Honderden oudere Duitse runenartefacten tonen de Scythische Goth-verwantschap aan in de Viking- en Saksische landen, rechtstreeks verbonden met Wolfenbuettel-Brunswick

Verspreid de liefde

In sommige delen van het Saksische rijk, zoals in Frisia (tot en met de late periode van de Brunoid Kindred Emperors), waren deze oudere Runen (Elder Futhark) het officiële geschreven alfabet van de mensen, en op de munten enz.

Hier kun je honderden artefacten van RUNES uit DUITSLAND (voornamelijk Groot-Saksen) bekijken  https://www.schleugerhard.com/deutschland-a-n/ .

Ze noemen ze niet voor niets 'Saxon Runes'. De oudste en meest originele Runen (alfabet van onze voorouders) zijn overal in de Duitse rijken. Maar als we eenmaal bij de nieuwere versies van de Runen komen, zijn die meestal te vinden in de jongere gotische gebieden zoals Noorwegen / Zweden / Engeland enz. Dit alles bewijst dat het absoluut correct is om zelfs de oudste van de Runen allemaal als 'Angelsaksisch' te noemen. ”Zoals ze officieel overal heten. Er is maar één familie die de alloïdiale erfenis heeft van deze originele Saksische (en Ostrogoth / Visigoth en Billunger Gothic) rijken, en één alleen, D'Este Guelph Brunswick-Wolfenbuettel-Oels, Senior Branch, House of Welf

Hier zijn enkele van de Friese runenmunten (uit de periode van de Brunoid-hertogen van Frisia en Saksen, die tot keizers van heel Duitsland werden gekozen)

900AD Friese Runen Munt

Deze informatie is enigszins gecensureerd, maar het is belangrijk dat u het weet. Om de ware stamidentificaties te kennen, kun je zeggen wie wie is en wie niet, zoals Christus zei dat Hij het koninkrijk van de Joden zou nemen en het aan een stam zou geven die de vruchten daarvan voortbrengt.

Vergelijk de Runen met Paleo-Hebreeuws. Het is niet zo verschillend. Hoe ouder je gaat, hoe meer het er een is.

vergelijk Viking runen met paleo hebreeuws

Er is gedocumenteerd dat Friezen tot de eersten behoren met dit soort munten dat pionierde in onze grote beschaving. Hier is nog een munt uit de periode van de Brunoid Duitse keizers die hertogen van Friesland waren en opperste keizerlijke monarch met het volledige bezit van de Gottingen-Brunswick-alloïden, zoals Brunswick vandaag de dag nog steeds is.

Van Harlingen Frisia-Brunswick 900 na Christus, hieronder is nog een runen gouden munt van Saksisch Friesland. De hoofdstad verhuisde later van Gottingen naar Wolfenbuettel, waar de belangrijkste keizerlijke munt officieel in gebruik is gebleven als een teken van de Brunswick Saksische soevereiniteit tot 1918 toen (de meeste) de feitelijke vorsten afstand deden.

De nieuwste Brunswick Saksische munten hebben het grote wapen van Witukind de koning van Saksen, (het Witte Paard) op de munten, als de enige bloed erfgenamen van zijn legeringen, samen met de andere genoemde huizen, als hun laatste bloed erfgenamen, dwz van de Gothische alloïde bekend als Gottingen (of Gutingi in de officiële documenten in het originele schrijven). Deze landgrenzen werden tot 1935 door ons huis verdedigd in officiële verdragen en rechtszaken die verwijzen naar actuele verdragen met ons huis en diverse nog regerende regeringen. Jammer dat die partijen nu deel uitmaken van de VN.

Tot het einde van de Eerste Wereldoorlog en het bezwijken voor de revolutie van de rode communistische partij in 1918, had ons huis volledige soevereine juridische controle over het Prinsdom Oost-Friesland (Ost_Friesland). Er is daar nu een onafhankelijkheidsbeweging gaande.

vorstendom Oost-Friesland (Ost-Friesland)

Naast deze geweldige Frisia Saksische / Gotische runen (en met up-to-date alloïdiale erfelijke landclaim daar, voor het huidige 'Prinsdom Oost-Friesland') gaan we naar een deel van de up-to-date oostgrens aan de alloïde erfelijke landgoederen van onze Billunger-lijn (ook een laatste Amelung Gothische lijn), Maar Polen geeft de voorkeur aan hun eigen bloed (dat we hebben in de Brunswick-lijn), en daarom moeten we ons wenden tot wat de geaccepteerde normen zijn van alle partijen in het internationaal recht en onze meest actuele GELDIGE landclaim wordt gevonden via onze Piast Dynastieke opvolging, zoals hierin gedocumenteerd. En geniet van deze Runen-armbanden uit deze regio Pommeren (Groot-Polen). Niet alleen de laatste erfgenamen van het bloed, maar hielden het up-to-date in het internationale recht voor gemakkelijke terugwinning (bewaard in meerdere verdragen van huidige regeringen). Geniet van het artikel, merk op dat het ook gevolgen heeft voor Rusland en Oekraïne: http://celticorthodoxy.com/2018/10/brunswick-being-the-only-probable-successor-of-the-piasts

meer info over deze Poolse (Scythische / Saksische) runen op http://www.mpov.uw.edu.pl/en/thesaurus/terms/runes-runic-alphabet-

