Fase 6 Genocide in Zuid-Afrika, pleidooi voor de wereld in het midden van een holocaust, GenocideWatch.org hogere klassering

Verspreid de liefde

Zeer belangrijke informatie aangezien de wereld een oogje dichtknijpt voor deze holocaust.

We zijn bezig met het opbouwen van een sectie met nieuwsartikelen over dit onderwerp, zoals te vinden op http://orthodoxchurch.nl/category/south-africa-crisis/ en op onze hele website.

Van GenocideWatch.orgZuid-Afrika bevindt zich nog steeds in de laatste fase van volledige genocide, aangezien blanken selectief in een steeds hoger tempo worden vermoord. Elk land dat de Babylon-integratieprogramma's met geweld probeerde, heeft altijd dezelfde problemen gehad, en de voormalige volkeren zijn uiteindelijk verdwenen. Vrijheid zou alles oplossen: vrijheid en recht op zelfbeschikking, vrijheid van verdediging, vrijheid van vergadering, vrijheid van vereniging (of disassociatie op welke basis dan ook). Maar de haEr zijn delen van onze christelijke beschaving aan de macht gekomen en hun atheïstische activisten beperken deze vrijheid van onze mensen in plaats van ons toe te staan onze eigen cultuur evenzeer te promoten. Ware tolerantie zou zijn om de afzonderlijke etnische erfenis en cultuur van elk ras in gelijke mate te respecteren, hen vrij te laten om zelf te regeren en vrij te zijn om vrijwillige particuliere organisaties op te richten op hun privébezit. Vermoedelijk zijn dit allemaal mensenrechten om op dergelijke manieren met elkaar om te gaan, deze mensenrechten worden door de meeste landen over de hele wereld ondertekend, en toch worden deze slechts tegen één groep mensen geschonden, en de genocide-niveaus zijn overal erg hoog, niet alleen in Zuid-Afrika. .

Het bovenstaande werd vermeld in de definities van 2011, waaruit blijkt dat Zuid-Afrika ongeveer één stap verwijderd was van de vernietigingsfase, zoals te zien is op de genocidewatch.org website. Dit is nu ongeveer 20 jaar met de classificatie van genocide, hoewel de schaal enigszins verandert en opnieuw wordt gedefinieerd.