Zal Juneteenth ooit eindigen? van Dixie Heritage

Verspreid de liefde
De faculteiten van Washington en Lee University bespraken een resolutie om alle verwijzingen naar de Confederacy en Lee van de campus van de Liberal Arts College in Lexington te verwijderen, evenals naar de naam van de school.
Tijdens de virtuele bijeenkomst woensdagavond is geen actie ondernomen. Maar de meer dan 100 hoogleraren van niet-gegradueerden en rechtenstudenten die de vergadering bijwoonden, zijn van plan om tegen het einde van de maand een formeel verzoek te sturen naar de president van de school en de raad van bestuur.
De school is genoemd naar George Washington, een vroege weldoener, en Robert E. Lee., De voormalige Zuidelijke generaal en president van de universiteit die begraven ligt in een kapel in het hart van de campus.
Tegen het einde van de maand zal er een petitie aan W&L President Will Dudley en aan het bestuur worden opgesteld.
Ook werd besproken om afgestudeerden de mogelijkheid te geven een diploma te ontvangen zonder de portretten van Washington en Lee.
IN DE BUURT RICHMOND
Verbonden standbeelden langs Monument Avenue begonnen naar beneden te komen. Woensdag verwijderden de bemanningen het standbeeld van Stonewall Jackson en donderdag kwam het monument van Matthew Fontaine Maury naar beneden.
POLITICI VERTROUWEN NIET OP DE STEMMERS
De Mississippi State Legislature heeft zondag gestemd om de staatsvlag te vervangen.
Het wetsvoorstel werd aangenomen met 91-23 stemmen in de Kamer en 37-14 in de Senaat.
Gouverneur Tate Reeves, die zaterdagochtend zei dat hij de wetgeving zou ondertekenen, deed dat dinsdag, waarmee hij zijn eerdere verzet tegen het veranderen van de vlag ongedaan maakte.
Mississippians zullen bij de verkiezingen van november stemmen over een vervangende vlag. Volgens de wetgeving kan het behouden van de huidige vlag geen optie zijn.
ALABAMA GOUVERNEUR KEERT OOK DE KOERS OM
Kay Ivey kondigde via haar persagent aan dat ze openstaat voor het bespreken van veranderende vakanties in Alabama, maar zei dat de kwestie uiteindelijk door de wetgevende macht zou moeten worden beslist.
IN GEORGIA
Oz Nesbitt, voorzitter van de Rockdale County Commission, kondigde dinsdag aan dat hij van plan was om het monument uit 1913 te verwijderen op het terrein van het Rockdale County Courthouse dinsdag om 22.00 uur.
"Ik heb een beslissing genomen door de uitvoerende macht om het Confederate monument hier op het terrein van het gerechtsgebouw in het hart van Olde Town Conyers te verwijderen", zei hij in een video op de Facebook-pagina van de provincie.
Met andere woorden, de heer Nesbit is een zwarte man die het op zich heeft genomen om een monument te vernietigen zonder rekening te houden met de publieke wens, zonder juridische procedure, zonder een stemming van de Commissie die hij voorzit, en dit te doen wetende dat hij een Staatswet die het monument beschermt.
We hebben de gouverneur gevraagd de staatspolitie in te zetten om dhr. Nesbitt als hij zijn dreigement nakomt. We houden geen adem in.
OOK IN GEORGIË
Door een standbeeld in Lawrenceville ter ere van de Confederatie "openbare overlast" te noemen, heeft de advocaat van Gwinnett County heeft een verzoek ingediend om het monument van het Stadsplein te laten verwijderen.
Brian Whiteside, de advocaat-generaal van Gwinnett, zei dinsdag in een klacht dat verplaatsing van het monument "letsel en onrust zal voorkomen en tegelijkertijd het monument zal beschermen en behouden in overeenstemming met - en zelfs naleving van - de Georgische wet."
Dit is een belangrijke zaak, want als deze petitie wordt ingewilligd, zal het een precedent scheppen dat men alleen voor mogelijk zou houden in een bizzaro-tegenovergesteld alternatief universum. dwz de monumentenbeschermingswet van de staat zou nu kunnen worden gebruikt om alle monumenten te verwijderen waarvoor de wet werd aangenomen om te beschermen.
IN TEXAS
Black Lives Matter, die nog niet zijn toevlucht heeft genomen tot geweld, is een petitie gestart om het enige Zuidelijke monument in Texas te verwijderen dat vrouwen omvat.
Het is het monument uit 1918 in het centrum van Texarkana.
Volgens de petitie vindt de groep dat "dit symbool niet langer verenigbaar is met de waarden en principes van moderne inwoners van Texarkana."
DE OOM VAN GEORGE FLOYD GAAT NA VLAG
Selwyn Jones, wiens zus de moeder van George Floyd was, is een van de weinige zwarte inwoners die in de prairiestad Gettysburg, South Dakota, wonen. Maandag eiste hij dat de gemeenteraad het logo met de Zuidelijke vlag op stadsschilden en politie-uniformen zou veranderen.
"Bill, we hebben echt de Zuidelijke vlag op onze politie-uniformen?" Jones zei tegen burgemeester William Wuttke: "Man, dat moet weg."
De burgemeester reageerde met: "We zullen het wel zien."
Dus Jones bracht buitenspier binnen en op dinsdag. Burgemeester Wuttke heeft gemeld dat de politie "aan iets anders werkt", maar het gebeurt tegen zijn wil en tegen de wil van bijna iedereen in de stad van ongeveer 1.200 die willen dat de buitenstaanders gewoon de stad uit komen.
Zip-a-Dee-Doo-Dah
My oh my, Disneyland's iconische Splash Mountain-rit, gebaseerd op de film Song of the South uit 1946, zal worden herbouwd rond de film The Princess and the Frog uit 2009, die zich afspeelt in New Orleans en met Disney's eerste zwarte prinses, Tiana.
Volgens Disney zijn oom Remus en Brer Rabbit racisten!
PRESIDENT TWEETS TEGEN “STOMP”
President Trump heeft de Democraten maandag veroordeeld wegens een poging om de naam van John Wayne van een vliegveld in Californië te verwijderen.
Hij bekritiseerde ook de Princeton University vanwege het besluit van maandag om een monument ter ere van president Woodrow Wilson te hernoemen.
ONDERTUSSEN
Het leger, de marine en het marinekorps hebben allemaal opnieuw verboden uitgevaardigd bij het tonen van de zuidelijke vlag. Maar dat was niet goed genoeg voor het Congres.
Leden van de House Armed Services hebben woensdag unaniem een amendement aangenomen op de defensiebeleidswet van 2021 die de weergave van de zuidelijke gevechtsvlag op alle eigendommen van het ministerie van Defensie zou verbieden.
President Trump handhaaft tot dusver zijn vetorecht van dit jaar van de $740 miljard jaarlijkse defensiebeleidswet over een bepaling die door de Senaat is aangenomen en die vereist dat het ministerie van Defensie de basissen en andere militaire middelen hernoemt die zijn vernoemd naar Zuidelijke leiders.
