29 april 2020 Binnenkomend asteroïde teken in de hemelen en een bijbelse profetie opnieuw bevestigd voor de Viking en verwante volkeren

Verspreid de liefde

Op 29 april 2020 kun je weer een ander onmiskenbaar "teken aan de hemel" zien, dat opnieuw bewijst dat de regering van DANELAW van God is (Deen en Saksen hebben voor altijd een sterke imperiale tribale alliantie). Lees verder voor de informatie waar u de binnenkomende asteroïde kunt zien: -) 29 april 2020.
Het herinnert ons onmiskenbaar aan dit verbond van Danelaw-heerschappij. Waar het op neerkwam, is dat onze eeuwenoude door God gegeven rechten door het zwaard tegen de tiran werden beschermd.

Misschien wilt u het volgende artikel lezen. De locatie waar deze langzaam bewegende ster / komeet zich beweegt, is een totaal teken van God:

Glorious Future For the Viking Tribe of Dan http://orthodoxchurch.nl/2013/12/the-glorious-future-for-the-viking-tribe-of-dan/
Dit artikel is bedoeld voor degenen die bekend zijn met de waarheden van het Britse Israëlisme (en verwante naties). Misschien heb je een dozijn, of misschien heb je HONDERD boeken over de ware Israëlitische naties van God, die geen Joden worden genoemd (die 99% hoe dan ook werden verwijderd in 400 v.Chr. , terwijl de stam Juda al lang verhuisd was zoals de Schrift zei dat ze zouden doen, lang voor de Egyptische en Babylonische ballingschap).