Ter ere van St. Gall en St. Othmar in de orthodoxe kerk van de Culdees

Verspreid de liefde

In de traditie van de hoge Franko-gotische edelen werd de kloosterregel van Sint Columbanus (de Ierse Culdee Missionaris) voortdurend afgekondigd in de verste uithoeken van het Germaanse rijk.

Bij de vroege oprichting, met de koningen van het Karolingische rijk, werden deze grote Keltische scholen het fundament van onze beschaving. De grote Keltische verluchte manuscripten en de scholen voor wetenschappen en geleerdheid kwamen uit deze grote vestiging van St. Gall en St. Othmar. Dus werden de grotere officiële scholen, bekend als het klooster van St. Gall, opgericht met de koninklijke steun en hulp van de zonen van Charles Martel (koning Pepijn en Carloman). Ze hadden geholpen de oprukkende Latijnse heerschappij van Sint-Benedictus weg te nemen, en opnieuw de orthodoxe ware zevende dagsabbat gehouden en de ware Hebreeuwse Keltische orde van de Culdees (bekend als de heerschappij van Sint Columbanus). Zie de bron in het artikel in de katholieke encyclopedie: http://www.newadvent.org/cathen/06347a.htm.

Bijna alle vroege Germaanse gebedshuizen waren van de Keltische Culdees, en nadat ze zich hadden bekeerd, namen de Latijnen ze over op bevel van Sint-Benedictus. Er was soms een geaccepteerde fusie met Culdees en Benedictijnen. Zie ons artikel over dit onderwerp, hoe de benedictijnen alleen betreden waar de Keltische Culdees voor het eerst cultiveerden: Gratis hoofdstuk "Verspreiding van de Culdean-kerk" uit "Geschiedenis van de Schotse natie" of De geschiedenis van de Keltische kerk (alle drie de delen): Geschiedenis van de beschaving van prehistorische tijden tot middeleeuwse tijden.

Het eerste grote klooster werd daar gebouwd om het ware oorspronkelijke belang van het Germaanse succes te formaliseren, dat werd verzekerd door de blijvende heerschappij van de Culdees. Dus behielden ze het een centraal thema van de oorspronkelijke West-Germaanse rijken, tegen deze rivaliserende orde van Rome in. Dit werd bereikt met het herstel van de Culdees in de scholen van St. Gall, en de orthodoxe kerk van de Culdees viert dit vandaag de dag. Deze grote scholen werden formeel gebouwd op de plaats van St. Gall, een koninklijk Germaans territorium, en hielden altijd onafhankelijkheidsschisma's in verzet tegen Rome. St Gall was een van de twaalf discipelen die samen met de Missionaris (Sint Columbanus) vanuit Ierland naar het continent kwamen. Ze zijn ook algemeen bekend een status en plaats te hebben gehad op de Zie van Glastonbury. Dus de bediening van St. Gall was daar het meest gevestigd in dat deel van Zwitserland, eerst gesteund door deze opvolgers van de oorspronkelijke Germaanse gotische adel in het huis van de Frankische koningen, later de bloedlijn erfgenamen van het huis van Brunswijk. De eerste landerijen die aan St. Gall en zijn opvolgers daar in de buurt van Arbon Zwitserland werden toegeschreven, zouden afkomstig zijn van deze Franko-gotische Royals, namelijk van Sigebert II. Hij gaf het als een geschenk aan St. Gall omdat hij zijn vrouw had genezen van een demonische bezetenheid, gegeven uit de koninklijke schatkist met het doel er een klooster te stichten. Het duurde enige tijd voordat St. Gall zich had georganiseerd, omdat er veel weerstand was van de Latijnse ordes die vervolgens probeerden de oorspronkelijke puur orthodoxe religie toe te eigenen. Hij kreeg de abdij van Luxeuil aangeboden (ook een site met grote Keltische scholen en verluchte manuscripten), die hij weigerde, en ging daar verder in de buurt van Arbon, waar hij stierf op de leeftijd van 95. Binnen de volgende 100 jaar werd daar eindelijk het grote klooster opgericht. , met verschillende generaties Franko-gotische koningen die hun voortdurende steun verleenden. Koning Pepijn zou St. Othmar persoonlijk hebben vermaand om de oorspronkelijke heerschappij van St. Columbanus te herstellen en de steeds verder oprukkende heerschappij van St. Benedictus te verwijderen.

Een verbinding met het huis van Brunswick vandaag:

Van de Facebook-pagina "D'Este Guelph Brunswick-Wolfenbuettel-Oels, Senior Branch, House of Welf":

Het volgende werd gepost door het Huis van Guelph, het echte oorspronkelijke huis, dat zich realiseert dat het nodig is om de geestelijkheid van de Culdees terug te betalen en weer op te bouwen:

Een van onze vele banden van het huis van Guelph naar de kerk van de Culdees. Deze kwam voort uit een beloofd voortdurend onderhoud en restitutie. De offers aan de abdij moeten vernederend zijn voor ons hoofdhuis, wat betekent dat er een deel van ons voor nodig is. Omdat de abdij van St. Gall, onder voorzitterschap van St. Othmar, werd vervolgd door de Guelphs en de genoemde abt stierf in ballingschap. Vanaf dat moment werd het een jaarlijkse zijrivier van de genoemde abdij, die onze zonden van het beschrijven van een dergelijke abdij compenseerde, en gedaan onder beloften om zegeningen voor het komende jaar veilig te stellen, deze werden religieus gevolgd. St. Othmar bekleedde de positie van opvolger van St. Gall, de stichter van genoemd kerkland St. Gallen. St Gall was een van de twaalf metgezellen die in de 6e eeuw met St Columbanus uit Ierland kwamen om het continent te bekeren tot de oorspronkelijke en ware religie van de apostel St John en St Joseph van Arimathea http://celticorthodoxy.com/2019/12/numerous-ancient-manuscripts-confirming-st-joseph-of-the-sanhedrin-founded-the-british-hebrew-priesthood-at-glastonbury-in-36ad/ die in de eerste eeuw met St. Aristobulus en St. Andrew het hele Keltische land bekeerde. De regelmatige zending van missionarissen uit de Keltische landen naar het oosten is goed gedocumenteerd, aangezien het centrum van religie in Glastonbury lag. Dit was het handhaven van de ware orthodoxe religie in rivaliteit met de heerschappij van de pretendenten van St. Peter en St. Paul in Rome. Glastonbury Engeland had gedurende de eerste 10 eeuwen van de christenheid zoveel bloeide dat het het Tweede Rome en de Bron en Oorsprong van Alle Religie werd genoemd. Alle latere afgezanten van Rome gaven ook toe op dit punt, dat voortdurend duidelijk is bewezen dat onze kerk meer anciënniteit en bewijs uit de oudheid bezit dan Rome ooit zou kunnen claimen.