Dit wordt beschouwd als "must pass" -wetgeving. Daarom zijn deze maatregelen er specifiek aan verbonden.
BASISNAMEN HEBBEN OPENBARE STEUN
Uit recente peilingen blijkt dat veel meer Amerikanen de namen willen behouden dan ze te schrappen. De overgrote meerderheid van de Republikeinen wil geen verandering.
SLAPERIGE GRIEZELIGE OOM JOE BIJ MONUMENTVERWIJDERING
Voormalig vicepresident Joe Biden zei dinsdag dat Confederate gedenktekens en andere dergelijke aanstootgevende of "onsmakelijke" beelden moeten worden verwijderd. Maar hij trok de grens bij figuren als George Washington en Christopher Columbus. Die beelden zouden moeten blijven.
NIET-ERFGOED NIEUWS MET BETREKKING TOT HET ZUIDLAND:
Ten minste vijf doden in Massive Quake
De zuidkust van Mexico werd opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 7,4 op de schaal van Richter, die werd gevolgd door 147 naschokken. S
Ziekenhuizen verliezen bod om prijzen geheim te houden
De regering-Trump heeft gisteren een juridische overwinning behaald toen een Amerikaanse districtsrechtbank partij koos tegen ziekenhuisgroepen die nieuwe regels hadden aangevochten die hen verplichten de prijzen bekend te maken waarover zij met verzekeraars onderhandelen. Die tarieven werden lange tijd beschouwd als handelsgeheimen, en critici van het nieuwe beleid vrezen de uitspraak, waardoor de toch al worstelende ziekenhuisindustrie nog meer onder druk komt te staan. "Dit kan heel goed groter zijn dan de gezondheidszorg zelf", tweette president Trump. De American Hospital Association zegt van plan te zijn in beroep te gaan tegen de beslissing.
California Rules Trucking Must Go Electric
Noem het "emissie" onmogelijk. De Golden State is de eerste in Amerika die de vrachtwagenindustrie dwingt om emissievrij te gaan, waarbij alle nieuwe vrachtwagens in de staat tegen 2035 elektrisch moeten zijn. Andere staten zullen naar verwachting het voorbeeld van Californië volgen.
MOGELIJKE BODENKEUZE
Ze had een harde jeugd en sloot zich later aan bij de Nationale Garde van Illinois. Ze verloor haar benen bij een raketgranaatontploffing in Irak in 2004. Ze is gekozen in beide huizen van het Congres en werd de eerste senator die tijdens haar ambtsperiode beviel, evenals een van de weinige vrouwen van kleur. ooit om in de Senaat te dienen. Ze is Tammy Duckworth, en zij is een van de kandidaten die Joe Biden overweegt voor vice-president.
Toen senator Duckworth om een opmerking vroeg, zei hij: "Ik kan me tegen Trump verzetten op een manier die anderen niet kunnen."
BODEN WINNENDE FONDSENWERVING
Joe Biden en de Democratische Partij hebben Trump en de Republikeinen voor de tweede opeenvolgende maand in juni uitgehaald, met een trek van $141 miljoen. De campagne van Trump bracht $131 miljoen op. Beide totalen waren bijna het dubbele van de cijfers voor mei.
Airbus is van plan het personeelsbestand te verminderen, waarvan het aantal overeenkomt met een kleine stad. Het aantal, zei de vliegtuigfabrikant, zal 15.000 zijn. De reden hiervoor is de sterke daling van de vraag naar commerciële vliegtuigen, veroorzaakt door de duikvlucht. Rivaliserende Boeing Co.
DE POLITIE IS GEWELDIG VOOR PUNT VAN GELACH
De Miami Herald heeft via een verzoek om openbare registers bodycam-beelden verkregen van de reactie van de politie op een protest op 31 mei.
"Klop maar, kleintje," hoor je een officier zeggen nadat hij op een demonstrant heeft geschoten. Toen vroeg een officier een andere of zijn lichaamscamera uit was, en de tweede officier zei ten onrechte dat dit zo was. "Heb je me die moeders zien neuken?" zegt een van de agenten op de video.
'Ik heb die ene f-eh gekregen,' antwoordt de andere officier, terwijl de twee agenten lachen.
Een politieagent uit Fort Lauderdale die op video werd vastgelegd en die een knielende demonstrant leek te duwen tijdens hetzelfde protest werd eerder deze week opgeladen met batterij.
Ook vastgelegd op video, wordt een politieagent in Miami geconfronteerd met discipline nadat hij een vrouw in het gezicht heeft geslagen.
CHAZ / CHOP NIET MEER
De politie kwam met bot geweld binnen, naar verluidt zelfs kinderen vergassend, om het uitvoerende bevel van de burgemeester om de straten vrij te maken uit te voeren.
ROBOT-UMPIRES?
Deze is een beetje buiten. Fans, slagmensen en zelfs scheidsrechters weten al lang dat een goede catcher een bal in een slag kan veranderen. In feite zagen 22 MLB-werpers in 2019 meer dan 50 procent van de pitches die ballen hadden moeten worden genoemd strikes, dankzij catchers die de kunst van het inlijsten onder de knie hadden. Maar terwijl het subtiel verschuiven van hun lichamen om een bal te laten lijken alsof deze zich in de slagzone bevindt, het menselijk oog voor de gek kan houden, test MLB nu RoboUmp.
GESLAAGD @ 98
Carl Reiner, een van de meest productieve entertainers in de geschiedenis van de showbusiness, stierf maandagavond in zijn huis in Beverly Hills.
HERSTEL? OF INSTORTEN?
De Amerikaanse werkloosheid daalde in juni tot 11,11 TP1T, terwijl de economie 4,8 miljoen banen toevoegde, meldde de regering donderdag. Maar het herstel van de arbeidsmarkt hapert mogelijk al vanwege een nieuwe ronde van sluitingen en ontslagen als gevolg van een "heropleving" van het coronavirus.
Vergrendelen en herhaaldelijk opnieuw openen
The Babylon Bee rapporteert een onderzoek onder vooraanstaande artsen die het er unaniem over eens waren dat de overheid het beste antwoord op COVID-19 is om alles op slot te doen, dan weer te openen, dan weer op slot te doen, dan weer te openen en dat gewoon te blijven doen totdat iedereen volledig verliest hun gedachten. "De wil van de mensheid om te leven is niet oneindig", zei dr. Fostein van Columbia Medical University. "Ik ben er zeker van dat we de collectieve menselijke geest tot een fijn poeder kunnen vermorzelen met nog een paar afsluitingen en heropeningen."
Fostein zegt dat de mensheid op schema ligt om een collectieve zenuwinzinking te krijgen na nog een aantal lockdowns en heropeningen, waarvan artsen het erover eens zijn dat dit zal leiden tot een nieuw tijdperk van compliance. "Op dat moment kunnen we iedereen gewoon vastbinden, verdoven en doen wat nodig is om Amerika weer op het goede spoor te krijgen."
Artsen verdedigden de "lockdown-reopen infinite loop" -strategie, daarbij verwijzend naar het feit dat niet iedereen absoluut naar elk woord luistert dat ze zonder twijfel zeggen. "We zijn het zat om ondervraagd te worden", zei dr. Whiltern van de Newbury Medical Authority. "Het wordt ook geweldig om te zien hoe iedereen gek wordt."
De meeste artsen denken dat de eerste stadia van een zenuwinzinking al begonnen zijn. 'Mensen zijn het natuurlijk behoorlijk kwijtgeraakt. Plunderen, tante Jemima afzeggen, standbeelden van legitieme Amerikaanse iconen afbreken, proberen de politie af te schaffen… maar dit is nog maar het begin. We kunnen het beter doen. We zullen het beter doen. "
EEN ECHTE STATENMAN, GEEN POLITICUS
Robert Livingston Jr. was van 1977 tot 1999 een Amerikaanse vertegenwoordiger van Louisiana. Hij werd gekozen als Newt Gingrich's opvolger als voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, een positie die hij afsloeg.
Tijdens zijn laatste jaren op het congres was Livingston een groot voorstander van de afzetting van Bill Clinton.
Als commandant van de verschillende milities tijdens de Revolutionaire Oorlog diende generaal George Washington zijn land zonder compensatie, met uitzondering van een vergoeding voor bepaalde onkosten die hij had gemaakt. Hij deed dit vrijwillig en graag.
Toen zijn taken op het slagveld voorbij waren, zou hij tevreden zijn geweest om zich terug te trekken op zijn boerderij op Mt. Vernon, Va. Maar zijn landgenoten riepen hem op om zijn dienst nog acht jaar voort te zetten.
Op donderdag 30 april 1789 werd Washington beëdigd als de eerste president van het land. Na het afleggen van de ambtseed, sprak Washington een gezamenlijke zitting van het Congres toe, bijeengekomen in de kamers van de Senaat.
In zijn toespraak verklaarde hij dat hij werd geroepen "van een retraite die ik had uitgekozen met de grootste voorliefde". Zijn liefde voor het land ging boven zijn verlangen naar een thuisleven na jaren van oorlog en strijd.
Hij wees echter opnieuw elke compensatie af:
“Toen ik voor het eerst werd geëerd met een roeping in dienst van mijn land, en aan de vooravond van een zware strijd voor zijn vrijheden, vereiste het licht waarin ik aan mijn plicht dacht dat ik afstand moest doen van elke geldelijke vergoeding. Van deze resolutie ben ik in geen geval afgeweken; en nog steeds onder de indrukken die het hebben voortgebracht, moet ik elk aandeel in de persoonlijke emolumenten die onmisbaar zijn opgenomen in een permanente voorziening voor de uitvoerende afdeling, als niet van toepassing op mijzelf afwijzen, en moet ik dienovereenkomstig bidden dat de geldelijke schattingen voor de post waarin Ik ben geplaatst kan tijdens mijn voortzetting ervan worden beperkt tot de werkelijke uitgaven die het algemeen belang wellicht vereist. "
Wist u dat een ruiterstandbeeld van Washington op het Grote Zegel van de Confederatie stond en dat "Washington" serieus werd beschouwd als de naam van het voorgestelde land? Hij werd inderdaad vereerd.
Washington plaatste de natie altijd op de eerste plaats en ging na twee termijnen met pensioen omdat hij dacht dat dit het beste was voor de natie. Hij vreesde ook "beschuldigd te worden van verborgen ambitie" en de instelling van een keizerlijk voorzitterschap.
Zijn afscheidsrede was doorspekt met vermaningen om Amerika op de eerste plaats te stellen, de publieke kredietwaardigheid te koesteren, deze zo spaarzaam mogelijk te gebruiken en "gelegenheden van kosten te vermijden door vrede te cultiveren". Hij waarschuwde ook: “Let op goede trouw en rechtvaardigheid jegens alle naties; cultiveer vrede en harmonie met iedereen. "
Voor Washington was de beloning in de dienst. Tegenwoordig lijkt het erop dat degenen die een gekozen ambt bekleden de zaken heel anders bekijken.
Of het nu gaat om een plaatselijk gemeenteraadslid, een staatswetgever of een lid van het Congres, elke wakende gedachte van de gekozen klasse lijkt erop gericht de ene of de andere speciale belangengroep te compenseren uit de openbare schatkist, met als uiteindelijk doel ervoor beloond te worden op de weg. , ofwel via een achterbaks pay-for-play-plan of met een zachte lobby bij het verlaten van de overheidsdienst.
Wie wint, jij verliest. Politici zijn politici onder elk merk. Ze worden betaald en gepensioneerd door het District of Corruption. Waar denk je dat hun loyaliteit ligt?
Hoe sneller we in het reine komen met de realiteit over politiek in Amerika, en hoe ver het is van de idealen van Washington en de Founding Fathers, hoe dichter we bij serieuze actie komen om de vrijheid van het individu te herstellen.
We zijn in oorlog met de regering en haar politici, maar zij zijn de enigen die het weten.
Hoeveel Amerikanen weten eigenlijk dat huurmoordenaars van de regering "kunnen arresteren, zoeken zonder een bevel, eigendommen zonder reden in beslag kunnen nemen en deze niet kunnen teruggeven als er geen misdaad is gevonden, en bankrekeningen kunnen bevriezen zodat juridische verdediging niet kan worden ingehuurd." Dit alles en ze zullen u misschien nooit beschuldigen van een misdrijf. En nu zien we dat ze uw bedrijf kunnen sluiten, de rechtbanken kunnen sluiten, en u zonder verhaal en onder quasi-krijgswet kunnen achterlaten via "uitvoerend bevel".
We zijn ons er volledig van bewust dat weinigen de grenzen van de vrijheid die aan Amerikanen worden opgelegd, kunnen begrijpen. We hebben zo lang "vrijheid en democratie" geleerd dat we hoe dan ook van de grote broer houden.
Alleen een vastberaden geest kan genoeg lezen en waarnemen om dicht bij het ontrafelen van dit mysterie te komen. We zijn momenteel getuige van een militaire manifestatie van macht. Let op, want het is verbasterd tot een raciale kwestie om ons tegen elkaar te laten vechten, zodat we het establishment en hun politieke macht, afgedwongen door de politie, niet in twijfel trekken. Praten over "verborgen ambitie."
Zolang het Amerikaanse volk ziet dat het politieke systeem twee kanten heeft, met de ene groep tegen de andere, zullen verkiezingen worden gemanipuleerd en zullen de mensen worden misleid. Dit is een absurd front voor wat volgens Amerikanen een politiek tweepartijenstelsel is. Het dekt fraude en helpt charlatans en psychopaten om zich aan de macht vast te houden terwijl ze de echte oorlog voeren - zij tegen ons.
De regering gebruikt haar leger om haar eigen mensen aan te vallen om de macht te behouden. Waarom de plotselinge noodzaak om het Amerikaanse leger toestemming te geven om in eigen land te opereren onder de Insurrection Act?
We kunnen de klok terugdraaien naar de menselijke vrijheid door maar één ding te doen: de voorwaarden van vertegenwoordigers en senatoren beperken tot maximaal twee, zoals Washington vrijwillig deed, zonder pensioen. Ze zouden ook onderworpen moeten zijn aan dezelfde sociale zekerheidsbeperkingen en dezelfde medische voordelen moeten ontvangen als het Amerikaanse volk. Er mogen geen speciale privileges zijn verbonden aan een gekozen ambt. Washington verwachtte niets. Wij ook niet.
Video's ingezonden door onze lezers:
Het voorrecht dat ze uit de geschiedenis hebben gewist.
Het voorrecht dat ze uit de geschiedenis hebben gewist
Trailer voor de film Other Losses
Trailer voor de film Other Losses
SPECIALE ADVERTENTIES - PROMOTIE VOOR UW EVENEMENT, BOEK, WEBSITE, ENZ.
Elke week bereikt de Dixie Heritage Letter duizenden. En GROEIEN! Ons percentage voor het invoegen van banners in 2020 is $16 een probleem. Maar nu, voor een beperkte tijd, hebben we een speciale aanbieding, waarmee u een wekelijkse invoeging in ELK resterend nummer in 2020 kunt kopen voor het lage tarief van slechts $250.
Als je nog geen banner hebt, kunnen we er een voor je ontwerpen!
De onderstaande banner is gekocht door een van onze lezers. Hoe zou u het vinden om een banner te hebben om uw groep of dienst onder de aandacht te brengen? Dixie Heritage-banners kunnen meer dan 10.000 mensen per week bereiken.
Zal het verwijderen van verbonden symbolen sociale vrede bevorderen? Natuurlijk niet.
Mike Scruggs is de auteur van The Un-Civil War: Shattering the Historical Myths; en lessen uit de oorlog in Vietnam: waarheden die de media u nooit hebben verteld, en meer dan 600 artikelen over militaire geschiedenis, nationale veiligheid, intelligent ontwerp, genealogische genetica, immigratie, actuele politieke zaken, de islam en het Midden-Oosten.
Hij is een gedecoreerde veteraan uit de Vietnamoorlog en heeft de Distinguished Flying Cross, Purple Heart en Air Medal.
Zal het verwijderen van zuidelijke vlaggen, monumenten en namen sociale vrede of raciale genezing bevorderen? Hoe lang zou een vrede gebaseerd op de onderdrukking van het gekoesterde erfgoed van een volk duren? Hoe lang zou een vrede, gebouwd op het onderdrukken van de herinnering, de moed en de deugd van de vereerde voorouders van een groot aantal van de zuidelijke mensen, duren? Wat zou mogelijk een zekerder oorzaak kunnen zijn van immense strijd, bitterheid en economische en politieke onrust? Gelooft iemand buiten een gekkenhuis dat vrede en welvaart kunnen worden bereikt door het erfgoed van een groot aantal mensen af te leggen om de politieke gunst van een ander te verwerven? Het is waarschijnlijker dat alle hoop op vrede wordt vernietigd. Kan een samenleving zichzelf verzetten tegen tolerantie en wederzijds respect en vrede hebben? Geen rechtvaardig persoon kan een dergelijke corrupte redenering accepteren.
Ik denk dat we allemaal blij kunnen zijn dat de slavernij achter ons ligt, maar als je het jaar na jaar naar buiten sleept om kiezers, zowel zwart als wit, te manipuleren, is er een grote kans om ons te vernietigen. Het vernietigen van gekoesterde symbolen van Zuid- en Amerikaans erfgoed om wetteloze menigten te kalmeren is geen gezond oordeel. De ene groep aanspreken door het erfgoed van een andere niet te respecteren, is niet de weg naar gerechtigheid. De vlammen van gemanipuleerde haat brengen geen vrede voort, maar eindeloze onzekerheid en nationale vernietiging.
Generaal-majoor Patrick R. Cleburne, CSA, een Ierse immigrant, die tegen de slavernij was, maar een fout vond in het noordelijke beleid dat de grondwet negeerde en een hard en verwoestend economisch beleid oplegde tegen de zuidelijke landbouw om de noordelijke fabrikanten te verrijken, waarschuwde zijn mannen in januari 1864 dat:
“Ieder mens zou moeten proberen de betekenis van onderwerping te begrijpen voordat het te laat is ... Het betekent dat de geschiedenis van deze heroïsche strijd door de vijand zal worden geschreven; dat onze jongeren worden opgeleid door leraren uit het noorden; zal uit noordelijke schoolboeken hun versie van de oorlog leren; zullen onder de indruk zijn van de invloeden van de geschiedenis en het onderwijs om onze dappere doden als verraders te beschouwen, en onze verminkte veteranen als geschikte objecten van spot ... Er wordt gezegd dat slavernij alles is waar we voor vechten, en als we het opgeven, geven we alles op . Zelfs als dit waar zou zijn, wat we ontkennen, is slavernij niet alles waarvoor onze vijanden vechten. Het is slechts de pretentie om sectionele superioriteit en een meer gecentraliseerde regeringsvorm te vestigen en ons onze rechten en vrijheden te ontnemen. "
Henry Carey, hoofdeconoom van Lincoln, promotor van het 'Amerikaanse systeem' van ontwikkelingskapitalisme en overheidsinterventie, schreef in maart 1865 in een brief aan House Speaker Schuyler Colfax:
"Aan de Britse vrijhandel is het, zoals ik heb laten zien, dat we de huidige burgeroorlog veel dank verschuldigd zijn."
De Britten zagen vrijwel dwars door de neppe Noordelijke claim op morele superioriteit heen. Dit werd samengevat door de beroemde Engelse auteur Charles Dickens, een tegenstander van slavernij:
"De noordelijke aanval op de slavernij is niet meer dan een stukje misleidende onzin, ontworpen om zijn verlangen naar economische controle over de zuidelijke staten te verbergen."
Slavernij was een probleem, maar niet in de morele zin dat de meeste mensen moesten geloven. Noordelijke legers trokken niet naar het zuiden om slaven te bevrijden. De verkiezingscampagne van Lincoln en de Republikeinen in 1860 gaf duidelijk aan dat tariefkwesties de belangrijkste waren. De slavernij kwam op de tweede plaats en was simpelweg om de slavernij tot het Zuiden te beperken. Dit zal schokkend zijn voor degenen die alleen genoeg weten over de oorlog voor het signaleren van valse politieke deugden, maar veel wetten van de noordelijke staat (vooral Illinois) hebben sterk ontmoedigd om zwarten naar hun staten te brengen. Veel hiervan was slechts een natuurlijke wet van de arbeidseconomie. Amerikaanse arbeiders houden er niet van dat hun baan wordt ingenomen of lonen worden onderdrukt door goedkope buitenlandse of slavenarbeid. De religieuze scheiding tussen Noord en Zuid was ook veel belangrijker dan mensen beseffen. Het hield verband met de slavernij, maar wat nog belangrijker was, was dat de zuidelijke geestelijken en gemeenten er sterk van overtuigd waren dat de noordelijke kerken snel wegvielen van de onfeilbare waarheden van de Bijbel en werden overgenomen door anti-Bijbelse ismen, waarbij ze Bijbelse waarheden en waarden verving door puur menselijke wijsheid en gepolitiseerde "hogere" waarden.
Het recht op staatsafscheiding was ingebouwd in onze Onafhankelijkheidsverklaring. De Revolutionaire Oorlog was een afscheiding van 13 Amerikaanse koloniën van de Britse overheersing. Zowel zuidelijke, Britse als veel noordelijke leiders zagen de duidelijke analogie. Het recht op afscheiding werd op West Point onderwezen. Zelfs Lincoln was het in 1848 eens. Twee dagen voor Lincoln's verkiezing in november 1860 vatte de Charleston Mercury het zuidelijke gevoel samen:
“De werkelijke oorzaken van ontevredenheid in het zuiden met het noorden zijn de onrechtvaardige belastingheffing en belastinguitgaven door de regering van de Verenigde Staten, en de revolutie die het noorden heeft teweeggebracht in deze regering, van een geconfedereerde republiek tot een nationale sectional. despotisme."
President Woodrow Wilson gaf in zijn meerdelige History of the American People deze verklaring waarom de kwestie van de slavernij tijdens en na de oorlog zo overdreven was:
"Het was nodig om het Zuiden in een moreel nadeel te brengen door de strijd om te vormen van een oorlog tegen staten die vochten voor hun onafhankelijkheid in een oorlog tegen staten die vochten voor het behoud en de uitbreiding van de slavernij."
Het verwijderen van zuidelijke symbolen voldoet niet aan vier ethische basisregels. Het is niet gebaseerd op de waarheid. Het is gebaseerd op jarenlange lasterlijke propaganda, agitatie en racistisch politiek toegeven. Is het eerlijk voor alle betrokkenen? Nee, het is een verdeling van politieke buit op basis van leugenachtige agitatie en pesten. Amerikanen verwerpen de monsterlijke concepten van punitieve collectieve gerechtigheid en erfelijke schuld als oneerlijk en sociaal destructief. Zal het goodwill en betere vriendschappen opbouwen? Creëren een verkeerde voorstelling, laster en vernedering van de Zuidelijke zaak, de Zuidelijke soldaten en hun nakomelingen goodwill en solide vriendschappen? Zal het gunstig zijn voor alle betrokkenen? Het zou waarschijnlijk alleen ten goede komen aan degenen die macht, geld en roem zoeken met gewetenloze middelen en leugens, haat, wrok en wraak promoten en excuseren. Op andermans erfgoed stappen is nooit de weg naar vrede en zelden de weg naar blijvende welvaart. Bovendien is het een buitengewoon gevaarlijk precedent met een grote kans om enorme onverwachte, betreurenswaardige gevolgen te vermenigvuldigen. Verbrijzelen en pesten is de weg van marxistisch links en degenen die hun huizen op zand bouwen.
Ik vind het opmerkelijk hoeveel politieke, media-, zaken-, academische en religieuze leiders reageren op tragedie of pesterijen door machtige agitators van speciale belangen met ongegronde en hysterische veroordelingen van lang gerespecteerde tradities en instellingen. Bovendien vind ik het verontrustend dat dergelijke veroordelingen en proclamaties steeds vaker worden gedaan zonder serieus huiswerk over de betrokken kwesties. In deze hysterische toestand lijken waarheid en logisch redeneren altijd te worden overtroffen door wankele emotionele percepties. Emotionele anekdotes domineren alle communicatie en feiten en statistieken worden genegeerd. Er wordt weinig nagedacht over logische primaire of secundaire gevolgen of de mogelijkheid van ernstige belediging en onrecht als gevolg van overhaaste emotionele beslissingen.
Politieke correctheid doet me altijd denken aan de hysterie rond de Salem Witch Trials van 1692, waar onschuldige mensen werden geëxecuteerd op basis van visioenen of dromen van hun aanklagers. Velen werden ter dood veroordeeld omdat een aanklager had getuigd dat hij het 'spookbeeld' zag van de beschuldigde die kwaad deed of tovenarij. Hysterische jonge meisjes wezen met een vinger naar degene waarvan ze beweerden dat het een heks was, en het werd als geloofwaardig bewijs beschouwd. Veel van de beklaagden werden gemarteld totdat ze bekenden dat ze hekserij hadden. Gedurende een groot deel van 1692 werden er leugens geregeerd in Salem. Historisch perspectief toonde later aan dat veel van de 19 vermeende heksen die in Salem waren opgehangen en een doodgemarteld niet alleen onschuldig waren, maar ook tot de meest goddelijken in de gemeenschap behoorden. Een aanzienlijk aantal van de aanklagers had een onfrisse reputatie of leed aan een acute psychische aandoening. Andere analyses geven aan dat jaloezie en langdurige wrok in de samenleving van Salem een belangrijke rol speelden in deze tragische gerechtelijke dwaling. Wat heeft Salem in 1692 met Washington of Minneapolis te maken? Politiek correcte leugens en morele lafheid leiden zelden tot een rechtvaardige regering en vaak tot een totalitaire regering.
In onze moderne cultuur komen de leugens meestal als politiek correcte leugens die als "waarheid" moeten worden omarmd om sociale veroordeling en de waarschijnlijke economische straffen ervan te vermijden. Degenen die er alles aan doen om te voldoen aan de waarheidsconflicterende normen van politieke correctheid, zijn vooral vatbaar voor hysterische veroordelingen van de onschuldigen. De zondebok wordt veroordeeld om de heilige koe niet te beledigen, wat vaak een belangrijk maar onjuist historisch verhaal is. De geschiedenis van de 'burgeroorlog' heeft altijd geleden onder een hoge dosis propaganda van de Unie over de oorzaken van de oorlog, maar de huidige dominantie van cultureel marxisme (politieke correctheid) in de Amerikaanse geschiedenis en vooral de 'burgeroorlog' heeft elke winstgevende discussie verhinderd van vele belangrijke en gemakkelijk te onderbouwen waarheden die sterk in tegenspraak zijn met het politiek correcte verhaal.
