Jongedame woest geslagen door Floyd Protesters. * nuchtere analyse en echte oplossingen (PS Peace Institute)

Verspreid de liefde

Dagelijks worden er meer van dergelijke video's naar ons gestuurd. Normaal gesproken worden de kleine vrouwen geslagen door meerdere grotere zwarte mannen en vrouwen. Deze houden vaak niet op, zelfs niet na meerdere vrije trappen naar het hoofd. We hebben er een aantal gedeeld op onze Watchman News-pagina (hoewel er een limiet is aan het volume dat we daar kunnen posten). We hebben momenteel geen persoon in dienst die zelfs maar 10% van deze dagelijkse wilde video's kan bijhouden. 

In de afgelopen dagen, terwijl honderden gebouwen in rook zijn opgegaan, tientallen politiebureaus en honderden politieauto's ook, zien we veel ergere dingen gebeuren met de onschuldigen en kwetsbaren.

Er zijn nu honderden gevallen waarin ouderen woest worden geslagen, vaak zijn dit onverwachte aanvallen van achteren op plaatsen waar niemand zou verwachten dat ze worden aangevallen, zoals voor een winkel. Ze worden van achteren aangevallen, een jongen werd zo hard gestampt dat ze veel botten in zijn lichaam braken. De slachtoffers hadden allemaal één ding gemeen: een bleke huid.

Van al deze heb ik geen flauw vermoeden van hen gezien dat er zwarten of anderen tussenbeide kwamen, of hen vertelden dat ze moesten toegeven. Dit is heel anders dan 30 jaar geleden tijdens de rellen in LA. Je had toen ook geen epidemie van bejaarden die in bejaardenhuizen werden aangevallen, zoals nu. Destijds probeerden tenminste enkele zwarten te voorkomen dat hun mede-zwarten vernietigden. De meesten zullen het erover eens zijn dat er slachtoffers van de eigenaren zijn van alle groepen, maar normaal gesproken vallen ze zwarte ouderen of jonge dames niet op deze manier aan

bekijk de video van het slaan van deze jonge jonkvrouw in nood: https://mobile.twitter.com/triggerello/status/1267007570952089600?s=21&fbclid=IwAR3KzWt7QlhRwgD2nRts88sYJs8HsTmZrG1-mDg_cNc2yO4oQLadpzWrWt4

DIT KAN NIET EINDIGEN. Iedereen kan nu zien ALLEEN blanken worden doodgestampt. In Minneapolis meldde de politie dat 'Somaliërs' blanken op hun pad hadden gestoken en doodgeschoten. Zeer woeste afranselingen, ze van achteren halen als ze het niet zouden weten.

In de afgelopen 24-48 uur is de overgrote meerderheid van de lijst met misdaden veel erger dan slechts 1.000+ gebouwen die zijn afgebrand, veel meer dan de 100 politieauto's die zijn verbrand * en geteld, veel erger dan de tientallen vernielde politiebureaus, waarvan er vele zijn ingenomen over en afgebrand, veel erger dan de honderden "betaalbare wooneenheden" die in brand zijn gestoken. Bendes van 30 of meer die ongewapende jonge blanke kinderen dood stampen, de helft van de botten in hun lichaam breken, het dood stampen van de ongewapende ouderen en nog veel erger dan de tientallen agenten die momenteel worden neergestoken en neergeschoten.

Deze hordes beloven hun moorden weken, maanden en jaren voort te zetten om elke gemeenschap te bereiken. Ze zullen er niet veel redden, dat is zeker.

30 miljoen mensen zijn hun baan kwijtgeraakt door covid, zodat ze vrije tijd hebben om te plunderen en door te gaan zolang ze willen. Wanneer de banen terugkomen, wordt de rest volgens de federale wetgeving gedwongen om hen op te nemen en hen banen te bieden in vertrouwensposities, en hen gezag te verlenen over meer kwetsbare mensen. We zullen de veiligheid van meer vitims op het spel zetten, ze worden nu gedocumenteerd als massaal martelen.

Hier is een goede video van een wijze broeder die deze misdaden al meer dan 30 jaar documenteert. Hij biedt zijn nuchtere analyse en echte oplossing, zoals geleverd door de pamfletten en video van zijn organisatie op American Renaissance, https://www.youtube.com/watch?v=Nbjg50l-JnE 

Ik heb veel over dit onderwerp behandeld, waar het NIET de criminelen zijn die dit doen, maar leiders van Harvard en andere invloedrijke gemeenschapsleiders, personen in de regering en met echte macht, roepen op dat ALLE WITTE MENSEN WORDEN VERMOORD. Hier is een kleine compilatie die ik heb geciteerd door deze leiders van onze gedegenereerde samenleving, waar ze letterlijk op grote schaal leren dat alle blanken moeten worden gedood: Geciteerde publieke leiders zeggen: "Dood alle blanke mensen", machtige mensen die oproepen tot genocide en holocaust (studie van de Priorij van Salem, Vredesinstituut)

Men moet zich echter afvragen: * is het een echte oplossing om de zwarten te geven wat ze willen, een witvrije zone? Is het een oplossing om uit te schakelen, ze hun eigen steden te laten hebben, 100% voor zichzelf te voorzien, en hun eigen beveiliging enz. Te trainen?

Er moet een besef komen dat de concessies van de afgelopen 60 jaar niet hebben gewerkt, en alleen het toevoegen van meer lagen "geforceerd mengen" zal het erger maken. Zwarten respecteren kracht, de andere tinten schijnen graag te schreeuwen en beschuldigen blanken van echte wreedheid, nu hebben ze eindelijk iets waar ze naar kunnen wijzen, dus rennen ze ermee weg. Deze groepen willen al heel lang onze steden platbranden. Nu met de covid-stimuluscontroles enz. Kunnen ze op hun gemak rusten voor back-upplannen terwijl ze plunderen, dus nu hebben ze wat tijd om hun plannen in volle gang te zetten. Zolang de toepasbaarheid van ras kan worden erkend, zal het erg gevaarlijk zijn voor zwakke mensen om in die gebieden te zijn.

De demonstranten van Minneapolis zeggen dat er niets meer is omdat al hun honderden gebouwen zijn afgebrand. Dus beloven ze de voorsteden te komen vernietigen. Verschillende plunderaars zijn openlijk geïnterviewd (omdat ze maskers dragen) en hebben gezworen dit maanden of jaren te laten voortduren (hopen ze). Ze krijgen te horen dat geweld tegen ouderen in bejaardenhuizen en andere zorgvoorzieningen gerechtvaardigd is. Gezien het feit dat ze meestal de zwakken en ouderen goedkoop neerschoten, verwacht ik dat het meer de eersten zal zijn. Dat is ja, tenzij ze worden geholpen door de communisten.

Wat zullen enkele van de echte oplossingen zijn? Ten eerste raden we je aan om lid te worden van de Priorij van Salem, Institute of Peace Studies. Ten tweede raden we je aan om lid te worden van onze Tempeliersorde. Ten derde raden we u aan om uit de stedelijke gebieden en naar het platteland te verhuizen. Pas op en God zegene.