Er zijn talloze (duizenden) Anglo Israel-boeken geschreven over het onderwerp dat de Scythen met de Saksische en verwante volken die het Israël van God zijn. Alleen het noordelijke koninkrijk heette Israël (ook wel het huis van Israël genoemd), terwijl het afzonderlijke zuidelijke koninkrijk Juda het huis van Juda werd genoemd. Het Noordelijke Huis ging inderdaad over tot afgoderij en om deze reden werd het gescheiden van Jahweh God, maar werden, zoals het in het Nieuwe Testament zegt, opnieuw getrouwd met God door de Zoon (Jezus / Yahshua de Christus).

Merk op dat Jacob de naam Israël alleen gaf aan zijn twee kleinzonen Efraïm en Manasse (de Angelsaksische naties van vandaag, die hun nationale profetieën vervullen enz.), En de profetieën zeggen: "de regering zal op zijn schouder zijn", het stenen koninkrijk van Onyx, de tribale edelsteen van Manasse werd gedragen op de schouders van de hogepriesters. Het is een steen van slechts gewichten en maten. Een steen van wet, van verzoening, van redenering, van nuchterheid en van oordeel en gerechtigheid. De grootste etnische groep van Amerika is de Angelsaksische Duitser, de natie met de wapens en de vertegenwoordiging van het ware oorspronkelijke niet-Joodse Israël, hoewel rebels als altijd, en om deze reden gestraft door onze liefdevolle hemelse Vader. Gestraft met overspoeld worden door buitenlanders en degenen die onze God en cultuur haten, en nu met plagen.

De alloidiale erfgenamen van deze Saksische (inclusief Friese en Deense) rijken die het grootste deel van Duitsland overspanden) het land van Guelphs waren eigenlijk zee tot zee (van Sicilië tot de Oostzee). Het huis heeft deze beweringen levend gehouden en had altijd veel twist over dit deel. De familienaam en heraldiek behouden deze beweringen. Er was een voortdurend protest om onze rechten levend te houden voor een echte soevereine Duitse natie, waarvoor de hertogen van Brunswick tal van bestaande (recente) verdragen verwierven om zo'n Duitse rijk te herwinnen. Geen van de landgoederen (zelfs niet de Gothische alloïdiale gronden werden overgebracht naar de nieuwe creaties van na 1815 van Hannover Brunswick, ze werden allemaal onder het verbod geplaatst en werden onder edicten van de dood veroverd): https://www.facebook.com/houseofguelph/photos/a.637696052975277/2818688734875987/?type=3&theater

In een ander gerelateerd artikel "The GLORIOUS FUTURE For The Viking Tribe of Dan”Kunt u lezen hoeveel hiervan in de toekomst gaat gebeuren. Ook van enkele recente tekenen aan de hemel, zoals het zegt dat God zou geven,

Op 29 april 2020 kun je weer een ander onmiskenbaar "teken aan de hemel" zien, dat opnieuw bewijst dat de regering van DANELAW van God is (Deen en Saksen hebben voor altijd een sterke imperiale tribale alliantie). Lees verder voor de informatie waar u de binnenkomende asteroïde kunt zien: -) 29 april 2020.
Het herinnert ons onmiskenbaar aan dit verbond van Danelaw-heerschappij. Waar het op neerkwam, is dat onze eeuwenoude door God gegeven rechten door het zwaard tegen de tiran werden beschermd. http://celticorthodoxy.com/2013/12/the-glorious-future-for-the-viking-tribe-of-dan/ Dit artikel is bedoeld voor degenen die bekend zijn met de waarheden van het Britse Israëlisme (en verwante naties). Misschien heb je een dozijn, of misschien heb je HONDERD boeken over de ware Israëlitische naties van God, die geen Joden worden genoemd (die hoe dan ook 99.5% werden verwijderd in 400 v.Chr.).

 

Deze artikelen vind je misschien ook leuk:

Ostrogoth and Visigoth United Royal Successor House, Brunswick-Wolfenbuettel, alloïdiale erfgenamen van de Amali en Balti Dynastieën

Vikinghelmen (Gothen) in onze Germaanse wapenschilden (met name Brunswick)