The Goth Battleaxe Tribal Connection with Dan, Prophecy, Scriptures of the Identity of the true Kingdom of Israel

Verspreid de liefde


Zoals Jacob zei zou gebeuren in "de laatste dagen". Genesis 49: 1

"Dat wat u zal overkomen in de laatste dagen."

Samen met de andere twaalf stammen geeft Jacob een geweldige profetie voor de stam Dan over wat ze in de eindtijd zullen doen.

Genesis 49:16"Dan zal zijn volk richten als een van de stammen van Israël."Zoals we weten (of zouden moeten weten) zegt driekwart van de Israëlitische profetieën dat het voor de 12 niet-Judaïsche stammen is, nadat ze weer in relatie zijn gekomen met YAHWEH door Christus voor de stammen onder de twaalf tronen waar de twaalf apostelen de twaalf stammen oordelen. Zoals het herhaaldelijk zegt in "in het laatste einde van de eindtijd", voordat het einde komt bij de wederkomst van Christus, zoals het eerst zegt, zouden we een "..Getuige zijn van het evangelie van de Koninkrijksbestuur aan alle naties, en dan zal het einde komen". Zoals herhaaldelijk wordt gezegd, zullen 12.000 van elk van de 12 stammen bij Zijn komst * worden behouden, * 144.000 genoemd, en het volgende tijdperk met 12 funderingsstenen 1 voor elk van de 12 stammen voor de nieuwe stad Jeruzalem, met de naam van elke stam geschreven in elk portaal naar de hemelse stad. 
Zoals ook de heidenen hun schat overdag kunnen binnenhalen. We kunnen nog steeds zeggen wanneer alles is gezegd en gedaan, nadat al het vlees is verbrand, dat ALLEEN GENADE zal zegevieren omdat er staat dat de binnenstad van massief goud is, wat pure liefde is (1 Korintiërs 13 onvoorwaardelijke liefde / agape), zal elk woord en werk in dit leven uitgroeien tot goud, zilver, kostbare stenen, hout, hooi of stoppels, beproefd door vuur. De binnenstad is puur goud, de buitenmuren zijn van zilver en de buitenpoorten zijn de kostbare stenen. Al de innerlijke natuur die het zegt dat we kunnen zijn.  
Hier is de profetie over Dan meestal weer, "Degene die Gad (Goth) vergroot."
[Deu 33: 20-21 KJV] 20 “En van Gad zei hij: Gezegend is hij, die Gad uitbreidt: hij woont als een leeuw en scheurt de arm met de kruin van het hoofd. 21 En hij voorzag zichzelf in het eerste deel, omdat [hij] daar [in] een deel van de wetgever zat; en hij kwam met de hoofden van het volk, hij voerde de gerechtigheid van de Heer uit, en zijn oordelen met Israël. "
"De arm scheuren met de kruin van het hoofd" zou niemand minder zijn dan de grote slagen van de strijdbijl van de Goten. Een van de meest bekende tribale armen is de strijdbijl die zo'n schade kan toebrengen door de hoofden af te scheuren "..Coming with the heads of the people" het scheiden van de schouders zou alleen mogelijk zijn met zo'n slag van de grote strijdbijl. Geen ander is zo bekend om dit element van hun aard. Het feit dat ze ook samenwerken met Dan of de Denen, brengt de sterke correlatie met zich mee, aangezien ze dichtbij en met de grotere Saksische verwante stammen woonden. Er is nog veel meer hierover bekend van Zijn ware Israëlische volk "Zijn strijdbijl mensen":
[Jer 51:20 KJV] 20 "Gij [zijt] mijn strijdbijl [en] oorlogswapens: want met u zal ik de natiën in stukken breken, en met u zal ik koninkrijken vernietigen;" en Manasse was de enige stam die door Jozef de naam Israël kreeg als een "Grote natie en gezelschap van naties", de Angelsaksische Duitse meerderheid van Amerika vormt ook met tal van zijn profetieën het grootste deel van de natie. Zoveel van de profetieën en fysieke realiteiten van Manasseh German Israel gaan over het hebben van de meeste wapens en het vasthouden aan onze grenzen, heerschappij, enz., En vooral het verspreiden van het goede nieuws van het evangelie van Jezus Christus over de hele wereld, de boodschap van vrijheid in Hem zijn Zijn wetten gegeven aan de mensheid om te slagen.

