We werden duidelijk slecht gehackt vanwege de inhoud van 'anticommunisme', 'echte christelijke defensie' en 'steungroepen van Donald Trump'.

Verspreid de liefde

Beste leden en aanvragers van onze website. Het is je misschien opgevallen hoe de site werd gehackt en dat je alleen Japanse karakters in Google kon zien, en de site zelf offline. We waren zwaar gehackt en daarna ondervonden we een slechte hardwarestoring.

Nadat we de beveiliging hadden verhoogd, werden we het afgelopen jaar herhaaldelijk op nieuwe manieren gehackt.

Het begon allemaal toen we de hoogste website werden voor verschillende trefwoorden, zoals 'vechten tegen het communisme' en over de afvallige agenten die de kant van antifa hebben gekozen. Plots waren Russische en Chinese IP-adressen op onze site ingebroken.

Dat alles in combinatie met de hardwarefout zorgde ervoor dat onze back-ups vastzaten in een niet gemakkelijk te herstellen formaat. Ons hoofdkantoor was ook in een grote transitie naar nieuwe faciliteiten, dus het herstellen van de hardware had ook tijd nodig.

Deze dingen gebeurden allemaal op zo'n slecht moment, en dus is alles het afgelopen jaar tegen onze wil offline gehaald.

Hier zijn enkele sovenerirs uit deze periode:

Zoals onze Primace schreef "Kom samen met de verhuizers en shakers" FIGHTING COMMUNISM ", top 3 plekken in Google:www.orthodoxchurch.nl de True Christian Defense League, de orthodoxe kerk! "

orthodoxe kerk gehackt wegens het aan het licht brengen van antifa-misdaden door stadsleiders en regeringsleden

en

”Onze kerkwebsite orthodoxchurch.nl is gehackt. Deze zijn terug te voeren op het Russisch en Chinees. Alles is grotendeels hersteld. Ze hebben er voornamelijk voor gezorgd dat duizenden de pagina's een tijdlang niet konden zien. "

orthodoxe kerk gehackt voor het bestrijden van het communisme en het steunen van de troef

Dus we gaan weer verder met het publiceren van video, audio en tekst van hoge kwaliteit voor uw opbouw in Christus.