Vikinghelmen (Gothen) in onze Germaanse wapenschilden (met name Brunswick)

Verspreid de liefde
Vikinghelmen (Gothen) in ons oude wapen?
Welfen Viking wapen Gothia Goten
 
Iemand vroeg onlangs: waarom hebben we buffelhoorns op veel van de Brunswick-helmen in de toppen van de familiewapens?
Dit is in de hele heraldiek van de huidige familie en gaat in elke generatie terug, zelfs terug naar enkele oudere begrafenissen van Welf IV en zijn vader, waar dezelfde Vikinghelm met gouden schild en blauwe leeuw werd gebruikt in de 10e eeuw.
 
Voor degenen die onlangs hadden genoten van de Gevleugelde Husar video en artikel, met bescherming als opdracht vandaag door het Huis van D'Este Guelph Brunswick-Wolfenbuettel-Oels, Senior Branch, House of Welf you’re sure to like this one. You’ll find the main info in the description you will find an article about the succession of some major hereditary alloids of Gothia. At http://celticorthodoxy.com you may also find many articles linking the Danes, Germans, Ukrainians and Polish within the original estates and present ceremonial orders of the Royal families of Gothia.
 
Bestaat er goddelijk recht? Voor de christenen moeten we dit concept op zijn minst onthouden als Christus terugkomt als Koning der koningen en Heer der heren, waar onze koninkrijken Zijn koninkrijken worden. Merk op dat er niet democratie staat of een van de niet-Koninkrijksregeringen die in die tijd van de 1ste eeuw bestonden? Er staat dat Hij terugkomt voor 12 verschillende stammen, niet voor een gemengde menigte die niet-gerelateerde rassen van de verbonden omvat. Romand 9: 4-5 zegt dat de adoptie en de verbonden van Israëls God betrekking hebben op de mensen die van het vlees en de genealogische kiemlijn van Israël zijn (het ware Israël, waarvan zelfs 90% van de 1 stam genaamd Juda vertrok en de naties van Troje werd , Sparta, Ierland (verwant aan de Galilese Kelten), Italië en Duitsland beginnend rond 1000 jaar voor Christus) de rest van de 12 stammen was na de Assyrische gevangenschap in 800 voor Christus vertrokken om bekend te staan als de Scythen, Goten, Barbaren, en NT noemt ze ook "Grieken" terwijl Christus zei de steden van het niet-Israëlitische volk niet binnen te gaan (Matt. 15:24) en zelfs niet de wegen op te gaan van hun steden met gemengde rassen, en de Heilige Geest instrueerde de apostelen ook in het boek Handelingen om niet naar veel steden te gaan.
Er zijn duidelijk nog steeds in Zijn systeem, zelfs wanneer er tijdelijke republieken zijn die binnen rijken en koninkrijken zijn, en vaak denken deze 100-200 jaar dat ze volledig onafhankelijk worden en terugkeren. Maar natuurlijk kan dit voor Amerika juridisch gezien nog steeds een unie zijn, zelfs onder een monarchie zoals het was voor en na de Engelse overheersing als Confederate America, aangezien Amerika altijd een "Perpetual Confederation" heeft gehad. De niet-aristocratische structuren duren niet lang, want er is maar zo lang dat mensen kunnen zien dat diefstal en vernietiging voor iedereen voortduurt.
Christus zei wel dat in dit tijdperk alleen degenen die het meest dienen, de grootste zullen zijn, en zij die meer als diakenen werken dan zij die als hoge ambtenaren werken. Wij die onze mensen dienen, regeren het meest automatisch, en wij die echt dienen, zullen erkennen wat het eigendom beschermt zoals dat in de wet is vastgelegd.
Alleen in de hel is een democratie, een staat van omverwerping, afwezigheid van wet en van de heerschappij van de menigte die nergens anders heen gaat dan naar beneden, stelen en vernietigen, niet alleen van de rijken maar van iedereen, zoals in elk communistisch land uit het verleden .
 
Now statues are being destroyed everywhere. Now even pictures of Jesus are getting banned because He looks European. However anywhere you can prove that the Nazarene Celts of Galilee (which it says all His apostles were of Galiee were mostly all red-haired), while the ones occupying Jerusalem were descendant of Israel’s Canaanite enemies which occuped the land since the time Jeremiah Transplanted the Kingdom to Ireland in 500BC, more info at http://celticorthodoxy.com (Our Ethnic Culture needs to be respected just as all should be.)
 
