Mark Dice heeft een inzinking gehad en bezwijkt onder groepsdruk die veel merken veroordeelt die genieten van beelden van minderheden. Organiseer een WATCH PARTY in uw GROEP! goed spul

Verspreid de liefde
We weten niet waarom deze productmerken ineens racistisch worden genoemd. Veel van onze verslaggevers en aangesloten correspondenten hebben de beschikbare informatie doorzocht op aanwijzingen. Niets is logischer dan Mark Dice's vertolking van de zelfschuld van de blanke massa. Dit kan eenvoudig zijn omdat mensen al een tijdje niet naar de kerk zijn gegaan of hun zonden regelmatig hebben beleden zoals alle christenen doen, dus voelen ze de behoefte om te buigen in trouw aan BLM en antifa, omdat ze weten dat er iets ontbreekt in hun leven. Alleen Christus kan dat gat vullen dat ze voelen.
Deze parodie is slechts een blik in de spiegel van wat er precies aan de hand is. Een komische Mark Dice die licht werpt op de typische westerling die bezwijkt onder de groepsdruk van de dag. Degenen die niet meewerken aan het veroordelen van dergelijke "racistische producten" worden als racistisch beschouwd en sommigen kunnen zelfs zonder repercussie van hun baan worden ontslagen. Velen volgen nu hun voorbeeld met de status quo om iedereen te veroordelen die deze verschillende producten koopt, die toevallig oorspronkelijk eigendom waren van de minderheden die ze in een goed daglicht plaatsten, in hun glorie. Iemand die de logo's kiest, wordt nu echter als racistische logo's beschouwd. Echte diversiteit is verboden. Dit wordt uitgespeeld in Mark Dice's "Het spijt me, mentale verlichting onthulling". Zoals gevonden op Mark Dice.
Dit is satire, maar het is goed om over na te denken om te zien hoe serieus deze eisen zijn om deze merken te onderdrukken. Moeten ze serieus worden genomen of is dit slechts intimidatie van andere blanke minderheden, terwijl bedrijven die eigendom zijn van minderheden worden opgeofferd? Laten we mensen laten zien hoe dwaas dit allemaal werkelijk is. Deze video staat nu op onze Watchman News facebookpagina. Organiseer een WATCH PARTY in uw GROEP! goed spul, geniet van het verspreiden van de waarheid.
Een opmerking: HET VERNIETIGEN VAN LANDMARK-STANDBEELDEN IS ERG SLECHT:

Het gebeurt en heel echt, en ik heb het niet over zuidelijke standbeelden, maar over alle groepen mensen, de vernietiging van Amerikaanse monumenten en oriëntatiepunten. Dit is inclusief de ontheiliging van graven "schrijven dat ze racistisch zijn" over de graven van de Iraakse oorlogshelden, degenen die stierven in de strijd, enz. Enz. Columbus-standbeelden, Washington-standbeelden, Teddy Roosevelt-standbeelden, Abraham Lincoln, Grant, verschillende heiligen enz. kerken, aanvallerBij alle kerken die religieuze iconen of beelden van Jezus, enz. hebben, gaat de lijst maar door en ze worden allemaal ontheiligd en vernietigd wanneer deze moeten worden gerespecteerd, zoals alle monumenten zouden moeten doen.

Deuteronomium 19:14

"U mag de grenslijn van uw naaste, die de voorouders hebben vastgesteld, niet verplaatsen naar uw erfenis die u zult erven in het land dat de Heer, uw God, u in bezit geeft."

Spreuken 23:10

'Verplaats de oude grens niet
Of ga de velden van de vaderlozen in, "

Deuteronomium 27:17

'Vervloekt is hij die de grens van zijn naaste verplaatst.' En al het volk zal zeggen: 'Amen.'

Handelingen 17:26

"... en Hij liet elke natie van de mensheid op de hele aarde leven, nadat hij hun bestemde tijden en de grenzen van hun bewoning had bepaald",

Spreuken 22:28

'Verplaats de oude grens niet
Die je vaders hebben ingesteld. "

Job 24: 2

“Sommige verwijderen de oriëntatiepunten;
Ze grijpen en verslinden kuddes. "