Dominee James Power Smith, het laatste overgebleven lid van het personeel van Stonewall Jackson, zei in 1907 het volgende:
“Geen lafheid op welk slagveld dan ook zou zo laag en beschamend kunnen zijn als de stille instemming met het plan dat de kinderen thuis en op scholen leerde dat de commerciële waarde van slavernij de oorzaak was van de oorlog die krijgsgevangenen in het Zuiden vasthielden. uitgehongerd en behandeld met barbaarse onmenselijkheid, dat Jefferson Davis en Robert E. Lee verraders van hun land waren en hun eden niet nakwamen, dat de jonge mannen die alles achterlieten om de invasie te weerstaan, de hellingen van Gettysburg beklommen en gewillig stierven op honderd velden waren rebellen tegen een rechtvaardige regering. "
Dit werd ook aangesproken door dominee Robert L. Dabney tijdens de jaarlijkse aanvangstoespraak op 15 juni 1882 op het Hampden Sidney College in Virginia. Het was getiteld "The New South." Dabney was een van de meest prominente theologen, geleerden en sociale en politieke commentatoren van zijn tijd, die tijdens de oorlog had gediend als een verbonden aalmoezenier en als stafchef van Stonewall Jackson:
“Het past het Nieuwe Zuiden om de vijandigheid van het verleden af te wijzen, ervoor te zorgen dat ze alles behouden wat waar was in zijn principes of veredelend in zijn voorbeeld. Er zijn er die doen alsof ze tot dit gezelschap behoren en uitroepen: 'Laten we het dode verleden begraven. De problemen zijn allemaal verouderd en niet meer van praktisch belang. Laten we de passies uit het verleden vergeten. We zijn in een nieuwe wereld. Alleen zijn nieuwe vragen betreffen ons. ' Ik sluit me weer aan: zorg ervoor dat de vorige nummers dood zijn voordat je ze echt begraaft! Er zijn kwesties die niet kunnen sterven zonder de dood van de mensen, hun eer, hun beschaving en hun grootsheid. Zorg ervoor dat u niet te veel begraaft terwijl u het dode verleden begraaft: dat u niet de inspirerende herinneringen begraaft van grote patriotten, wier daden, of ze nu succesvol zijn of niet, de eeuwige glorie zijn van uw ras en sectie; de invloed van hun deugden, de leidende precedenten van hun geschiedenis. Wilt u de namen en herinneringen van een Jackson en Lee en hun nobele leger van martelaren begraven? Zult u de ware geschiedenis begraven waarvan de jaren die van de God van de waarheid zijn? "
We leven nu in een tijd waarin ouderwetse waarheden, rede en gewoon gezond verstand krachtig worden onderdrukt door wrede vormen van politieke correctheid en economische dwang. Georkestreerde leugens doordringen en besmetten de academische wereld, de media - de laatste tijd zelfs Fox - en het internet, en manipuleren of begraven zelfs de historische feiten. Gemanipuleerde menigten verheffen demagogische onzin en schuwen de realiteit en helder denken. Wie de goden zouden vernietigen, maken ze eerst 'wakker'. Het kwaad wordt goed genoemd en het goede kwaad. Dabney sloot zijn toespraak in 1882 in Hamden Sidney af met:
'Zelfs als de herinnering aan de verslagenen geen rechten had; als de historische waarheid geen voorrechten had; als het voor jou hetzelfde was dat de vaderen wiens bloed je aderen vult en wiens namen je draagt, worden opgeschreven als verraders door de pen van lasterlijke geschiedenis, dan is het toch essentieel voor je eigen toekomst dat je de geschiedenis van de echt verleden tijd. "
Degenen die hun zaak bevorderen door het erfgoed van anderen te beschadigen, bouwen hun huis op zand.
DE OLIFANT IN DE KAMER
Jongleren met appels en sinaasappels - Een bespreking van de meest voor de hand liggende termen achter dit Covid-bedrijf en hoe mensen worden bedrogen door ze samen te voegen.
Dr. Jerry Smith is een bi-beroeps predikant-leraar, kapelaan, universiteitsprofessor (seculier), schrijver en auteur.
Hij is ook een veteraan.
Dr. Smith is een langdurige abonnee van Dixie Heritage.
Misschien hebben veel lezers de uitdrukking 'de olifant in de kamer' gehoord. De les uit het verhaal is dat hoewel er een olifant in de kamer is, mensen hem niet zien omdat hij zo groot is - ze zijn meer gefocust op de details in plaats van op het grote geheel. Een andere verklaring is dat het iets voor de hand liggend is, maar ongemakkelijk voor mensen om te erkennen, dus negeren ze eenvoudigweg dit enorme wezen dat recht voor hen staat.
Wat uw mening ook is, er gebeurt iets soortgelijks met ons met betrekking tot de kwestie "Covid-19" en "coronavirus" op wereldschaal. De twee termen worden samengevoegd. En voor mij is het het meest voor de hand liggende probleem in deze hele 'pandemie'.
Vanaf het allereerste begin heb ik gezien dat het ging van berichten over "Covid-19" naar "coronavirus", totdat de twee termen als synoniemen werden gebruikt in de media. Maar het zijn geen synoniemen. En een grote wereldbevolking wordt misleid door samengevoegde statistieken, in angst en zelfs paniek op mondiaal niveau getrokken.
Ik heb mijn eigen onderzoek gedaan. De realiteit is dat, net als de olifant, de informatie schaamteloos voor onze ogen ligt als we het gewoon onderzoeken. Als u vrijwel elk authentiek en betrouwbaar medisch woordenboek online bekijkt, zult u ontdekken dat het coronavirus vele vormen heeft (bijv. SARS, MERS, H1N1, andere soorten veel voorkomende griep, enz.). Covid-19 is er slechts een van. In deze context vergelijk ik het met fruit. Ik zal het uitleggen met behulp van de onderstaande tabel.
Tabel 1 De realiteit
Soorten fruit
Soorten Coronavirus
Appels
SARS-CoV
Bananen
SARS-CoV-2
Sinaasappels
MERS-CoV
Druiven
H1N1
Mango's
HKU1 (beta coronavirus)
Watermeloenen
Verschillende soorten 'gewone' griep *
* Mensen over de hele wereld raken vaak besmet met menselijke coronavirussen 229E, NL63, OC43 en HKU1 (bron: Center for Disease Control and Prevention, 'coronavirus', https://www.cdc.gov/coronavirus/types.html).
De categorie fruit heeft veel subcategorieën. Bananen zijn bijvoorbeeld fruit, sinaasappelen zijn fruit, appels, peren, mandarijnen, etc. Je snapt het wel. De term coronavirus is een viruscategorie, net als fruit, met verschillende subcategorieën: SARS, MERS, 229E, HKU1 (er zijn er veel), plus verschillende soorten gewone menselijke griep.
De meeste mensen in de wereld zijn ooit besmet geraakt met een vorm van coronavirus. Misschien zullen de meeste eerlijke doktoren u dat vertellen. Daarom testen de meeste mensen van nature positief op resterend DNA van coronavirus-tests. Ons lichaam heeft het virus verslagen, maar er zijn nog steeds kleine hoeveelheden van in ons lichaam.
Als er een enkele entiteit achter deze "pandemie" zit, hebben zij de perfecte ziekte gekozen, omdat de meeste mensen positief zullen testen op het coronavirus. Laat me dat herhalen - de meeste mensen in de wereld zullen positief testen op het coronavirus. Waarom? Omdat de meeste mensen in de wereld ooit in hun leven verkouden zijn of griep hebben gehad.
