Lijnen van apostolische opvolging van prins-aartsbisschop Dr.Stephen M d'Guelph Brunswick, Primace OCC

Verspreid de liefde

APOSTOLISCHE OPVOLGINGSLIJNEN

van

De prins-aartsbisschop Dr. Stephen d'Guelph Nott-Brunswick (von Wolfenbüttel), PRIMACE VAN DE ORTHODOXE KERK VAN DE CULDEES, en beschermer van kerkelijke en huisordes.

Download PDF: Lijnen van apostolische opvolging Dr. Stephen M. d'Guelph Brunswick

Heraldiek van het nieuwe Huis van Nott-Brunswijk (von Wolfenbüttel), voorgesteld in 1929 en aangenomen vanaf 1935 tijdens de opvolgingscrisis van het Huis Wolfenbüttel-Brunswick.

Het doel van het demonstreren van deze regels is net zo verplicht als een internationale minister die andere rechtsgebieden bezoekt en dienst doet bij het toedienen van sacramenten. Toegang krijgen tot de kerk van Jeruzalem was een eerste zorg. Zoals we weten, zullen de uitverkorenen opnieuw worden verzameld. Er wordt ook verwezen naar de in Jeruzalem gebaseerde ridderorden. We zijn dus gedekt voor alle locaties, of ze nu een protestantse, katholieke, orthodoxe of andere christelijke achtergrond hebben. Het is ook vaak gebruikelijk om een minister opnieuw toe te wijden in buitenlandse (of lokale) jurisdicties, om de geldige aanvaarde erfopvolging of voorkeursopvolging verder te bevestigen via de lijnen van hun regionale heiligen.

  • Aartsbisschop Parker, de eerste aartsbisschop van Canterbury tijdens de regering van koningin Elizabeth, beloofde in zijn brief aan Calvijn dat hij een verbintenis tussen alle protestanten zou voorstellen, waarin hij hem eraan herinnerde dat de Kerk van Engeland “Haar episcopaat behouden; maar niet zoals van paus Gregorius, die Augustinus de monnik hierheen stuurde, maar van Jozef van Arimathea. " ("The Life and Acts of aartsbisschop Parker" door John Strype, gepubliceerd in 1711.)

Dit zijn een paar van de regels. Certificaten, diploma's en referenties zijn beschikbaar.

Onze Engelse Liturgie (BCP) wordt niet alleen gebruikt in Anglicaanse Keltische en protestantse kringen. Het is ook canoniek gevestigd in verschillende orthodoxe, katholieke en lutherse communies.

Personal Arms of Stephen Michael toegekend voor het Office Aartsbisschop Elect uit 2009.

Download PDF: Lijnen van apostolische opvolging Dr. Stephen M. d'Guelph Brunswick

Een andere kijk op verschillende regels: