Honderden oudere Duitse runenartefacten tonen de Scythische Goth-verwantschap aan in de Viking- en Saksische landen, rechtstreeks verbonden met Wolfenbuettel-Brunswick

Verspreid de liefde

In sommige delen van het Saksische rijk, zoals in Frisia (tot en met de late periode van de Brunoid Kindred Emperors), waren deze oudere Runen (Elder Futhark) het officiële geschreven alfabet van de mensen, en op de munten enz.

Hier kun je honderden artefacten van RUNES uit DUITSLAND (voornamelijk Groot-Saksen) bekijken  https://www.schleugerhard.com/deutschland-a-n/ .

Ze noemen ze niet voor niets 'Saxon Runes'. De oudste en meest originele Runen (alfabet van onze voorouders) zijn overal in de Duitse rijken. Maar als we eenmaal bij de nieuwere versies van de Runen komen, zijn die meestal te vinden in de jongere gotische gebieden zoals Noorwegen / Zweden / Engeland enz. Dit alles bewijst dat het absoluut correct is om zelfs de oudste van de Runen allemaal als 'Angelsaksisch' te noemen. ”Zoals ze officieel overal heten. Er is maar één familie die de alloïdiale erfenis heeft van deze originele Saksische (en Ostrogoth / Visigoth en Billunger Gothic) rijken, en één alleen, D'Este Guelph Brunswick-Wolfenbuettel-Oels, Senior Branch, House of Welf

Hier zijn enkele van de Friese runenmunten (uit de periode van de Brunoid-hertogen van Frisia en Saksen, die tot keizers van heel Duitsland werden gekozen)

900AD Friese Runen Munt

This information is somewhat censored, but it is important for you to know. To know the true tribal identifications you can say who is who, and who really is not, as Christ said He would take the kingdom from the Jews and give it to a tribe bringing forth the fruits thereof.

Vergelijk de Runen met Paleo-Hebreeuws. Het is niet zo verschillend. Hoe ouder je gaat, hoe meer het er een is.

vergelijk Viking runen met paleo hebreeuws

Er is gedocumenteerd dat Friezen tot de eersten behoren met dit soort munten dat pionierde in onze grote beschaving. Hier is nog een munt uit de periode van de Brunoid Duitse keizers die hertogen van Friesland waren en opperste keizerlijke monarch met het volledige bezit van de Gottingen-Brunswick-alloïden, zoals Brunswick vandaag de dag nog steeds is.

Van Harlingen Frisia-Brunswick 900 na Christus, hieronder is nog een runen gouden munt van Saksisch Friesland. De hoofdstad verhuisde later van Gottingen naar Wolfenbuettel, waar de belangrijkste keizerlijke munt officieel in gebruik is gebleven als een teken van de Brunswick Saksische soevereiniteit tot 1918 toen (de meeste) de feitelijke vorsten afstand deden.

De nieuwste Brunswick Saksische munten hebben het grote wapen van Witukind de koning van Saksen, (het Witte Paard) op de munten, als de enige bloed erfgenamen van zijn legeringen, samen met de andere genoemde huizen, als hun laatste bloed erfgenamen, dwz van de Gothische alloïde bekend als Gottingen (of Gutingi in de officiële documenten in het originele schrijven). Deze landgrenzen werden tot 1935 door ons huis verdedigd in officiële verdragen en rechtszaken die verwijzen naar actuele verdragen met ons huis en diverse nog regerende regeringen. Jammer dat die partijen nu deel uitmaken van de VN.

Tot het einde van de Eerste Wereldoorlog en het bezwijken voor de revolutie van de rode communistische partij in 1918, had ons huis volledige soevereine juridische controle over het Prinsdom Oost-Friesland (Ost_Friesland). Er is daar nu een onafhankelijkheidsbeweging gaande.

vorstendom Oost-Friesland (Ost-Friesland)

