Bubba betrapt in valse haatmisdaad, valt NASCAR en alle Amerikanen aan, leugens en vernietiging van Amerikaanse monumenten aan de gang

Verspreid de liefde

Dr. Stephen K. Brunswick die vorige week deze onderwerpen uitvoerig behandelde, inclusief de Bijbelse wetten en vele vloeken die te maken hebben met het verwijderen van monumenten en het hernoemen van oriëntatiepunten, enz., Zoals geciteerd uit de Bijbel "Niet om het oude monument te verwijderen". Hij wierp ook veel licht op de vele nieuwtestamentische vermaningen om af te zien van interraciale menging, maar wel "Kom uit hun midden en weest afgescheiden".

Watchman Nieuws plaatst deze Dixie Corner-update in overeenstemming met onze Amerikaanse president, "het was slecht voor beoordelingen" om de Confederate Flag te verbieden, en "waar is de verontschuldiging van Bubba?" aan iedereen die bij hem stond, alleen om erachter te komen dat het weer een totaal Smollett-stijl was Fake hate-crime Hoax! een echte haatmisdaad tegen NASCAR en de onschuldige kwetsbare bevolkingsgroepen in het Zuiden die nog nooit zulke illegale lynchpartijen hebben gehad, en WEET NIET dat dergelijke Zuidelijke Verbonden staten waren de EERSTE die slavernij verbood. Lincoln voegde niet eens slavernij toe als onderdeel van de oorlogsinspanning tot jaren na de oorlog, lang nadat hij de Vrije Unie van Zuidelijke Staten was binnengevallen. De slavernij heeft tegenwoordig een andere vorm aangenomen zonder dat de staatsrechten worden erkend. Lees over dit diepere pre-Dixie Times Perpetual Confederation-onderwerp op onze website-sectie “Verbonden Amerika“.

Een Zuidelijke vlag wappert in het binnenland voor een NASCAR Xfinity autorace op Darlington Raceway in Darlington, SC Bubba Wallace, de enige Afrikaans-Amerikaanse coureur in het hoogste niveau van NASCAR, roept op tot een verbod op de Zuidelijke vlag in de sport die diep geworteld in het zuiden.
Foto: Terry Renna / AP

Trump haalt uit naar Bubba Wallace, NASCAR vanwege het verbod op de zuidelijke vlag

volledig artikel op https://www.ajc.com/sports/trump-lashes-out-bubba-wallace-nascar-over-confederate-flag-ban/

SCV Persbericht

De Sons of Confederate Veterans eisen dat NASCAR zijn excuses aanbiedt aan het Amerikaanse volk in het algemeen, en het zuidelijke volk in het bijzonder, voor het steunen van een duidelijke hoax. Deze hoax is door radicale linksen gebruikt om hun haatcampagne tegen traditionele Amerikaanse waarden en de ware geschiedenis van het Zuidland te promoten. The Sons of Confederate Veterans, een veteranenorganisatie met een divers lidmaatschap, staat volledig achter het Amerikaanse concept van vrijheid van spreken.handgebaar. We veroordelen daarom de door haat gedreven poging van NASCAR om het zuidelijke erfgoed te belasteren en zullen onze protestcampagne over het viaduct tijdens NASCAR-evenementen voortzetten. Op onze viaducten zullen de Confederate Battle Flag en de boodschap, SCV.ORG. We roepen NASCAR op om de haat te stoppen en alle Amerikanen te omhelzen, inclusief zuiderlingen.

(Kopieer en stuur naar uw lokale nieuwsbron)

Paul C. Gramling, Jr.
Opperbevelhebber
Sons Of Confederate Veterans

Nog een opmerking, een update van Miss Dixie: 

Goedemiddag zuidelijke broer en zus! Ik hoop dat iedereen in orde is, er gebeurt niet veel in Kennesaw, Georgia. direct. Heet en moerassig gevoel, wedden dat het erger is in 'Hot Lana'! Nationale garde van dienst om monumenten en gebouwen te beschermen. Gouverneur Kemp belde ze op. Marxistische burgemeester boos omdat hij haar geen toestemming vroeg! Ze heeft het te druk met marcheren met blm en iedereen gas te geven! Maak je een grapje?? Hey stomme vrouw, hij heeft meer macht dan jij, snap je ??

Dr. Brunswick schreef ook: 

Is het oké om onze monumentale standbeelden af te breken? Straatnamen, plaatsnamen, schoolnamen, enz.? Het gebeurt en heel echt. Laten we de Geconfedereerde standbeelden geen moment noemen. Op dit moment overspant de vernietiging alle groepen mensen en alle niet-communistische monumenten en oriëntatiepunten. Dit is inclusief de ontheiliging van graven "schrijven dat ze racistisch zijn" over de graven van de Iraakse oorlogshelden, degenen die stierven in de strijd, enz. Enz. Columbus-standbeelden, Washington-standbeelden, Teddy Roosevelt-standbeelden, Abraham Lincoln, Grant, verschillende heiligen enz. kerken, aanvallerBij alle kerken die religieuze iconen of beelden van Jezus, enz. hebben, gaat de lijst maar door en ze worden allemaal ontheiligd en vernietigd wanneer deze moeten worden gerespecteerd, zoals alle monumenten zouden moeten doen.

Deuteronomium 19:14

'U mag de grens van uw naaste, die de voorouders hebben vastgesteld, niet verplaatsen naar uw erfenis die u zult erven in het land dat de Heer, uw God, u in bezit geeft.

Spreuken 23:10

Verplaats de oude grens niet
Of ga naar de velden van de vaderlozen,

Deuteronomium 27:17

'Vervloekt is hij die de grens van zijn naaste verplaatst.' En al het volk zal zeggen: 'Amen.'

Handelingen 17:26

"... en Hij liet elke natie van de mensheid op de hele aarde leven, nadat hij hun bestemde tijden en de grenzen van hun bewoning had bepaald",

Spreuken 22:28

'Verplaats de oude grens niet
Die je vaders hebben ingesteld. "

Job 24: 2

“Sommige verwijderen de oriëntatiepunten;
Ze grijpen en verslinden kuddes. "