Zoals we in de eerste passages lezen, is Dan een wetgever of rechter. De geschiedenis vertelt ons over deze plaats van Dan of de Deense Vikingen enz. Die vonnissen brachten en het heersende rechtssysteem van ons gewoonterecht. Hier meer over: http://orthodoxchurch.nl/2013/12/the-glorious-future-for-the-viking-tribe-of-dan/
Een "wetgever" wordt vermeld als zijnde niet Juda maar van de Juda-stammen, waarvan we weten dat ze in 400 v.Chr. Naar het noordwesten werden getransplanteerd volgens de Schrift en de geschiedenis: "De scepter zal niet wijken van Juda, noch de wetgever van tussen zijn voeten, totdat Silo komt, en aan hem zal de gehoorzaamheid van de volken zijn." (Gen 49:10)

We wachten op Silo (Christus) om terug te keren om onze rechter te zijn. Tot dan staat er dat Dan zal blijven oordelen. 
[Psa 149: 5-9 KJV] 5 “Laat de heiligen vreugde hebben in heerlijkheid: laten ze luid zingen op hun bedden. 6 [Laat] de hoge [lof] van God in hun mond zijn, en een tweesnijdend zwaard in hun hand; 7 Om wraak te oefenen op de heidenen, [en] straffen op het volk; 8 Om hun koningen met ketenen te binden, en hun edelen met ijzeren ketenen; 9 Om over hen het geschreven oordeel uit te voeren: deze eer hebben al zijn heiligen. Looft de Heer. "
[Mat 11:12 KJV] 12 "En vanaf de dagen van Johannes de Doper tot nu toe ondergaat het koninkrijk der hemelen geweld, en de gewelddadigen nemen het met geweld over."

[Dan 7:18 KJV] 18 "Maar de heiligen van de Allerhoogste zullen het koninkrijk nemen en het koninkrijk voor altijd, zelfs voor eeuwig en altijd bezitten."

Als u in Hem bent en Hij Christus in u is, in Zijn ene lichaam, Zijn enige tempel, moeten we beseffen dat ons leven bestaat uit het blijven in Christus. Daaruit vallen is teruggaan naar dood en verderf. Dagelijks hebben we de genade en zegen van vele gebeden die Hij ons heeft gegeven om te bidden, het zondaarsgebed en de gebeden van de Heer, de "Shama Israel" of "gehoorzamen Israel" dat Hij het grootste gebod noemde, en het tweede gebod dat eraan gelijk is, onze naaste lief te hebben als onszelf. Hopelijk behoren ze tot ons huisgezin van het geloof, omdat er staat om eerst goed voor hen te doen, en voor "Kom uit Babylon dat je niet deelneemt aan haar plagen of aan haar ziekten".
Hij wilde dat we onze geschiedenis kenden, net zoals Paulus wenste dat niemand van ons onwetend zou zijn over ons Israëlitische erfgoed, en zoals we door de Schrift heen worden gesmeekt om "op te zien naar de rots waaruit gij zijt gehouwen", denkend dat Jahweh het verbond nakomt, en plaatst zijn woord boven zijn naam.
Dus als u in Hem wilt blijven zoals wij één met Hem zouden moeten zijn zoals wij één zijn met de kerk, op dezelfde manier als Christus één was met Zijn Vader, 
[Joh 17:11 KJV] 11 'En nu ben ik niet meer in de wereld, maar deze zijn in de wereld en ik kom naar u toe. Heilige Vader, bewaar door uw eigen naam degenen die u mij hebt gegeven, opdat zij één mogen zijn, zoals wij [zijn]. "
De kerk * Zijn feitelijke, letterlijke lichaam van mensen zou er goed aan moeten doen om naar haar voorvaderen te kijken en één met hen te zijn: 

Jer 6:16 "Zo zegt de HEERE: Sta op de wegen, en zie, en vraag naar de oude paden, waar is de goede weg, en wandel daarin, en gij zult rust vinden voor uw ziel ..."

Ons wordt verteld dat dit ook iets is wat Elia zal doen voor de grote en verschrikkelijke dag van YAHWEH:

Mal 4: 5-6 “Zie, ik zal u de profeet Elia zenden voordat de grote en geduchte dag van Yahweh komt. En hij zal het hart van de vaders tot hun kinderen wenden, en het hart van de kinderen tot hun vaderen. Anders zal ik komen en het land met een vloek slaan. "

Zie ook:

Mat 5:14 'U bent het licht van de wereld. Een stad die op een heuvel ligt, kan niet worden verborgen. "

Ef 1:18 'De ogen van uw begrip zijn verlicht; opdat gij zult weten wat de hoop is van zijn roeping, en wat de rijkdom van de heerlijkheid van zijn erfenis in de heiligen, "Overweeg om vandaag lid te worden van de Orthodoxe Kerk van Culdees. www.OrthodoxChurch.nl


Jes 58:12 "En die van u zullen zijn, zullen de oude woestenij bouwen; gij zult de fundamenten van vele geslachten vestigen; en gij zult worden genoemd: Hersteller van de bres, Hersteller van paden om in te wonen."
noIsaiah 58 - En [die zullen zijn] van u zullen de oude woestenij bouwen; gij zult de fundering oprichten ...