Naast deze geweldige Frisia Saksische / Gotische runen (en met up-to-date alloïdiale erfelijke landclaim daar, voor het huidige 'Prinsdom Oost-Friesland') gaan we naar een deel van de up-to-date oostgrens aan de alloïde erfelijke landgoederen van onze Billunger-lijn (ook een laatste Amelung Gothische lijn), Maar Polen geeft de voorkeur aan hun eigen bloed (dat we hebben in de Brunswick-lijn), en daarom moeten we ons wenden tot wat de geaccepteerde normen zijn van alle partijen in het internationaal recht en onze meest actuele GELDIGE landclaim wordt gevonden via onze Piast Dynastieke opvolging, zoals hierin gedocumenteerd. En geniet van deze Runen-armbanden uit deze regio Pommeren (Groot-Polen). Niet alleen de laatste erfgenamen van het bloed, maar hielden het up-to-date in het internationale recht voor gemakkelijke terugwinning (bewaard in meerdere verdragen van huidige regeringen). Geniet van het artikel, merk op dat het ook gevolgen heeft voor Rusland en Oekraïne: http://orthodoxchurch.nl/2018/10/brunswick-being-the-only-probable-successor-of-the-piasts

meer info over deze Poolse (Scythische / Saksische) runen op http://www.mpov.uw.edu.pl/en/thesaurus/terms/runes-runic-alphabet-

Er zijn talloze (duizenden) Anglo Israel-boeken geschreven over het onderwerp dat de Scythen met de Saksische en verwante volken die het Israël van God zijn. Alleen het noordelijke koninkrijk heette Israël (ook wel het huis van Israël genoemd), terwijl het afzonderlijke zuidelijke koninkrijk Juda het huis van Juda werd genoemd. Het Noordelijke Huis ging inderdaad over tot afgoderij en om deze reden werd het gescheiden van Jahweh God, maar werden, zoals het in het Nieuwe Testament zegt, opnieuw getrouwd met God door de Zoon (Jezus / Yahshua de Christus).

Merk op dat Jacob de naam Israël alleen gaf aan zijn twee kleinzonen Efraïm en Manasse (de Angelsaksische naties van vandaag, die hun nationale profetieën vervullen enz.), En de profetieën zeggen: "de regering zal op zijn schouder zijn", het stenen koninkrijk van Onyx, de tribale edelsteen van Manasse werd gedragen op de schouders van de hogepriesters. Het is een steen van slechts gewichten en maten. Een steen van wet, van verzoening, van redenering, van nuchterheid en van oordeel en gerechtigheid. De grootste etnische groep van Amerika is de Angelsaksische Duitser, de natie met de wapens en de vertegenwoordiging van het ware oorspronkelijke niet-Joodse Israël, hoewel rebels als altijd, en om deze reden gestraft door onze liefdevolle hemelse Vader. Gestraft met overspoeld worden door buitenlanders en degenen die onze God en cultuur haten, en nu met plagen.

The alloidial heirs of these Saxon(including Frisian and Danish) realms that spanned most of Germany) the Guelphs land were sea to sea actually (from Sicily to the Baltic). The house has kept these claims alive, and had always much contending on this part. The family name and heraldry preserves these claims. There was a continual protest to keep our rights alive for a real sovereign German nation, which the dukes of Brunswick acquired numerous existing (recent) treaties to regain such German Empire. None of the estates (not even the Gothian alloidial lands were brought over into the post 1815 new creations of Hanover Brunswick, all were put under the ban and if captured under edicts of death): https://www.facebook.com/houseofguelph/photos/a.637696052975277/2818688734875987/?type=3&theater

In een ander gerelateerd artikel "The GLORIOUS FUTURE For The Viking Tribe of Dan”Kunt u lezen hoeveel hiervan in de toekomst gaat gebeuren. Ook van enkele recente tekenen aan de hemel, zoals het zegt dat God zou geven,

Op 29 april 2020 kun je weer een ander onmiskenbaar "teken aan de hemel" zien, dat opnieuw bewijst dat de regering van DANELAW van God is (Deen en Saksen hebben voor altijd een sterke imperiale tribale alliantie). Lees verder voor de informatie waar u de binnenkomende asteroïde kunt zien: -) 29 april 2020.
Het herinnert ons onmiskenbaar aan dit verbond van Danelaw-heerschappij. Waar het op neerkwam, is dat onze eeuwenoude door God gegeven rechten door het zwaard tegen de tiran werden beschermd. http://orthodoxchurch.nl/2013/12/the-glorious-future-for-the-viking-tribe-of-dan/ Dit artikel is bedoeld voor degenen die bekend zijn met de waarheden van het Britse Israëlisme (en verwante naties). Misschien heb je een dozijn, of misschien heb je HONDERD boeken over de ware Israëlitische naties van God, die geen Joden worden genoemd (die hoe dan ook 99.5% werden verwijderd in 400 v.Chr.).

 

You may also like these articles:

Ostrogoth and Visigoth United Royal Successor House, Brunswick-Wolfenbuettel, alloïdiale erfgenamen van de Amali en Balti Dynastieën

Vikinghelmen (Gothen) in onze Germaanse wapenschilden (met name Brunswick)