Houd er rekening mee dat tests u niet kunnen vertellen welk type coronavirus u heeft, tenzij het zeer gespecialiseerde tests zijn, als die er zijn (ik kan het mis hebben). Maar de gewone, doorsnee, in massa geproduceerde tests - die worden gebruikt om het aantal te verhogen - kunnen ons alleen positief of negatief vertellen voor DNA dat in ons lichaam aanwezig is van "een" coronavirus. Ze kunnen ons niet vertellen of het Covid-19 is of niet. Het is een geweldige manier om de cijfers voor Covid-19 te verhogen, want als de twee termen (coronavirus en Covid-19) als synoniemen kunnen worden beschouwd, kunnen grote cijfers worden gebruikt om statistieken te manipuleren en ontstaat er een pandemie.
Dus mensen met een loopneus, snuffelen, hoesten, niezen of andere verkoudheid / griepachtige symptomen krijgen automatisch het label Covid-19 positief. Zelfs degenen die geen symptomen vertonen (asymptomatisch), krijgen het label Covid-19-positief. Waarom? Omdat wordt aangenomen dat mensen Covid-19 hebben, maar nog niet bewezen. Omdat het de trend is, maar niet gebaseerd op hardcore bewijs uit tests. In feite zou het een interessante studie zijn om te zien hoeveel geregistreerde gevallen van gewone griep zijn afgenomen en plaats hebben gemaakt voor alarmerende aantallen Covid-19; een erg handig virus voor statistische doeleinden, dit coronavirus is.
We horen constant dat de cijfers omhoog (of omlaag) gaan. Nou, natuurlijk doen ze dat. We zijn mensen - we worden ziek en we worden beter.
Een gesprek dat ik niet zo lang geleden had met een "eerstelijns" arts in een "hotspot" -ziekenhuis hielp me deze verwarring beter te begrijpen. Hij zei dat zijn ziekenhuis overspoeld was met coronaviruspatiënten. Toen ik hem vroeg of het Covid-19 of coronavirus was, zei hij dat ze hetzelfde waren. Ik was het daar niet mee eens en legde uit dat coronavirus een categorie is en dat Covid-19 slechts een van de vele soorten is. Hij moest het ermee eens zijn (of misschien worden gezien als een incompetente arts). Vervolgens veranderde hij zijn antwoord in "coronavirus" - wat betekent dat de patiënten in het overspoelde ziekenhuis geen Covid-19-patiënten waren, maar "coronavirus" -patiënten.
Ik vermoedde dat dit hetzelfde is in ziekenhuizen over de hele wereld, dus ik vroeg waarom ziekenhuizen, die het verschil kennen, positief-voor-coronavirus-patiënten behandelen als Covid-19-patiënten. Hij zei omdat het nu de trend is; omdat we in een pandemie zitten. Dus de kar staat voor het paard, al het fruit wordt sinaasappels genoemd en de olifant zit in de kamer met appels en sinaasappels te jongleren. Ondertussen geloven mensen het. De onderstaande tabel helpt de foutieve logica te illustreren.
Tabel 2 De defecte logica
Sinaasappels
Covid-19
Alle vruchten zijn sinaasappels.
Alle coronavirussen zijn Covid-19.
Alle bananen zijn sinaasappels.
Alle gevallen van SARS-CoV zijn Covid-19
Alle appels zijn sinaasappels.
Alle gevallen van SARS-CoV-2 zijn Covid-19
Alle peren zijn sinaasappels.
Alle gevallen van MERS-CoV zijn Covid-19
Alle mango's zijn sinaasappels.
Alle gevallen van H1N1 zijn Covid-19
Alle watermeloenen zijn sinaasappels.
Alle verkoudheden en griep zijn Covid-19.
Zie je de olifant in de kamer? Het is ook jongleren met appels en sinaasappels. Het grote publiek wordt misleid. De oplossing is binnen. En het gebeurt recht voor onze ogen.
Misschien zijn er eerlijke doktoren die zich achter hun hoofd krabben en zich misschien alleen voelen als ze iets zeggen. Hopelijk zullen sommige lezers gemotiveerd raken en het licht in de duisternis laten schijnen (vgl. Efeziërs 5:11).
Het zou ook de moeite waard zijn om te onderzoeken hoeveel echte gevallen van hartaandoeningen, aan kanker gerelateerde sterfgevallen, griep, dengue, tuberculose en andere ziekten zijn afgenomen, terwijl Covid-19 is toegenomen. Maar dat is een ander artikel, en een uitdaging voor medisch personeel met kennis van zaken.
Kijk naar de olifant in de kamer. Het jongleert met appels en sinaasappels, maar we zien niets. Het staat recht voor onze neus en dat is al zo sinds het begin. Ondertussen worden we gedwongen om bang te zijn vanwege enorme aantallen en gebrekkige statistieken, als de waarheid duidelijk is, zien we het gewoon niet. Maar de grotere bedreiging voor ons leven, onze fundamentele mensenrechten, onze economie en ons welzijn is de angst die wordt gecreëerd door deze samenvoeging van termen.
TOO WEINIG TE LAAT
Al Benson, Jr., is de redacteur van de Copperhead Chronicle.
Naast het schrijven voor Southern Patriot en andere publicaties, is hij lid van de Confederate Society of America en de League of the South.
Ik heb vanmorgen net een artikel opgemerkt over hoe de Nationale Garde wordt gemobiliseerd om standbeelden in Washington DC en in Wisconsin te beschermen. In Washington probeerden enkele linkse demonstranten, tevergeefs, een gestalte van Andrew Jackson omver te werpen en in Wisconsin denk ik dat ze erin geslaagd zijn een standbeeld van een of andere abolitionist neer te halen. Dat is tenminste de manier waarop ik het hoorde.
Ze hebben nu al weken standbeelden neergehaald van elk historisch personage dat toevallig een blanke huid had, niet alleen van de Zuidelijken maar ook van anderen. Zelfs van sommigen die tegen slavernij waren, werden hun monumenten vernield.
Ik heb niets meer gehoord over die standbeelden van Marx en Lenin in Oregon en Washington. Hoeveel wil je wedden dat ze nog op zijn? Zelfs een standbeeld van Ulysses S. Grant werd afgebroken, hoewel Grant een slavenbezitter was geweest en had geweigerd zijn slaven te bevrijden totdat hij daartoe gedwongen werd door het 13e amendement. Zijn stelling dat hij zo lang had moeten wachten om zijn slaven los te laten, was: "goede hulp is moeilijk te vinden."
Ik heb ook gehoord dat president Trump een uitvoerend bevel heeft uitgevaardigd ter bescherming van monumenten, in ieder geval monumenten van veteranen, en daar ben ik helemaal voor, maar ik begin me af te vragen waarom het zo lang duurde om dit te doen.
Nu beelden voor Yankees en abolitionisten worden afgebroken, zien we plotseling de noodzaak om deze waanzin te stoppen. Hoe zit het toen Zuidelijke standbeelden en monumenten werden afgebroken en omvergeworpen? En als we standbeelden van veteranen gaan beschermen, hoeveel van die mannen die uiteindelijk bondgenoten werden, waren er in het leger van de Unie voordat Lincoln de federale dictator werd, of misschien was het Stanton die de federale dictator was en Lincoln alleen de gewillige medeplichtige .