Hebben we genoeg gezien om de rechten van familie-erfrecht en eigendomsrecht omver te werpen? De diefstal van één leidde tot de diefstal van alles. We kunnen niet van één stelen zonder van iedereen te stelen.
De VS hebben nog steeds een verdrag met het Huis van Brunswijk om de oorspronkelijke landgoederen te beschermen en te herstellen, met de familie van Wolfenbuettel (Gothia) die nu in ballingschap is. Bewaar het alstublieft in uw gebeden dat we meer kunnen uitbreiden dan alleen de ceremoniële bevelen, en voldoende middelen hebben om onze wettige erfenis te heroveren, zonder te worden gedood zoals onze voorvader Ulric d'Este-Guelph Brunswick werd vermoord / vermoord toen we deze erfenis net daarbuiten opeisten. het gerechtsgebouw na het indienen van een winnend beroep voor ons als zijn erfgenamen in 1935. Dat gerechtshof van Genève Zwitserland publiceerde vervolgens in de officiële archieven dat ze in de aanval zullen gaan om zijn erfgenamen tegen te houden, net zoals ze hem hadden tegengehouden.
 
We zien dingen zich ontwikkelen in ons Prinsdom Oost-Friesland en geven momenteel identiteitskaarten uit voor onze culturele zelfbeschikking, voor degenen die vrije burgers willen zijn in ons wettige onafhankelijke Prinsdom Oost-Friesland. Het is een grotendeels onbewoond land net tussen Noordoost-Nederland en Noordwest-Duitsland, een land dat lange tijd de Deense Vikingrunen bleef gebruiken, een land waarvan de stichter van de stad Brunswick de hertog van Friesland (Bruno) was en tegelijkertijd hertog van de rijk van Saksen genaamd Gothia, al die tijd waren zijn familie keizers van Duitsland. Er zullen een aantal bewustmakingsfilms uitkomen. In dit stadium houden de velden van Brunswick ons echter erg druk met het onderhouden van de basisvoorzieningen van ons huis, voor onze erfgenamen, Amelia, Allie en Matthew Brunswick. Pas op en God zegene

Buffelhoorns op een helm onderscheiden zich van de Deense / Germaanse / Gotische koninklijke families. Deze met pauwenogen bedekken was een groot teken van Edel recht. Dit is een afbeelding van de originele buffelhoorns van het hoofdwapen van het huis van Brunswick (Este-Welf / Guelph). Hoewel de hoorns vaak meer langwerpig waren, zoals te zien is in verschillende van de heraldische helmen van Brunswick. Dit is het wapen van Welfen (rond 1200) uit de tombe van Welfs VI. en Welfs VII. in St. Johannes Baptist (Steingaden); Oorspronkelijk: blauwe leeuw op een gouden achtergrond (tegenwoordig in het Beierse Nationale Museum, München). De Helmzier, twee buffelhoorns versierd met pauwenveren, wordt sinds 1290 overgedragen aan de Welfen in Braunschweig en later werden ze de sikkel van vandaag. Het wapen van de heren van Ravensburg (Beienburg) in het wapen van Zürich, die in dienst waren van het Welf Hendrik de Leeuw, toont zowel de leeuw (staand) als de buffelhoorns versierd met pauwenveren.

Een groter artikel over de opvolging van het Huis Wolfenbuettel-Brunswick in verschillende landgoederen van de Ostrogoten en Visigoten (Gothia) is te vinden op: http://celticorthodoxy.com/2018/08/ostrogoth-and-visigoth-united-royal-successor-house-brunswick-wolfenbuettel/

Een andere afbeelding uit het artikel is ook bijgevoegd, die de belangrijkste alloïden (de erfelijke landgoederen) aantoont die als hun genealogische erfenis worden vermeld tot aan de hoofdlijnen die vandaag in Brunswijk-Wolfenbuettel zijn. Het wordt getoond samen met het overlijden van het vorstendom Göttingen (inclusief Saksen via Hendrik de Leeuw enz.).

(Opmerking: Gottingen werd in de oudste documenten als Zweeds Gutingi gespeld)