Er worden in totaal 7 LGBTQ Super Bowl-advertenties getoond (linkse absolutistische confrontatie)

Verspreid de liefde

SUPER BOWL ADS vertoont in totaal 7 LGBTQ-commercials met LGBTQ-extremistisch radicalisme voor gezinnen die het slachtoffer kunnen worden. Je kunt de volledige lijst hier bekijken: https://instinctmagazine.com/even-more-lgbtq-representation-in-super-bowl-ads-this-year/

De lijst is allemaal erg commercieel, dus verdraai niet wat ik zeg over de definitie van commercials, want het is erger dan de standaard commercials in de manier waarop ze het doen. Ze zijn allemaal een merk en ze worden allemaal gesponsord. Het is dus nog meer diepgaande financiële sponsoring, of commercieel.


Ik noem dit een linkse absolutistische confrontatie.


Dit is allemaal tot stand gekomen via financieringscampagnes van de overheid die zijn gestart door mensen als Obama. Toen hij een promotie van transgenders op de Olympische Spelen twitterde, zei niemand in de media dat hij van Twitter moest stoppen. Hij zei veel ergere dingen over het in kooien stoppen van illegalen en het scheiden van hun families dan Trump ooit zou kunnen zeggen. Maar omdat hij de linkse stunt "heersende elite van het grote bedrijfsleven" promootte, werd hij niet veroordeeld.


Deze linkse absolutistische politieke stunts door die leugenaars die aan de macht zijn, versterkt door dit zeer actuele gevaar van "big business impasse van sensatiezucht", zijn uit de hand gelopen. Het is zo ver gegaan dat minder mensen de omgekeerde kijk in hun hart kunnen toestaan, om zich nu zelfs de alternatieve kijk voor te stellen. Er zijn er die zichzelf de "nieuwe mainstream" noemen en die moedig "oproepen tot geweld" tegen niet-linksen. Ik heb veel voorbeelden hoe extreem geweld en misdaden, goedgekeurd door elke rang van de samenleving, moedig worden gepromoot om te worden gepleegd tegen iedereen die niet buigt en belijdt dat ze het eens zijn met de opvattingen van LGBTQ-radicalen.


Deze culturele verschuiving van het promoten van "geweld en misdaden" tegen niet-linksen is cultureel duidelijk in het hele afzettingsproces van de president. Over het geheel genomen is links moedig doorgegaan met het plegen van onwettige aanvallen op reguliere rechten, die normaal gesproken in alle gevallen het hoogste respect zouden hebben. Alleen omdat links zo veel misdaden heeft gepleegd, zijn ze veel verder gegaan in verraad tegen de Amerikaanse president met een luidere en luidere stem.


Dit argument van “links versus menselijkheid” spreekt voor zich wat zij van christenen vinden. Zoveel ontkennen en willen niet toegeven of accepteren wat ze denken over de religieuze gelovigen. Ze hebben al met succes het recht ontnomen om de christelijke kernleer over zonde en “belijdenis en berouw vóór de gemeenschap” te onderwijzen. Deze dingen zijn zelfs misdaden in verschillende delen van Amerika, om de gewone liturgieën van aanbidding aan de mensen te onderwijzen. In veel gevallen kan de voorganger worden gearresteerd tijdens de aanbiddingsceremonie voor het simpelweg aanbidden en voorlezen van de heilige orthodoxe woorden.


De meesten zijn het erover eens dat LGBTQ'ers in het afgelopen decennium slechts 1-2% van de bevolking uitmaakten. Deze nieuwe extreem linkse stunt begon de afgelopen 5 jaar te exploderen. Deze laatste Superbowl-stunt maakt het moeilijk om dit als een "explosie" te bestempelen in vergelijking met de voorgaande 5-10 jaar van radicalistische propaganda door atheïstische groeperingen die aan de macht waren in de regering.

Hun ideologie heet "Het verbieden van de vrije uitoefening van de vestiging van welke religie dan ook", overal onderwezen als de nieuwe religie. Een totaal omkering van de overheidsdocumenten, waaruit blijkt dat er een overname in volle gang is. Dit is tragisch voor alle partners van de oorspronkelijke regering.


SCHAAM IEDEREEN die geen volledige boycot van dergelijke zonden promoot. Zelfs Breitbart wordt in dit alles zwak, ziet u https://www.breitbart.com/sports/2020/01/30/claim-fox-dragged-feet-keep-pro-life-super-bowl-ad-off-the-air-will-play-drag-queen-hummus-spot/

Laten we dus voor hen allemaal bidden, zoals elke religieus zou moeten doen. Laten we ook dit bericht van boycot sturen. Ik geef je toestemming om het te kopiëren en door te sturen. God zegene alle gelovigen.

Het artikel dat u ook naar deze volledige tekst kunt linken, vindt u op:  http://orthodoxchurch.nl/2020/02/total-of-7-lgbtq-super-bowl-ads-will-be-shown-leftist-absolutist-showdown/


De uwe in Christus

Dr. Stephen Michael d'Guelph Brunswick

Primace, OCC