Hoeveel Zuidelijke standbeelden werden uiteindelijk vernietigd en niemand zei veel van iets? Nu de standbeelden van de abolitionisten plotseling in de stad verdwijnen, moeten we dit allemaal stoppen, omdat we plotseling de verkeerde geschiedenis vernietigen! En je kunt nauwelijks verwachten dat de hersenloze marxisten die alle standbeelden vernietigen, er onderscheid tussen maken. Het enige wat ze weten is: "Als hij blank is, trek hem dan naar beneden." Ze zouden een abolitionist niet kennen van een stierkikker!
Ik vraag me af of de weinige overgebleven Zuidelijke standbeelden en monumenten die nog ergens staan, beschermd zullen worden door dit nieuwe verbod, dat mij bijna te weinig te laat lijkt.
The Old Camp Meeting Time blijft uitgezonden op door zendelingen bediende radiostations in Midden-Amerika, Afrika en de Filippijnen.
2020-27 - Old Camp Meeting Time
In de Old Camp Meeting Time radioshow van deze week deelt Dr. Ed de opname van de livestream van afgelopen zondag. Het prediken, bidden, zingen, zelfs het offeren.
De boodschap van Dr. Ed was getiteld: "Bringing One."
We stellen deze berichten graag gratis ter beschikking aan missionaire radiostations en micro-omroepen over de hele wereld.
In deze week TBR Radio presenteert: The Dixie Heritage Show, Dr. Ed praat met Paul Angel, de hoofdredacteur van TBR.
Paul vertelt over zijn hoofdartikel in het juli / augustus nummer van The Barnes Review, "The Church of White Guilt."
Ook wordt besproken de recente uitbarsting van monumentverwijderingen en wat de langetermijneffecten kunnen zijn van de huidige politieke branden op de zuidelijke cultuur.
Klik om deze week te "kijken"  TBR Radio presenteert: The Dixie Heritage Show:
TBR'S DIXIE ERFGOED SHOW, 3 JULI 2020 - Paul Angel
We bieden een special voor abonnees die willen adverteren op de show.
Stuur me een e-mail door hieronder te klikken en vraag naar de AD-special:
In deze 27e uitzending van TBR Radio Presents: The TBR History Hour, Dr. Ed interviewt Paul Angel, de hoofdredacteur van TBR.
Ed en Paul bespreken het juli / augustus nummer van The Barnes Review magazine.
Klik om deze week te "kijken"  TBR Radio Presents: The Barnes Review Radio Hour:
TBR GESCHIEDENIS UUR - 7/3/2020 - Paul Angel
We bieden een special voor abonnees die willen adverteren op de show.
Stuur me een e-mail door hieronder te klikken en vraag naar de AD-special:
VANAF DE BUREAU VAN DE REDACTIE
Dr. Ed is predikant, collegevoorzitter, historicus, auteur van meer dan 30 boeken, een veelgevraagd spreker in het openbaar en de gastheer van drie radioshows.
Hij is een actieve lobbyist, die onvermoeibaar een verzoekschrift indient bij stads-, provincie-, staats- en federale ambtenaren namens onze zuidelijke monumenten en erfgoed.
Hij startte Dixie Heritage in maart 2015.
Mensen die zeiden dat het afbreken van Confederate Statues nog maar het begin was een paar jaar geleden, werden bespot als "cultuurstrijders", dwz "racisten" die zich vastklampten aan het verleden. Maar als we het ware motief van de mensen van de echte motieven van deze vandalen niet erkennen, zijn we op een plek beland waar geen standbeeld in Amerika veilig is.
Dinsdagavond hebben relschoppers in Portland een standbeeld van een eland afgebroken. Een eland. Is dit hoe we racisme beëindigen?
Vorige week zei ik in mijn column dat in de nacht van Juneteenth het ondenkbare gebeurde omdat we dachten dat het enige standbeeld dat nooit naar beneden kwam dat van generaal Albert Pike was. Maar wat we hebben ontdekt, is dat bureaucratie geen partij is voor een gewelddadige menigte.
Het standbeeld van Pike is een van de 19 Zuidelijke standbeelden in het DC-metrogebied. Het is ook het enige monument waar we bij al onze lobbyactiviteiten bij Dixie Heritage eenvoudigweg weinig aandacht aan hebben besteed. Waarom? Omdat we er zeker van waren dat het letterlijk het laatste "Confederate" monument is dat ooit zal worden afgebroken. Niet dat mensen het niet probeerden te verwijderen. Velen hebben. Eleanor Holmes Norton, DC's afgevaardigde bij het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, heeft bijvoorbeeld meerdere rekeningen ingediend waarin wordt gevraagd om de verwijdering van het standbeeld. Elke keer ontdekt ze snel hoeveel vrijmetselaars er in de regering en de bijbehorende bureaucratieën zitten.
Wat afgevaardigde Norton ontdekte, en waarom we nooit hebben geloofd dat het monument ooit echt in gevaar is geweest, is dat de bijna 9 meter hoge constructie met een 3 meter hoge bronzen afgietsel van Pike-sets op federaal land waarvan het gebruik nooit echt was toegestaan voor het monument. In 1901 richtte de Schotse Rite of Freemasonry het monument op ter ere van zijn meest geliefde leider en die daad werd nooit aangevochten.
Het monument, dat de vrijmetselaarsleider afbeeldt, niet in zijn zuidelijke uniform, maar in de kleding van een burger, is eigenlijk een vrijmetselaarsmonument. Het is helemaal geen "Verbonden" monument. Maar wat zijn "details" voor een woedende menigte?
Hoe dan ook, naar wie verwees de president toen hij zei dat ze een schande voor het land waren en moesten worden gearresteerd? Verwees hij naar de woedende menigte? Of aan de agenten van de Metro Police die hun misdaden hebben gefaciliteerd? Hopelijk verwees hij naar beide!
Dat gezegd hebbende, de woedende menigte deed gewoon wat boze menigten doen. De politie aan de andere kant… .. schande? JA! Arrestaties? Houd je adem niet in!
Maar ik denk dat er die avond geen vrijmetselaars waren bij de politie. Als dat het geval was geweest, wed ik dat de uitkomst misschien anders was geweest. Omdat het Pike-beeld, voor de vrijmetselaars binnen onze federale regering, een heiligdom is. Metselaars vereren het Pike-beeld zelfs meer dan katholieken beelden van de Maagd Maria. Dat is de reden waarom het verwijderen van het Pike-beeld nooit zou gebeuren - in ieder geval niet met de juiste en officiële middelen. Maar voor een woedende menigte is niets heilig.
En dat schijnt het "nieuwe normaal" te zijn in Amerika. "Oh, mooi, voor de droom van de patriot", is de nachtmerrie van de patriot geworden.
Mijn gebed is dat de woedende menigten die onze steden en alles wat ooit heilig was, in brand zullen steken, zullen doen wat alle woedende menigten uiteindelijk doen - zich tegen zichzelf keren. Mogen ze het eerder vroeger dan later doen, omwille van alles wat nog heilig is!
God zal rechtvaardigen!
Kapelaan Ed