ze hun hele leven hebben gestreden voor zwarte empowerment, slechts één uitspraak werd verdraaid om een alternatieve betekenis te krijgen door de radicaal linkse communisten. Het enige wat ze hoeven te doen is het woord uitspreken. Ze gebruiken de meest favoriete Rode fascist Communistisch ideologisch woord 'racistisch'. Degenen die deze ideologische aanval najagen (gericht in vooroordelen tegen Europese afstammelingen van christenen) moet worden onderzocht voor Felony Conspiracy met de verboden Antifa en andere communistische terroristische groeperingen. God zei dat slechts 1/6 van dit buitenlandse leger zal ontsnappen, de andere 5 / 6e zullen graven vinden.

Er is geen statuut van beperkingen op fraude en het verstrijken van de tijd geeft deze valse burgers nu dus geen recht op wat ze hebben gekregen. Maar om te bewijzen dat we om iedereen geven, heeft niemand geprotesteerd. Ons vreedzaam gedrag zou geprezen moeten worden en we zouden enige gelijke gerechtigheid moeten beginnen te zien nu er al heel lang misbruik plaatsvindt en heel ver in de andere richting gaat. Er moet tenminste enige gelijke waarheid en verzoening worden hersteld in het regeringssysteem, met zijn politieke open en officiële vleugel van het staatsbeleid. Alle christenen moet overwegen betrokken te zijn bij de politiek om eerlijkheid, nuchterheid en het winnen van de goede orde van onze Gods wet te helpen brengen in het licht van de verloren chaos.

Sinds de 'War on Poverty' van 1965 die onder president Johnson en het Amerikaanse Congres werd geïnitieerd, hebben zwarten meer dan 15 biljoen dollar aan herstelbetalingen voor slavernij ontvangen. Dit heeft de openstaande problemen echter niet opgelost.

The forced (integration) mixing programs have costed untold Trillions more. Each time a new program is launched it creates so many problems that more are required to deal with the new chaos. The results of such programs have not amounted to an overall reconciliation, but (as is shown daily even by the leading sports figures and other leaders, including Oprah, and several former Obama cabinet members calling for total extermination) has proven to feed the case that it has only fed the problem. The solution is proven on each case that the true peace comes through peace with God, and God told us all "Kom uit hun midden en weest afgescheiden". Al deze groepen willen een eigen regering die niets te maken heeft met de White Society, en vooral niets te maken heeft met onze christelijke beschaving die we kennen van Engels gewoonterecht en andere systemen van wet en orde van de Europese christelijke naties. Zelfs op de universiteit van Harvard zeggen ze "witheid moet worden uitgeroeid" om zwarten zich vrij te laten voelen.

More:

Het beëindigen van de rode fascistische communistische bezetting van de "systemische blanke supremacistische" natie

We citeren alleen wat de reguliere sportfiguren enz. De "Systemic White Supremist Nation" noemen. Ze zeggen ook dat, omdat Amerika door hen is gesticht en alleen voor hen, dit de reden is waarom ze plunderen, monumenten vernietigen, buigen / knielen en het volkslied, de vlag en de wetten niet respecteren, en hun trouw beloven aan de Rode Fascist. geforceerde integratiemensen, buigend in trouw aan Antifa en buigend in trouw aan de LGBT-anti-familieorganisatie die zichzelf Black Lives Matter noemt.

Kijk en luister naar het goede nieuws hoe dit zal eindigen:

RODE FASCIST LGBT-DICTATORS Heffen hun absolute ideologische vlaggen boven alle regeringsgebouwen, steden dwingend beleid te maken dat burgers dwingt om te stoppen met het respecteren van hun gevestigde religie, wat zegt dat alle zonden moeten worden afgewezen, beleden en waarvan berouw moet worden getoond.

We hebben nu honderden foto's en video's van halfnaakte mannen in lingerie (en soms volledig naakt) die seksuele gebaren en seksuele dansen doen op de basisschool. Dit maakt deel uit van de “verplichte” “veiligheidstraining” en “mensenrechten training” voor de kinderen. In de helft van de staten in de VS wordt dit nu ondertekend door gouverneurs of andere betwist door Renegade-rechters (aangesteld door de illegale vreemdeling Obama) en tot ongrondwettelijke en ondoorgrondelijke dwangmisdrijven tegen alle wetten gemaakt.

