Loofhuttenfeest Dag 1 Hoge Heilige Dag, Lectionary Reflection, Dr. Stephen Michael, Primace OCC

Verspreid de liefde

De hoofdreflectie van de hoge heilige dag van vandaag, Dr. Stephen Michael, Primace OCC

Tekst in de lezingen van dit grote Loofhuttenfeest op de oude bolwerken van Piast van mijn familie en van onze Ware Israëlische christenheid (EMPIRE, meerdere verbonden staten). We bereiken hun hoogtepunt op de dag van het vuur, dat is 1 november (een dag die door alle Polen wordt gevierd om hun gelovige voorouders te eren). Voor de kerk hebben we onze Didascalia Calculation Calendar die landt op verschillende dagen van de moderne kalender zoals we elk jaar getuige zijn van de heerlijkheid terwijl we de pelgrimsbijeenkomsten houden met de rest van de ecclesia.

De woorden van Christus hierin benadrukken die PERFECTE Eenheid die we allemaal in Hem hebben in Zijn heerlijkheid. Hij zei dat zijn directe apostelen diezelfde heerlijkheid hebben en op dezelfde plaats zullen zijn waar Hij als één lichaam heeft, op dezelfde manier dat Hij één is met de Vader, en één lichaam blijft, eeuwig in de hemel en op aarde.
Hij verbindt zijn senior apostelen met de rest van zijn ene lichaam, de heersende elite ecclesia. Er staat op veel plaatsen dat de rest van de discipelen die het woord tweedehands horen, de gaven van de Geest vaak niet door handoplegging konden overbrengen. Er staat dat Christus de apostelen de belangrijkste macht gaf om verschillende wonderen te doen. Er is echter een verscheidenheid aan geschenken die allemaal zullen krijgen als ze werkelijk bekeerd zijn, de dagelijkse liturgie doen die Christus onderschreef, enz. (Of andere conforme ordelijke riten). Het zijn de apostelen die het rechtstreeks van de Schepper hebben gehoord. Ze oordelen nu op basis van twaalf tronen waarvan wordt gezegd dat ze heersen over de 12 stammen. We hebben ook tronen met onze naam erop. Hij spreekt over het ordenen van meer macht, eerst via zijn senior apostelen die Hij heeft geordend om rechtstreeks contact met Hem te hebben, en ten tweede tot de rest van zijn discipelen. Soms moesten de apostelen komen om de doop in de Geest te doen, terwijl alleen de waterdoop door de discipelen werd gedaan (zie: Handelingen 8: 12-17). God kiest via Zijn hoge functionarissen, omdat er staat dat ze volgens hun rang stijgen.
Ik was gezegend met een leraar vanaf de leeftijd van 12 jaar die 17 keer naar de hemel werd gebracht en zijn belangrijkste boodschap onderwees in het boek Ezechiël, de tabernakel en de vier cherubijnen van heerlijkheid, en de serafijnen, die de vier evangeliesymbolen zijn, de 4 belangrijkste symbolen van onze ware Israëlische natie van het verbondschristendom. Hij hoorde het woord (exacte tekst van de Schrift) direct gesproken van de troon van YAHWEH en toonde deze tronen waarover het in de Schrift spreekt, en de 4 Goddelijke Cherubijnen van Glorie (die verlost zijn door het bloed van de Lam CHRISTENEN in Openb.5: 9, en zegt dat er honderdduizenden van hen op de troon, op de troon en rond de troon zijn.) Het is een sleutelleer van de apostelen die in de loop van de jaren verwaterd en vergeten. Het werd echter bewaard in oude kunst zoals deze kopie van het Book of Kells, kunstwerk van de orthodoxe Culdees. Ze aanbaden geen iconen, maar ze hadden toen geen tv, sommigen probeerden een kaars aan te steken bij deze verhalende iconen en toonden een blijk van belangstelling terwijl ze studeerden en mediteerden over Gods glorie, waarvan wordt gezegd dat die in artwork, zoals we hier hebben uitgelegd: https://www.facebook.com/notes/orthodoxchurchnl-orthodox-church-of-the-culdees/does-your-church-have-good-biblical-artwork-and-decorations-as-commanded-by-god/1713819608728723/ .

Hoewel deze symbolen echter in bijna elk heiligdom uit de oudheid worden aangetroffen (zoals wordt geboden, zoals in het bovenstaande artikel wordt getoond), zijn de leringen erover vergeten. Dus YAHWEH bracht mijn Oudere Leraar Pastor (en Bisschop) Leroy Crouch ter sprake, die DIRECT van YAHWEH deze waarheden geleerd had hoe we het op ons persoonlijk leven moesten toepassen. Deze praktische, alledaagse lessen om in elke situatie te overwinnen door je 4 gezichten te gebruiken, vormden ongeveer 35 jaar lang de hoeksteen van zijn lessen. Veel hiervan zijn op cassette opgenomen (een paar duizend leringen worden nu gedigitaliseerd, zodat ze beschikbaar zouden moeten zijn op mp3 en cd. Elke boodschap in zijn onderwijsuniversiteit is zeer uniek en boordevol explosieve gezalfde waarheid. Bijna elke zin is goddelijk woord , zeer diepgaand met veel gouden overwinningen. Een grote rijkdom aan kennis die op een praktische en toch algemeen toepasbare manier verzameld moet worden voor de absolute overwinning van het ware Israëlische volk van God, Zijn ene lichaam.)

Hoofdlezingstekst, Hoge Heilige Loofhuttendag 2018, 1e dag van het feest.

John 17.20-einde

'Noch bid ik voor deze alleen, maar ook voor hen die door hun woord in mij zullen geloven;
Dat ze allemaal één mogen zijn; zoals u, Vader, zijt in mij, en ik in u, opdat ook zij één mogen zijn in ons; opdat de wereld mag geloven dat u mij hebt gezonden.
En de heerlijkheid die u mij gaf, heb ik hun gegeven; dat ze één mogen zijn, net zoals wij één zijn:
Ik in hen, en jij in mij, opdat ze in één volmaakt worden gemaakt; en dat de wereld mag weten dat u mij gezonden hebt en hen liefhad zoals u mij liefhad.
Vader, ik wil dat ook zij, die u mij hebt gegeven, bij mij zijn waar ik ben; opdat zij mijn heerlijkheid mogen aanschouwen, die u mij hebt gegeven; want u hebt mij liefgehad vóór de grondlegging der wereld.
Rechtvaardige Vader, de wereld heeft u niet gekend; maar ik heb u gekend, en dezen hebben geweten dat u mij gezonden hebt.
En ik heb hun uw naam verkondigd, en zal die verkondigen: opdat de liefde waarmee gij mij hebt liefgehad, in hen mag zijn, en ik in hen. '

meer dan www.celticorthodoxy.com