AANKONDIGING: Late Bp Pastor Leroy Crouch Teachings gaat online

Verspreid de liefde

Berichten staan nu op youtube: Pastor Leroy Crouch, YouTube-afspeellijst van Restoration Ministries

 

Een grote dank gaat uit naar onze Associate Minister Rev Jeff Smith, House of Joseph Ministries, die mij zeer gastvrij ontving op zijn kantoor in Republic of Texas. Op sabbat ontving ik met succes de relikwieën van onze overleden en grote bisschop pastor Leroy Crouch. Dit omvatte zijn sjofar, kunstwerken, boeken en meer dan 2.000 cassettebandjes van zijn lezingen, en meer. Deze zullen worden bewaard door ons instituut, als YAHWEH wil, voor de komende generaties.

Pastor Leroy Crouch van Restoration Ministries

Dit is heel bijzonder voor mij, aangezien ik 10 jaar voor zijn overlijden aan zijn leringen was toegewijd en ze de laatste 20 jaar na zijn overlijden trouw ben gebleven.
We komen binnenkort op de verjaardag van zijn overlijden naar de hemel zijn 17e keer (dit keer om te blijven), dus dit is een geweldig moment.
Hij had zichzelf als een vader voor mij genoemd, en riep mij om Evangelist van de Kerk te zijn, en Associate Pastor (bij overeenkomst). Het was een zegen om hem in mijn leven te hebben. Ik ben gezegend en blij dat ik zijn herdenkingsitems heb ontvangen. De webpagina's worden na de recente hacking nog steeds online vernieuwd en 'hersteld'.
We hebben echter al op YouTube de uploads van berichten.
In de komende uren zou je in totaal 72 extra berichten moeten zien die zijn geüpload naar de volgende kerk-url:

https://www.youtube.com/user/TheBrunswickers/videos

Bid alstublieft voor onze vrijwilligers die de rest van de berichten te zijner tijd online zullen krijgen. De YouTube-url is degene die ik het langst gebruik, dus het is gemakkelijker om goedgekeurd te worden voor andere YouTube-functies. Ik zal voortdurend controleren of er meer items zijn om toe te voegen om het te verbeteren.
Er komen nog 2.000 - 3.000 leringen aan (het zal jaren duren om ze allemaal gedigitaliseerd te krijgen, maar ik weet dat het zeer de moeite waard is voor het hele lichaam van Christus / Meschiac YAHWEH Yahshua).

Prijs YAHWEH!

Groeten en YAHWEH zegen
++ Rev Stephen MK Brunswick
Primace, Orthodoxe Kerk van Culdees
Dean, Priorij van Salem