In veel regio's vereisen de schooldistricten nu minimaal 10 keer per jaar dat alle studenten worden bezocht, en ze krijgen allemaal op zeer jonge leeftijd gelijkelijk een "seksuele identiteit" -training. Ze zeggen dat dit is om de gevoelens van schaamte te verminderen. De bezoeken zijn uitsluitend te horen van de ene kant, van de "trots opvoeders", van deze goedgekeurde groepen zoals deze op deze foto's, die de kinderen hun absolutistische fanatieke ideologie bijbrengen, hoewel het indruist tegen de wetenschap en de basisgezondheid:

 

Dit is allemaal een ontkenning van de mensenrechten van christenen om zich te verenigen op basis van de criteria van hun geloofsbelijdenissen, dat alle zonden moeten worden afgewezen en dat mensen kunnen worden genezen van elke vorm van zonde. Pastors worden bedreigd door deze pretendenten in de regering, en gebruiken kleur of wet (ongrondwettelijke wetten) om een nieuw geloofssysteem lastig te vallen en af te dwingen, waarbij alle andere religies worden verboden. De gelovigen (die in elke kerk over de hele wereld altijd de definitie van zonde hadden om deze en andere seksuele zonden te omvatten) worden geterroriseerd. Dit is echter niet exclusief voor religie, aangezien zelfs artsen mishandelden en dreigden met het citeren van wetenschappelijke feiten zoals:

je bent "200 KEER MEER WAARSCHIJNLIJK OM HIV TE KRIJGEN", en vele andere meer dodelijke besmettelijke ziekten, 15 keer dodelijker dan het roken van sigaretten, en toch geeft de regering geen waarschuwing, maar dwingt ze juist het tegendeel af.

Aan de macht zijnde afvalligen promoten deze ongezonde praktijken, om één belangrijke reden: het wordt gedaan met haat en de bedoeling om de christelijke samenleving te vernietigen, en wordt gedaan met extreme vooroordelen jegens alle instellingen van religie.

De VS "verbiedt de vrije uitoefening van religie", sodomie mag geen zonde worden genoemd, maar moet worden geprezen / AANBIDDEN als goed, anders laat het Congres je in de gevangenis gooien of erger!

 

Disney stelt een nieuw absolutistisch biseksueel hoofdpersonage aan

Dit maakt allemaal deel uit van de rode bezetting van onze christelijke rechtsmaatschappij. We weten dat BLM ook is opgericht door 2 lesbiennes. Hier is een nieuw Disney Demonic scheel LGBT-personage dat is gestuurd om onze kinderen te manipuleren, te hersenspoelen en te controleren.

We bidden om vrijheid om te doen wat in het Nieuwe Testament wordt herhaald: "kom uit hun midden en weest afgescheiden" EN "alle naties leren de geboden (de grote opdracht) te gehoorzamen."

Bij Watchman News nam dr. Brunswick zijn versie op van de Soon Ending of their RED FASCIST Occupation. Ze geven allemaal toe dat ze hier zijn https://www.youtube.com/watch?v=VhKHOAfiK6k

Volgens rapporten heeft Disney geschiedenis geschreven met zijn eerste biseksuele hoofdpersonage in een kindershow. Luz Noceda, de 14-jarige hoofdrolspeler in de animatieserie van Disney Channel "The Owl H…

 

Blanken zijn bang om te protesteren, omdat ze racistisch zullen worden genoemd en hun baan zullen verliezen. Deze gedwongen mengende ideologie is de cultusstaatsreligie die door de communisten is ingebracht. De "systemische blanke supremistische" natie wordt aangevallen en bezet. In 1923 herhaalde het Hooggerechtshof de wet van 1790 dat alleen blanken staatsburger kunnen zijn. Pas bij de immigratiewet van 1965 werd een deel daarvan opgeheven. De invasie en bezetting van de "systemische blanke supremistische" natie staat op zijn hoogtepunt. We kunnen hier niet veel meer over zeggen, alleen de citerende toonaangevende sportfiguren enz.

 

Meer gerelateerde artikelen:

Wat kunt u nu doen? Stuur deze e-mail door naar iemand waar je om geeft. Gebruik misschien "google translate" van de online versie van dit bericht zoals gevonden op https://orthodoxchurch.nl/ You can join our Templar Order anywhere in the world. Join the Priory of Salem – Institute of Peace Studies, or for now help the persecuted Europeans who have been undermined for agreeing with our lawful US President. Join our Europeanen en Britten voor Donald Trump Group.